17 / 05 / 2024

ankara emlak yatırımları

ankara emlak yatırımları

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara ( Angora ) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Ankara'da şehir dışına göç arttı.

Keller Williams Ankara'nın emlak haritasını çıkardı!

Başkentlilerin şehir dışına göç etmeye başladığını vurgulayan Demirci, site yaşamı ve yeşil alan arayışı yüzünden son dönemde Çayyolu, Ümitköy, Gölbaşı, İncek, Eryaman, Batıkent'e büyük ilgi olduğunu belirtti.

Türklerin Miami'deki emlak yatırımları katlandı: Düşük emlak vergisi ve Amerikan vizesiz ev sahibi olma imkanı!

IRG Yöneticisi Cengiz Bayırlı, Türklerin Miami'deki emlak yatırımlarının katlandığına dikkat çekti. Peki neden? İşte Türk yatırımcıların tercihleri...

Avrupa'da da emlak piyasası durgun: İlk çeyrekte emlak yatırımları yüzde 26 azaldı!

Avrupa emlak piyasalarında durgunluk yaşanıyor. 2024'ün ilk çeyreğinde emlak yatırımları, bir önceki yıla göre yüzde 26 azaldı. İşte ayrıntılar... 

2024'te gayrimenkul yatırımlarının en gözde 3 lokasyonu!

2024 Türkiye emlak piyasası kapsamında yatırımların en gözde olduğu 3 şehir tek tek açıklandı. Peki hangi şehirler ve ilçeler gayrimenkul yatırımında ön planda? İşte ayrıntılar...

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

Rusya'da ticari emlak yatırımları rekor kırdı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Rusya’da ticari emlak yatırımlarının bu sene de rekor seviyelerde olması, önümüzdeki seneden itibaren de düşüşe geçmesi bekleniyor.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yekece Emlak Yatırımları Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Epli tarafından kuruldu.

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Kuruldu!

Rio Real Göçmenlik Danışmanlığı Ve Emlak Yatırımları Limited Şirketi Beykoz’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Aylin Shahrokhı ile Ramin Shahrokhı ortaklığıyla kuruldu.

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Holywork Gayrimenkul Emlak Yatırımları Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da Bayram Şafak ve Yahya Şafak Şafak ortaklığında kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

ankara emlak yatırımları Haberi

ankara emlak yatırımları


ABD'nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams'ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı.


Başkentlilerin şehir dışına göç etmeye başladığını vurgulayan Demirci, site yaşamı ve yeşil alan arayışı yüzünden son dönemde Çayyolu, Ümitköy, Gölbaşı, İncek, Eryaman, Batıkent'e büyük ilgi olduğunu belirtti. Demirci, son yıllarda çok katlı yapılara müsait olması, bölgedeki ana yol ve bulvarların yenilenmesi ve şehir merkezine buradaki alternatif bulvardan geçiş imkânıyla İncek'in Ankara'nın gelecekteki yıldız bölgesi olacağını söyledi.


Ankara emlak piyasası özellikle son yıllarda hızla büyüyor. Keller Williams Ankara Yönetici Ortağı Cem Demirci'ye göre bu büyümede yeni imara açılmış lüks konut ve ticari yapılar için uygun özelliklere sahip arsalar önemli rol oynuyor. Ayrıca kentsel dönüşüm kapsamına alınan ve yüksek emsal değişiklikleri yaşayan arsalar da hem...