04 / 05 / 2024

Ankara marka kenti olacak

Ankara marka kenti olacak

Ankara’nın marka olması yönünde Alışveriş Festivali dahil bir dizi çalışma yürüten ATO, marka konusunun önemine dikkat çekmek, marka kültürü oluşturmak ve Başkent’te yeni markalar katabilmek için bir “Marka Konferansı” düzenlemeye hazırlanıyor.

Ankara'da kira fiyatları tavan yaptı!

Yüze yüze eğitimin başlayacak olması ile beraber memur ve öğrenci kenti Ankara'da emlak sektörü hareketlendi. Kentte kira ücretleri yüzde 30 zamlandı. 

Ankara Polatlı yeni kent meydanına kavuşacak!

Ankara Polatlı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın MHP adayı Mürsel Yıldızkaya, yeni dönem için hazırladığı ‘10 Adımda Marka Şehir Polatlı’ projelerini anlattı.

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, "En büyük projem Ankara'yı marka kent yapmak. Biz Ankara'nın 50 yılını planlayacağız" dedi.

Ankara'da turizme ciddi yatırımlar yapılıyor!

Kültürlerin harmanlandığı Türkiye Cumhuriyetinin Başkenti Ankara, 2023 yılına ticaretin ve sanayinin yanı sıra, kongre ve sağlık turizminin de başkenti olarak girmeye hazırlanıyor. 

Ankara, yüksek hızlı demir ağlarla örülüyor!

Yüksek Hızlı Tren (YHT) yavaş yavaş kara tren imajının geride kalmasını sağlıyor. Bugünlerde ise hızlı trenin merkezi olan Ankara yeni YHT Garı ile birlikte “YHT Başkenti" olma yolunda hızla ilerliyor.

Ankara Bilkent Hastanesi 2018'de, Etlik Hastanesi 2019'da açılacak!

“Sağlık sektörünün başkenti” Ankara’da, Bilkent’te yapılan hastanenin 2018 yılında Etlik’teki hastanenin ise 2019 yılında hizmete geçmesi planlanıyor.

Northland Ankara Başkent'in vitrini olacak!

Ankara Keçiören'in yeni gelişen bölgesi Ovacık'ta inşaat projeleri yarışa girdi. Northland’in Onursal Başkanı Ali Yetkinşekerci, “Projemiz Keçiören’in marka değerini yükseltmekle kalmayacak, Ankara’nın da vitrini olacak” dedi.

Gökdelenler kenti: Ankara!

Başkent Ankara'da dev gökdelen projeleri hızla yükseliyor. Konut satışında zirvede oturan bölge ile ilgili gayrimenkul temsilcileri görüşlerini paylaştı.

Tepe Home ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı!

Konsept mağazalar olarak adlandırılan ‘Pop-up’ Geçici mağazacılık Avrupa ve Amerika’da birçok marka tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Tepe Home ise ilk ‘Pop-up’ mağazasını Ankara'da açtı.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ankara iki dev şehir hastanesine kavuşuyor!

Türkiye’de 20 milyar lira yatırımla inşa edilen 15 dev şehir hastanesinin ikisine ev sahipliği yapacak olan Ankara, sağlık sektörünün de başkenti olma yolunda. Bilkent’te yapılan hastane 2017’de, Etlik’teki hastanenin ise 2018’de açılacak.

Ankara Siteler mobilya üssü olacak!

Ankara’nın mobilya üretim merkezi Siteler, son yıllarda kötü günler yaşıyor. Marka değerini ciddi şekilde yitiren merkezin taşınması da gündeme gelince, özgün tasarımlarıyla ahşaba hayat verenler, Siteler’i ‘mobilya üssü’ haline getirecek projeler kurgulamaya başladı.

Ankara yüksek hızlı tren ağlarının başkenti oldu!

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara YHT Garı açılış törenindeki konuşmasına Cumhuriyetin kuruluşunun 93. yılını kutlayarak başladı.

Ankara marka kenti olacak Haberi

Ankara marka kenti olacak

Ankara’nın marka olması yönünde Alışveriş Festivali dahil bir dizi çalışma yürüten Ankara Ticaret Odası (ATO), marka konusunun önemine dikkat çekmek, marka kültürü oluşturmak ve Başkent’te yeni markalar katabilmek için bir “Marka Konferansı” düzenlemeye hazırlanıyor.

ATO Reklam, Marka ve Pazar Geliştirme Özel İhtisas Komisyonu Başkanı Zafer Hacıosmanoğlu ve komisyon üyeleri tarafından hazırlık çalışmaları yürütülen ve önümüzdeki aylarda yapılacak olan  “Marka Konferansı” etkinliği üç gün sürecek.

  

-Konferans Gala ile başlayacak-

Marka Konferansı’nın başlangıcı görkemli bir gala ile yapılacak. ATO Congresium Kongre ve Sergi Salonu’nda gerçekleşecek galaya siyaset ve iş dünyasının temsilcilerinin yanı sıra, marka olmuş yerli ve yabancı şirketlerin yetkilileri ve sanatçılar katılacak.

-Marka Konferansı-

Etkinlik süresince gerçekleşecek ilk program Marka Konferansı olacak. Dünyaca tanınan marka olmuş çok sayıda yabancı konuşmacı ile Türk konuşmacıların bulunduğu 47...