22 / 05 / 2024

Ankara dev hastane

Ankara dev hastane

Kamu Özel Ortaklığı yöntemiyle yapılacak olan Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi için Başkent’te düğmeye basılıyor. 3 bin 662 yataklı Bilkent Şehir Hastanesi için yarın düğmeye basılıyor...

Ankara Sincan'a TOKİ'den 994 konutluk dev proje! Proje hazırlandı! Geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Ankara Sincan'a 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan, 1 adet İlkokul, 1 adet Ortaokul ve 1 adet de Cami inşaatı ve çevre düzenlenmesi yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?

AK Parti Ankara adayı Turgut Altınok'tan başkente yeni metro müjdesi!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) başkan adayı Turgut Altınok, sanayi ve ticarette hak ettiği yerde olmayan başkent Ankara için dev projesini duyurdu. İşte havalimanı için yeni bir metro müjdesi veren Turgut Altınok'un o açıklamaları...

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Ankara'ya 4 milyar 750 milyon TL'lik dev yatırım! Bu bölgelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı EGO Genel Müdürlüğü, raylı sistem uzatma hatları için düğmeye bastı. Projeye göre, M2 Hattının Koru-Yaşamkent ve Koru-Bağlıca raylı sistem hattı uzatılacak.

Ankara'ya 3.9 milyar TL'lik dev yatırım! 4 yeni metro istasyonu geliyor, bu ilçelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şehitler-Forum Raylı Sistem Hattı'nı uzatmak için başvuru yaptı. Söz konusu proje 3 milyar 900 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Özelleştirme İdaresi'nden Ankara'da dev taşınmazın satışına onay çıktı! İşte yeni sahipleri

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Ankara İncek'te 2 bin 680 metrekare yüzölçümlü taşınmazın 9 milyon 550 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Altınova Tuğra İnş. ve Şüheda Konaç Ortak Girişim Grubu'na satılmasına onay verdi.

Ankara İzmir YHT projesi tünel inşaatında ışık göründü!

Ankara-İzmir arasındaki seyahat süresini 3,5 saate düşürecek dev projenin TBM tünelinde ışık göründü. Türkiye'nin en geniş TBM tünelinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

Ankara Akyurt'taki yeni hastane inşaatı için yer teslimi yapıldı!

Ankara Akyurt halkının uzun süredir beklediği hastane için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 20 bin metrekare alana yapılacak hastane için yakın zamanda çalışmalar başlayacak. 

Kovid-19 mücadelesi için 17 dev hastane inşa edildi!

Son bir yıl içerisinde koronavirüsle mücadele kapsamında Türkiye'nin çeşitli illerinde 17 hastane inşa edilerek hizmete açıldı. 

Ankara Kahramankazan, yeni hastane için gün sayıyor!

Kahramankazan’da yapım çalışmaları büyük oranda tamamlanan 150 yataklı devlet hastanesi için geri sayım başladı. Yakın zamanda açılacak hastane çevre ilçelere de hizmet verecek.

Ankara dev hastane Haberi

Ankara dev hastane

14 ilde kurulması planlanan 15 şehir hastanesi için imzalar geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla atılmıştı. Bu kapsamdaki ilk hastane olan Yozgat Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de temeli geçtiğimiz ay atılmıştı.


Başkent'te temeli atılacak dev hastanenin detayları şöyle:


BAŞKENTE DEV HASTANE: Bu kapsamda yapılacak olan 15 şehir hastanesinden ikisi Ankara’da olacak. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nin temeli yarın Başbakan Erdoğan ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılacak.


3 BİN 600 YATAK, 8 DAL HASTANESİ: Bilkent Şehir Hastanesi, tamamlandığında “Avrupa’nın en büyük sağlık kompleksi” olacak. Hastanede toplam 3 bin 662 yatak bulunuyor. Ancak acil haller ve diyaliz, ameliyathane gibi hizmetler için yatak sayısı 4 bin 376’ya kadar çıkarılabilecek.


SEKİZ DAL HASTANESİ BİRARADA: Toplam 1 milyon 200 bin metrekare arazi üzerine inşa edilecek olan...