26 / 08 / 2024

Ankara gelecek projeler

Ankara gelecek projeler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 2016 Yılı ve Sonrası Yapılacak Projeleri”nin tanıtımı toplantısında, yeni projelerini tanıttı, halen sürdürülmekte olan projeler hakkında da bilgiler verdi.

Fırat Life Style Ankara Gölbaşı projesi resmen başlıyor! Başkente 518 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için düğmeye basan Fırat Life Style'ın başkent Ankara'da inşa edeceği 518 konutluk yeni projesi resmen başlıyor. Söz konusu proje 957 milyon 693 bin 900 TL'ye mal olacak.

TOKİ İlk Evim Ankara arsa yerleri belli oldu mu? TOKİ İlk Evim arsa nasıl, nereden sorgulanır? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projeler hız kesmeden devam ederken, pek çok kişi de TOKİ İlk Evim Ankara arsa yerleri belli oldu mu? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki TOKİ İlk Evim arsa nasıl, nereden sorgulanır? 

TOKİ İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı! 5 projede tam 915 yeni konut geliyor!

Yeni projeler için start veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 915 yeni konut inşa edecek. Merakla beklenen projeleri ihaleleri Haziran ve Temmuz aylarında yapılacak. 

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projeleri için beklenen müjde geldi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Ankara'da 1.113 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ tarafından açıklanan o projeler...

Emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi? Kulis bilgileri geldi: Emekliler ve çalışanlar dikkat!

Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdürü Hüseyin Gökçe,  Ankara kulislerinin kaynadığının altını çizerek maaşlar için hükümetin yol haritasını açıkladı. Peki emekli maaşlarına ek zam gelecek mi? Asgari ücret yükselecek mi?

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 2 bin 63 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 2 bin 63 yeni konutluk 5 yeni proje inşa edecek. İşte o projeler...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...

Elektriğe Ekim'de zam gelecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar buluştu! Son dakika! 

"1 Ekim’de elektriğe zam yapılacak mı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve patronlar dün Ankara'da bir araya geldi. Peki elektriğe Ekim'de zam gelecek mi?

TOKİ'den müjdeli haber: İstanbul ve Ankara dahil 42 ilde ucuz konut projeleri başlıyor!

TOKİ, 2023 yılında İstanbul ve Ankara gibi şehirler dahil olmak üzere birçok ilde ucuz konut projelerini duyurdu. Bu projeler kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa sunulacak.

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

Asgari ücret zammında flaş gelişme! Ankara kulislerinde ne konuşuluyor? Asgari ücrete ne kadar zam gelecek? Hemen bakın!

Asgari ücret görüşmeleri yaklaşırken gündeme birçok farklı rakam geliyor. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözcan, asgari ücretle ilgili bir açıklamada bulundu. Peki asgari ücret kaç lira olacak? 2023 asgari ücrete ne kadar zam gelecek? İşte o detaylar ve Ankara Kulislerinde konuşulanlar...

9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi! TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur?

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci bugün resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Mamak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 9 soruda TOKİ Ankara Mamak 2022 ucuz konut projesi...

Ankara gelecek projeler Haberi

Ankara gelecek projeler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar, milletvekilleri ve sivil toplum örgütlerin temsilcilerinin katıldığı “2016 Yılı ve Sonrası Yapılacak Projeleri”nin tanıtımı toplantısında, yeni projelerini tanıttı, halen sürdürülmekte olan projeler hakkında da bilgiler verdi.


ATO Kongre Merkezi'nde saat 11.00'da başlayan toplantıda, Gökçek sinevizyon eşliğindeki sunumunda, başta ANKAPARK olmak üzere Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin dört bir tarafında yürüttüğü büyük projelerine ilişkin ayrıntılı bilgiler verdi.


Pek çok konuda büyük kazanımlar sağlayan ve sağlayacak olan projelerin tanıtımında Gökçek, '2023'te Ankara'nın vizyonunu' da anlattı.


Başkan Gökçek, toplantıda, Ankara turizmine büyük ivme kazandıracak dünyanın en büyük temaparkı ANKAPARK başta olmak üzere; Ankara Boğazı ve Viyadüğü, Kuzey Yıldızı Camii ve Külliyesi, Ulus heykel civarı meydan düzenlemesi, kentsel dönüşüm çalışmaları, ulaşım projeleri ve yeni ilçelere verilen büyük...