18 / 05 / 2024

Ankara Kazanda en iyi müteahhitler

Ankara Kazanda en iyi müteahhitler

Kazan Belediyesi 2015 yılının en iyi mimar ve müteahhitlerini belirledi. 362 bina arasında yapılan elemelerde dış cephede kullanılan renkler ve mimari bütünlüğünden dolayı 3 bina Kazan'ın en iyi binası seçildi.

Ankara’dan İstanbul’a yerleşen BDDK personeline her ay 45 bin TL İstanbul ödeneği verilecek! Kanun teklifine eklendi!

Ankara’dan İstanbul’a yerleşen ve pahalılıktan etkilenen BDDK personeli için her ay ‘Hayat Tazminatı’ ödenmesine ilişkin kanun teklifine madde eklendi. Düzenleme ayrımcılık tartışmalarına da neden oldu. İşte ayrıntılar...

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Konutta yıllık getirisi en yüksek ilçeler peş peşe sıralandı! Şampiyon Ankara'dan!

Endeksa, konutta yıllık getiri oranı en fazla olan ilçeleri peş peşe sıraladı. Araştırmada Türkiye’nin en kalabalık il ve ilçeleri mercek altına alındı. Konutta en yüksek getiri ise Ankara'dan oldu. 

Ankara'nın en değerli bölgelerinde arsa satışı başladı!

Arsa alarak yatırım yapmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat daha. Ankara'nın en değerli bölgelerinde yr alan 245 muhtelif arsanın satışına başlandığı açıklandı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın başlattığı KDV'siz arsa satışı ve haberin detayları...

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

Okul servis ücretleri tavan yaptı: En yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu! 

Okul servisi ücretlerinde yaşanan artış, okulların açılmasıyla yeniden gündeme geldi. Açıklanan rakamlara göre, en yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu. İşte ayrıntılar...

Büyük şehirlerden kira göçü başladı! İstanbul ve Ankara’dan kaçanlar en çok hangi şehirlere gidiyor?

Hem dünya hem de Türkiye’de önce pandemi ardından da patlama yapan yüksek enflasyon nedeniyle astronomik şekilde yükselen kiralar nedeniyle özellikle büyük şehirlerden zorunlu göç başladı. Fahiş kiraları ödeyemeyen insanlar İstanbul ve Ankara'dan en çok hangi şehirlere göçüyor?

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

En çok DASK yaptıranlar Ankara'dan!

Ankara'nın sigortacılık haritası açıklandı. Açıklanan verilere göre başkentliler en çok deprem sigortası yaptırdı.

Türkiye'nin en büyük millet bahçesi Ankara Bağlum'a yapılacak!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Türkiye'nin en büyük Millet Bahçesi'nin Bağlum'a yapılacağını belirtti. Altınok, "436 bin metrekarelik alana yapacağımız Millet Bahçesi, Ankara'nın nefes alacağı alan haline gelecek. Burası büyük bir rekreasyon noktası olarak hizmet verecek" dedi.

İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de Menderes en fazla değerlenen ilçeler oldu!

Endeksa verilerine göre; en çok konut satışı olan 3 büyük ilde ise, İstanbul’da yüzde 15, Ankara’da yüzde 17, İzmir’de ise yüzde 18 değer artışı yaşandı. Son bir yılda İstanbul’da Beykoz, Ankara’da Çubuk, İzmir’de ise Menderes en fazla değer kazanan ilçeler oldu.

Ankara’nın bu ilçelerinde evi olanlar yaşadı!

Türkiye'de konut satış fiyatları 2019 yılının ilk 6 ayında yüzde 7,73 düşüş gösterdi, 2020 yılının ilk 6 ayında ise yüzde 8,59 arttı. Ankara’da en çok değer kazanan ve ilgi çeken ilçeler ise Etimesgut, Gölbaşı, Çubuk, Çankaya ve Akyurt oldu.

Ankara Kazanda en iyi müteahhitler Haberi

Ankara Kazanda en iyi müteahhitler

Yaşanılabilir bir şehir inşa etmek için kriterler belirlemek gerekir" diyen Belediye Başkanı Lokman Ertürk "Kazan'da bina yapmak isteyen müteahhitlerden istediğimiz bazı şartlarımız var. O kriterler doğrultusunda inşaat ruhsatı veriyoruz. Aslında tüm binalar bir şekilde ödülü hak ediyor dedi. 


Kazan Belediyesi 2015 yılının en iyi mimar ve müteahhitlerini belirledi. 5 kişilik komisyon üyesi tarafından 362 bina arasında yapılan elemelerde dış cephede kullanılan renkler ve mimari bütünlüğünden dolayı 3 bina Kazan'ın en iyi binası seçildi. Mimar ve müteahhitleri ise plaketle ödüllendirildi.

EN İYİ BİNALAR BELLİ OLDU 


Bu yıl 8'incisi düzenlenen Kazan Belediyesi, 2015 yılının en iyi binalarını belirledi. Kazan'ın en iyi binalarının mimar ve müteahhitlerine belediye meclis salonunda düzenlenen törenle plaketleri takdim edildi. İmar kanun yönetmeliğine ve dış cephe renklerinde kullanılan açık renkler ve...