03 / 05 / 2024

Anı Tur erken rezervasyon kampanyaları

Anı Tur erken rezervasyon kampanyaları

Turizm sektöründe 30. yılını dolduran Anı Tur, tatil rezervasyonu yaptıranlara indirimin yanı sıra farklı kampanyalarla da avantajlar sunuyor.

Erken emeklilikte yeni dönem! Kimler yıpranma hakkına sahip? Kimler erken emekli olabilir?

Günümüzde milyonlarca çalışanın hayali, erken emeklilik dönemi. Buna göre bazı meslek grupları için erken emeklilik imkanı var ve bu durumun temel nedenlerinden biri "yıpranma hakkı" olarak adlandırılıyor. Kimler yıpranma hakkına sahip. İşte ayrıntılar...

SGK maaş listesini güncelledi ve sonuçlar şaşırtıcı! Bu vatandaşlar emekli maaşını anında alacak!

Türkiye'de emekli olabilmek için, belirli prim ödeme ve yaş şartlarını karşılamak gerekmektedir. Ancak, bazı özel durumlarda, sağlık sorunları nedeniyle kişilere erken emeklilik imkanı sunulabilmektedir. Sağlık sorunları, çalışan bireylerin emeklilik planlarını önemli ölçüde etkileyebilir.

SGK, 12,5 yıl çalışan bireylere erken emeklilik imkanı sunuyor! EYT beklemek artık tarih oluyor! 

Türkiye'de emeklilik sistemine önemli bir yenilik geliyor. Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yürütülen çalışmalar, emeklilik şartlarına annelik ve çocuk sayısını etkileyici faktörler olarak eklemeyi planlıyor. İşte ev kadınlarını ve çalışan kadınları kapsayan EYT konusundaki önemli düzenlemeler…

Erken emekli olmak isteyen esnafa korkutan açıklama: O işi yapanlar erken emekli olamayacak!

14 Mayıs Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Vatandaşlar ise 'Küçük esnaf nasıl emekli olacak?' sorusunu araştırırken Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş'tan korkutan açıklama geldi.

Sigorta girişi 2000-2008 sonrası olanlar dikkat: 5 yıl erken emeklilik müjdesi!

Milyonlarca çalışan erken emeklilik için aranan şartları merak ediyor. Sigorta girişi 2000-2008 sonrası olanlar dikkat: 5 yıl erken emeklilik müjdesi... İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere müjde! Mazot gübre desteği 5 ay erken hesaplara yatacak! Hemen tarihe bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çiftçilere mazot gübre desteği ödeme tarihi için son dakika açıklaması geldi. Mazot gübre ödemeleri 5 ay erkene çekildi. Peki mazot ve gübre desteği ne zaman hesaplara yatacak?

1 milyon emekli adayını ilgilendiren gelişme! Erken emeklilik 'prim' detayı

Emekli olmak için gün sayanlar dikkat. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 Seçimleri öncesi esnafa erken emeklilik müjdesini paylaşmıştı. Buna göre, küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşürülecek ve SGK'lılarla dengelenecek. İşte tüm detaylar...

Şeker ve astım hastalığı olanlara erken emeklilik fırsatı doğdu!

İşini yapmaya engel sağlık sorunu olanlar vergi indirimi talebinde bulunarak erken emekli olabiliyor. Çalışan işçiler "meslek hastalığı", memurlar da "vazife malulü" olarak bu haktan yararlanıyor.

Yaşlı ve engelli maaşı alanlara bayram müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: Maaşlar resmen erken yatacak!

Yaşlı ve engelli maaşı alanlar merakla yeni maaşlarının kaç lira olacağını araştırırken, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla maaşların ne zaman yatacağı da merak konusu oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla ilgili konuştu. 

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Bağ-Kur'lular ve Ev Hanımlarına Erken Emeklilik Müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği emeklilik reformu kapsamında, Bağ-Kur'lular ve ev hanımları için erken emeklilik imkanı geliyor. Bağ-Kur'lular için yapılan düzenlemeyle birlikte 1 milyon küçük esnafın 5 yıl erken emekli olabileceği belirtiliyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Bu mesleğe sahipseniz erken emeklisiniz demektir! Üstelik yüzde 20 daha fazla maaşla!

Emekli olmak özellikle erken emekli olmak pek çok çalışanın en büyük hayalidir. Eğer bu meslek grubunda iseniz erken emekli olabilirsiniz. İşte detaylar!

Anı Tur erken rezervasyon kampanyaları Haberi

Anı Tur erken rezervasyon kampanyaları

Bu çerçevede pek çok markayla işbirlikleri yapan Anı Tur, Garanti Bankası Bonus Card'a özel yüzde 5 indirimin yanı sıra 9 taksit fırsatı da sunuyor. Ayrıca Anı Tur acenteleri, Anı Tur web sitesi veya rezervasyon hattından Garanti Bonus Card'la tek seferde 2 bin 500 TL ve üzeri yurt içi rezervasyon hizmeti satın alanlar, çekiliş-kurasız tek kişilik Avrupa'ya gidiş-dönüş uçak bileti kazanma şansı yakalayacak. 



1 Haziran-31 Ağustos arasında ise Anı Tur çağrı merkezi, acenteleri veya online rezervasyon sisteminden herhangi bir rezervasyon yaptıranlara da, Generali Sigorta'dan 1 aylık kolay kasko hakkı...