08 / 05 / 2024

Ankara emekli

Ankara emekli

TOKİ, Ankara'da 583'ü alt gelir grubu olmak üzere toplam 952 konutu satışa çıkarıyor. Alt gelir grubunun taksitleri 341 lira, sosyal konutların taksitleri 756 liradan başlayacak.

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Emekli maaş zammında ilk sinyal! En düşük emekli maaşı için bu rakam konuşuluyor...

Emekli maaşına seyyanen artışla ilgili Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdür Hüseyin Gökçe, en düşük emekli aylığı alanların kök maaşlarında teknik düzeltmenin şart olduğunu söyledi.

İstanbul'da ev kiralamak için 3, Ankara'da ev kiralamak için 2 emekli aylığı lazım!

Emeklilere yapılan maaş zammının ardından, kira bedelleri yeniden gündem oldu. Meclis'te zamlı emekli maaşlarının ev kiralarını bile karşılamayacağı konuşuldu. İşte CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve diğer vekillerin o açıklamaları...

Milletvekili Deniz Demir: Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor!

CHP Ankara milletvekili Deniz Demir, konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ülkede konut krizi olduğuna dikkati çeken Demir, "Memur, işçi, emekli bu ülkede artık ev sahibi olamıyor" dedi.

Emekli bayram ikramiyelerinde görülmemiş zam! 1.100 TL tarih oldu! 2023 bayram ikramiyeleri ne kadar oldu?

Emekli bayram ikramiyelerine dair Ankara'da dolaşan haberler heyecan yarattı. Peki 2023 bayram ikramiyeleri ne kadar oldu? İşte detaylar!

Milyonlarca emekli ve memura 3600 ek gösterge şoku! Bakan Bilgin'in açıklaması soğuk duş etkisi yarattı

Milyonlarca emekli ve memurun gözü kulağı bugün Ankara'dan gelecek 3600 ek gösterge düzenlemesi açıklamasına çevrilmişti. 10 Mayıs'ta çalışmanın taslak halinin kamuoyuyla paylaşılacağı açıklanmıştı ancak beklenen olmadı.

Emekli bayram ikramiyesinde tutar belli olduktan sonra hükümetten son dakika adımı! '5 bin lira iki taksit halinde...'

Emekli bayram ikramiyelerinin tutarı uzun bir bekleyiş sonrasında hükümet tarafından açıklandı. Söz konusu tutarın bütçe ödemelerini zorlamaması adına 'zam' başka bir bayrama bırakıldı. Hükümete yakın kaynaklardan elde edilen son dakika bilgisi gözleri Ankara'ya çevirdi.

Emekli bayram ikramiyeleri neden açıklanmadı? Emekli bayram ikramiyesinde 3 bin 700 lira iddiası

Emeklilere bayram öncesi yatırılan bayram ikramiyesinin kaç lira olacağı merakla beklenirken Ankara'dan beklenen haber gelmedi. Milyonlarca emekli bu yıl Ramazan ve Kurban Bayramı'nda kaç lira emekli ikramiyesi alacağını merak ediyor. İşte son dakika gelişmeleri...

TOKİ Silivri emekli projesi 2018!

Emekli vatandaşların konut sorununa çözüm üretmek için çalışma yürüten TÜED, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı.

Ankara'da bir daireyi 300 kişiye sattılar!

Ankara Yenimahalle'de bir daire yaklaşık 300 kişiye satıldı. Akıllara ‘Sülün Osman’ı getiren olay mağdurlardan emekli astsubay Muharrem Yozgat'ın konunun peşine düşmesiyle aydınlandı. 

Ankara Etimesgut TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediliyor!

Etimesgut Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediyor. Emekli dinlenme evinin kaba inşaatı tamamlanırken, tesisin de içerisinde bulunduğu alana modern park yapılıyor.

Ankara Etimesgut Emekli Dinlenme Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

ETİMESGUT Belediye Başkan Enver Demirel, Eryaman Emekli Konağı'nda emeklilerle bir araya geldi. Başkan Demirel, toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

TOKİ'nin Ankara ve Malatya'da satışa sunduğu konutlar yoğun ilgi görüyor!

TOKİ'nin emekli ve düşük gelirlileri konut sahibi yapmak için Ankara ve Malatya'da satışa sunduğu ve başvuruları süren konutlar yoğun görüyor. Bir haneden sadece bir kişi başvurabiliyor.

Ankara emekli Haberi

Ankara emekli

TOKİ, Ankara'da 583'ü alt gelir grubu olmak üzere toplam 952 konutu satışa çıkarıyor. Alt gelir grubunun taksitleri 341 lira, sosyal konutların taksitleri 756 liradan başlayacak.Başvurular 20 Kasım'a kadar sürecek TOPLU Konut İdaresi (TOKİ) başta emekliler olmak üzere dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak için yürüttüğü faaliyetlerini hızlandırdı. Bu kapsamda birçok ilde konut satışı gerçekleştiren TOKİ, Ankara'da 341 liradan başlayan taksitle emeklileri ve dar gelirlileri konut sahibi yapacak. Ankara'nın Mamak ilçesi Gülseren Malıallesi'nde kura ile satışa sunulan 583'ü alt gelir grubu, 369'u sosyal konut olmak üzere toplam 952 konut için başvurular 22 Ekim 20 Kasım 2015 tarihleri arasında kabul edilecek.  TOKİ'nin kuruluş amacının konuta erişmekte zorlanan dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmak olduğuna vurgu yapan TOKİ Başkanı Ergün Turan, "Halkamızın...