21 / 05 / 2024

Amy Winehouse\'un Londra\'daki evi

Amy Winehouse\'un Londra\'daki evi

İngiltere'de geçen yıl hayatını kaybeden ünlü şarkıcı Amy Winehouse'in evi ailesi tarafından satışa çıkarıldı

Royal Gateway Londra projesi tanıtıldı! 1+1'ler 450 bin Euro'dan satılıyor!

İngiltere'nin en büyük emlak geliştirici şirketlerinden biri olan Barratt London, Londra'daki Royal Gateway projesini tanıttı. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Londra'nın malikaneleri kapış kapış gidiyor! Bakın bu malikaneleri kim alıyor! 

Londra'daki süper prime emlak piyasası adeta bir patlama yaşıyor. Suudi Arabistan, ABD, Birleşik Arap Emirlikleri ve Çin'den gelen alıcılar, metrekare başına ortalama 4 bin 306 Sterlin'e çıkan malikaneleri kapış kapış alıyor.

Londra'daki konut fiyatları, 10 yıldır istikrarını koruyor!

Londra'daki kontular 2014 yılından bu yana en uygun fiyatlı evler haline gelerek fiyat istikrarını korumaya devam ediyor.  

Ford'un Türkiye'de iki yeni aracı görücüye çıkacak...

Ford'un Avrupa'daki ticari araç üssü olan Ford Otosan, tasarım, mühendislik ve üretim sorumluluğunu üstlendiği yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier'i kombi ve van gövde seçenekleriyle Türkiye’de pazara sunduğunu açıkladı. İşte haberin detayları...

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

Londra’daki en pahalı 10 konut satışı belli oldu! Hanzade Doğan Boyner de malikanesiyle listede 4'üncü sırada!

İngiltere'nin saygın bir gazetesi tarafından açıklanan 2022 yılında Londra'daki en pahalı 10 konut satışı listesinde bir Türk de var. İşte o isim ve merak edilen tüm ayrıntılar... 

Tahıl krizinin gölgesinde un devi fabrikasını kapattı, hissesi tavan yaptı

Tahıl krizinin yaşadığı şu dönemde un devi Ulusoy Un, Samsun'daki 500 ton üretim kapasiteli fabrikasını kapattığını açıkladı. Şirketin bu kararından sonra hisse senedi tavan yaptı. 

Erden Timur Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattı!

Sabah gazetesi köşe yazarlarından Bülent Cankurt bugünkü yazısında Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Bodrum'daki villasını 5 milyon Euro'ya sattığını yazdı. İşte Cankurt'un o yazısı...

Londra’daki bankalar emlak maliyetlerini düşürmeye çalışıyor!

İngiltere’de yeni varyant nedeniyle devreye alınan önlemlerin ardından JP Morgan ve Deutsche Bank’ın Londra’daki çalışanları yeniden evden çalışma sistemine döndürecek. 

Kate Moss Londra'daki evini satıyor!

İngiliz eski top model Kate Moss Londra'daki evini satışa çıkardı. Moss evi için 10 milyon sterlin istiyor. 

Burcu Esmersoy'un Bodrum'daki villasına rekor teklif!

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy'un dekorasyonunu kendisinin gerçekleştirdiği villasına rekor teklif geldi.

İngiltere'nin hangi bölgesinde konut satışları patladı?

Londra’daki birçok şirket artık çalışanlarının her gün ofiste olmasını zorunlu tutmuyor ve uzaktan çalışan insanlar Londra’dan 5 saat uzaklıkta yer alan ve Atlantik Okyanusu’nun kıyısında bulunan Cornwall’a yoğun bir ilgi gösteriyor. 

Esma Esad'ın Londra'daki malikanesine el konulacak!

Beşşar Esad'ın eşi Esma Esad ile ilgili terör eylemlerini kışkırttığı ve teşvik ettiği nedeniyle ön soruşturma başlattı. Bu kapsamda  Esad'ın Londra'daki malikanesine de el konulacak.

Amy Winehouse\'un Londra\'daki evi Haberi

Amy Winehouse\'un Londra\'daki evi

İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeybatısındaki Camden semtinde bulunan üç yatak odalı ev için 2,7 milyon sterlin (7 milyon 770 bin lira) fiyat biçildi. 


Winehouse ailesinin sözcüsü Chris Goodman, kimsenin olmadığı boş bir ev için harcama yapmanın uygun olmayacağı düşüncesiyle evin satışa konulduğunu belirterek, Winehouse ailesinin "büyük üzüntü" ile bu kararı aldığını vurguladı. 


Winehouse, 2011'in Temmuz ayında 28 yaşındayken evinde ölü bulunmuştu. Genç sanatçının alkol zehirlenmesinden öldüğü...