16 / 05 / 2024

Angel Di Marianın evi mi soyuldu

Angel Di Marianın evi mi soyuldu

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

Dünyanın en eski bankası Monte Paschi'de 1 milyar dolarlık hisse satışı

Kuruluş tarihi 1472 yılına kadar uzanan dünyanın en eski bankası İtalyan "Monte dei Paschi di Siena"nın yüzde 25’i, 920 milyon euro'ya yani 1 milyar dolara satıldı.

Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi, diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Anne ve babanın hayatta iken evlatlarına mal vermesine “sağlararası kazandırma” işlemi denir. Peki, Mülk sahibi mirasını istediğine bırakabilir mi? Diğer mirasçılar bu durumda nasıl hak talep eder?

Sınıf geçme puanı, Türkçe için 70 diğer dersler için 50'ye yükseltildi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğinde yapılan değişiklikle, daha önce kırk beş olan sınıf geçme puanı Türkçe dersi için yetmişe, diğer dersler için elliye çıkarıldı. İşte detaylar...

Angel Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angel Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Okur tarafından kuruldu.

Zamların biri bitiyor diğeri başlıyor. Kahvaltı sofralarının vazgeçilmez ürünüydü. Artık zamlı alacaksınız

Benzin fiyatlarına yönelik zam gelmesinin ardından zamların biri başlıyor diğeri bitiyor. Şimdi de kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi olarak görülen bir ürüne zam geldi.

Babalar Günü'ne özel Aqua Di Polo Parfümlere yüzde 50 indirim Carrefoursa'da!

Carrefoursa Babalar Günü'ne özel Aqua Di Polo parfümlerde yüzde 50 indirim uyguladığını duyurdu. İşte indirimli parfümler ve fiyat listesi...

Kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı? Aynı binada bir daire 13 bin, diğeri 3 bin lira!

Aynı binada bir dairenin kirasının 13 bin lira, diğerinin 3 bin lira olduğuna dikkat çeken sektör temsilcileri, yüzde 25 kira sınırına hapis cezası gelse bile sorunun giderek büyüyeceğine vurgu yaptı. Peki kirada yüzde 25 zam sınırı sürdürülebilir olacak mı?

YSK 2023 milletvekili sayısını il il peş peşe açıkladı! İstanbul Ankara İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) YSK il il milletvekili sayısını peş peşe açıklandı. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak? İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın verdiği hedef tutturuldu! Bu marketler diğerlerine göre yüzde 10 daha ucuz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, ‘’Bin market’’ hedefini tutturan Tarım Kredi Kooperatif Market, bininci mağazasını Artuklu’da açtı. Konuyla ilgili konuşan Genel Müdür Yıldırım, 81 ilde hizmet vermeyi hedeflediklerini vurgulayarak, diğer marketlere göre yüzde 10 daha uygun olduklarını söyledi.

Di Ri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Di Ri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Murat Bakır tarafından kuruldu.

Vergi ve Diğer Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun Teklifi!

Vergi ve Diğer Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile esnaf ve sanatkârların vergi borçlarının yeniden yapılandırılması amaçlanıyor. 

Veli Ağbaba: Esnafımızın kira ve diğer borçlarını devlet üstlenmeli!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Ramazan ayında restoran ve lokantaların kapatılma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, "Esnafımızın kira, fatura ve diğer borçlarını devlet bizzat kendi üstlenmelidir" dedi.

PSG'li Angel Di Maria'nın evi soyuldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

Angel Di Marianın evi mi soyuldu Haberi

Angel Di Marianın evi mi soyuldu

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekipleri arasında yer alan Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi, dün Nantes ile yapılan karşılaşma esnasında soyuldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Di Maria'nın evi soyulduğu sırada ailesinin orada bulunduğu bildirildi.

Soygun esnasında Di Maria'nın ailesine şiddet uygulanmadığı belirtilen haberlerde, soygun haberini alan PSG Teknik Direktörü Mauricio Pochettino'nun Di Maria'yı ikinci yarıda oyundan çıkardığı bildirildi.

Haberlerde, Di Maria'nın evinde 500 bin avro değerinde saat ve mücevher çalındığı belirtildi.

Ayrıca Brezilyalı Marquinhos'un ailesinin başkent Paris'in yakınlarındaki evinin de soyulduğu bildirilen haberlerde, soygun sırasında futbolcunun babasına şiddet uygulandığı belirtildi.

PSG, dün akşam oynanan maçta Nantes'e 2-1 mağlup...