28 / 04 / 2024

Anamur Belediyesi Plan ve Projeler Müdürlüğü

Anamur Belediyesi Plan ve Projeler Müdürlüğü

Anamur Belediyesi Plan ve Projeler Müdürlüğü´nden alınan bilgiye göre 19 Mayıs Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Caddesi kesişim noktasında yer alan kavşaktan (Erciyes Pide) itibaren Taşlık Mevkiine kadar olan bölgede ıslah çalışması gerçekleştirilecek.

Esenler Belediyesi'nin plan değişikliği iptal edildi!

İstanbul 8. İdare Mahkemesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait sosyal tesis ve rekreasyon alanını plan değişikliğiyle ‘Açık Otopark Alanı’na dönüştürmesi kararını iptal etti.

Konak Belediyesi'nden yeni plan: Konak'ın silüeti değişiyor! 

Konak Belediyesi tarafından son olarak Gürçeşme bölgesinin imar planı çalışmaları yapıldı. Söz konusu plan revizyonunun Kasım ayı Meclis toplantısında değerlendirilmesi planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Mersin Anamur Belediyesi'nden 64.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mersin Anamur Belediyesi, Mersin ili, Anamur ilçesi, Göktaş Mahallesi, 741 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulü 64 milyon 700 bin TL'ye satıyor...

Alanya Çıplaklı'nın uygulama imar planında sorunlar çözülüyor!

Alanya Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Çıplaklı Mahallesi'nin kontrollü yapılaşmasının temelini oluşturacak  imar planında sorunlar çözülmek üzere.  Alanya Belediyesi gelen üst yazıyla birlikte, duran bayındırlık ve imar hizmetlerini vermeye başlayacak.

Sarıyer Belediyesi, Doğuş GYO Maslak imar planı davasında temyize gitti!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın açtığı Sarıyer İlçesi, Maslak ve Çevresi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğinin yürütmenin durdurulması ve iptali davasısında Sarıyer Belediyesi temyiz yoluna başvurdu...

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları askıda!

Adapazarı’ndaki 7 mahallenin imar planları bir aylık askıya çıkartıldı. Askıya çıkan Uygulamalı İmar Planları hakkında bilgi almak isteyen mahalle sakinleri bağlı olduğu mahalle muhtarlıkları ve Adapazarı Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü’ne müracaat edebilir.

En fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe hangisi?

Beylikdüzü Belediyesi Plan Proje Müdürlüğü Afet Yönetimi ve Koordinasyonu çalışanı Sultan Çebitürk yaptığı açıklamada, Beylikdüzü'nün İstanbul'daki sayı ve alansal olarak en fazla deprem toplanma alanına sahip ilçe olduğunu söyledi.

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yıllık planı meclis tarafından kabul edildi!

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yılık yol haritasını oluşturan plan ve performans programı ikinci oturumu gerçekleşti. Programda 2020-2024 yılı stratejik planı meclis tarafından kabul edildi… 

Çatalca Belediyesi'nden imar planı bilgilendirme toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Dağyenice Mahallesi'ndeki vatandaşlar için bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Anamur Belediyesi'nden 20.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Anamur Belediye Başkanlığı'na ait olan konut + iş yeri vasıflı gayrimenkul 20 milyon 482 bin 60 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Çatalca Belediyesi'nden imar planı toplantısı!

Çatalca Belediyesi, 1/1000 ölçekli İmar Planı onaylanan Kestanelik Mahallesi'nde imar planı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Mersin Çarıklar Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Çarıklar Mahallesine Anamur Belediyesi Mehmet Türe´nin girişimleri ile inşa edilecek olan sosyal tesisin temeli atıldı.

Anamur Belediyesi'nden 20.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Anamur Belediyesi, Göktaş Mahallesi 741 Ada 9 Numaralı Parsel üzerinde bulunan gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 15 Ocak'ta gerçekleşecek...

Anamur Belediyesi Plan ve Projeler Müdürlüğü Haberi

Anamur Belediyesi Plan ve Projeler Müdürlüğü

Islah ve düzenleme çalışmaları kapsamında Plan ve Projeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje yapım ihalesinin tamamlanmasının ardından uygulanmaya başlandı. Proje kapsamında yaklaşık 600 metrelik dere boyunca çift taraflı olarak kenar duvarı düzenlemesi başladı. Projenin uygulanması sonrası dere kenarında ağaçlandırma çalışması yapılarak belirli aralıklarla oturma bankları konulacak. Dere kenarında yaşayan canlılar (ördekler) için de daha güvenilir ve daha sağlıklı yaşam alanları oluşacak. Dere kavşaktan denize kadar tamamen düzenlenecek.


Kasım 2015 tarihinde ihaleye çıkılarak yapımına başlanan proje 2016 Nisan ayı içerisinde tamamlanacak. Projenin yaklaşık maliyetinin 350.000 TL olduğu belirtildi.


Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe uygulamaya konulan projenin Anamur´a hayırlı olmasını diledi.



Anamur...