19 / 05 / 2024

Ankara Kuşçular Mahallesi köy konağı

Ankara Kuşçular Mahallesi köy konağı

Ankara Belediye Başkanı H. Caner Can, ''En büyük hayaliniz, inşaatlarınızın ruhsatlarını alıp yayla evlerinize bir an önce kavuşmak bunla ilgili elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz, buradaki inşaatlarınızın ruhsatlarınız vereceğiz” dedi.

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Vil - Encore Urla Kuşçular satışta! Yeni proje! 

Vil - Encore Urla Kuşçular projesinde satışlar başladı. Vil Yapı ve Encore imzasıyla Kuşçular'a 10 adet ikiz müstakil villa geliyor. İşte ayrıntılar...

Eyüpsultan Topçular 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada, 23 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Ankara Mamak Mutlu Mahallesi kuraları çekildi!

Başkent Ankara'da ‘Mamak Mutlu Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ kura çekimi çerçevesinde 238 konut sahiplerini buldu. İşte konu ile ilgili detaylar...

Bayrampaşa Topçular Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Yenidoğan ( Topçular ) Mahallesi, 266 ada, 113 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Deniz GYO Ankara Etimesgut'taki 26 dükkanı 20.1 milyon TL'ye sattı!

Deniz GYO Ankara Etimesgut Eryaman Mahallesi'ndeki 26 adet dükkanı 20 milyon 60 bin TL bedelle sattı.

TOKİ Ankara Kalecik kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

Yeni projeler için start veren TOKİ, Ankara Kalecik Çansakale Mahallesi ve Halitçeviri Mahallesi projesi kapsamında 244 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Ankara Haymana 185 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Haymana Kayabaşı Mahallesi 185 konut ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Eyüpsultan Topçular Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Topçular Mahallesi, 170 ada içi tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı değişikliği askıya çıktı.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 1. Etap başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1. Etap projesinde yer alan konutlar bugün itibatiyle satışa çıkıyor.

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuru tarihleri ve detayları...

TOKİ Ankara Gülseren Mahallesi 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi için başvuru dönemi başladı.

Ankara Kuşçular Mahallesi köy konağı Haberi

Ankara Kuşçular Mahallesi köy konağı



Ankara Kuşçular mahallesi köy konağı Belediye Başkanı H. Caner Can, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Âdem Ceylan, Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Civelek, Belediye Meclis Üyeleri, ilçe müftüsü, Mahalle ve Köy Muhtarları’nın katılımıyla açılışı yapıldı. Başkan Can Kuşçular Köyü Köy konağının açılışını yaparak yapılan yatırımları anlatı ve Kuşçular köyü halkına yeni müjdeler verdi. En büyük hayaliniz, inşaatlarınızın ruhsatlarını alıp yayla evlerinize bir an önce kavuşmak bunla ilgili elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz, buradaki inşaatlarınızın ruhsatlarınız vereceğiz”...