21 / 05 / 2024

ankara park açılışları

ankara park açılışları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kalecik’te Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan “Emekli Kent Parkı”nın açılışını gerçekleştirdi. Parkın içersinde düzenlenen törene Ankara Milletvekili Emrullah İşler de katıldı....

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Ankara AKM Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, millet kıraathanesi, konferans salonu, kültür merkezi, geniş yeşil alanların yer alacağı Ankara AKM Millet Bahçesi'nin, 28 Ekim'de saat 13.30'da yapılacak açılışına vatandaşları davet etti.

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler mecliste!

Su Şurası'nda açılışlarının gerçekleştirildiği duyurulan tesisler meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

H&M Home mağaza açılışlarını hızlandırdı!

H&M, Türkiye'deki yatırımlarına dolu dizgin bir şekilde devam ediyor. H&M Home mağazalarının açılışı hızlandı. Bu konseptteki ilk mağaza Capitol AVM'nin yanında hizmete girdi.  

BMD: Ciro kirasına dönmeyen AVM'lerde mağaza açılışları riskli!

BMD Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Öncel, ciro kirasına geçmeyen AVM’lere ilişkin konuştu. BMD üyesi markalarla yapılan değerlendirmeler ışığında 1 Haziran’da ciro kirasına dönmeyen veya tatmin edici kira indirimi yapmayan AVM’lerde mağaza açılışlarının ticari açıdan çok riskli olduğu belirtildi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi başta olmak üzere bugüne kadar hizmete aldığımız dev eserlerle önümüzdeki günlerde açılışlarını yapacağımız hastaneler sağlık altyapımızı daha da güçlendirmiştir" dedi...

Cadde mağazalarında test açılışlarına başlandı!

Uluslararası güvenlik şirketi Securitas’ın Türkiye Başkanı Murat Kösereisoğlu, AVM’lerde yeni dönemin başladığı, İstanbul’da bazı AVM’lerin test açılışlarını yapmayı planladıklarını anlattı.

İş yeri ve AVM açılışlarına 'eczane modeli' talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Eczane açılışlarındaki kanun gibi düzenlemeyle zincir market ve AVM'lerin de yan yana açılarak birbirlerine zarar vermesi önlenmeli." diye konuştu...

Özel okul açılışlarına 'teminat şartı' çağrısı!

TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal, özel okulların durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Dal, ''Mutlaka okul açılışlarına teminat şartı getirilmeli'' dedi.

Rossmann Konya M1 AVM’de açılıyor!

Başka marketlerde göremeyeceğiniz temizlik ürünlerinin yanı sıra organik-vegan kozmetik ürünlerinin aynı çatı altında bulundurması sebebi ile Türkiye genelinde kadınlar tarafından çok sevilen Rossmann yeni şube açılışlarına devam ediyor. 

Aksaray Karabağ Tematik Parkı açılıyor!

Aksaray Belediyesi tarafından yapılan şehrin ilk ve tek Tematik parkı olma özeliği taşıyan Karabağ Tematik Park bugün saat 19.00’da açılıyor.

Ankara'da 193 projenin toplu açılışı yarın yapılacak!

Bakanlıklar, Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, vakıflar, kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan toplam 193 projenin açılışı yarın yapılacak.

ankara park açılışları Haberi

ankara park açılışları


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kalecik’te Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan “Emekli Kent Parkı”nın açılışını gerçekleştirdi. 

Parkın içersinde düzenlenen törene Başkan Gökçek’in yanı sıra, Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Kalecik Belediye Başkanı Filiz Ulusoy, Belediye bürokratları ile çok sayıda Kalecikli katıldı. 

Açılış töreninde konuşan Başkan Gökçek, mahallenin adıyla bir olan “Emekli Kent Parkı”nın herkese hayırlı uğurlu olmasını dileyerek, “Bu parkımıza aileleriniz ile birlikte gelip çok güzel vakit geçirirsiniz İnşallah” dedi.


-“16 BİN METREKARE BÜYÜKLÜKTE PARK” 

Parkın toplam 16 bin metrekare büyüklüğünde olduğunu belirten Başkan Gökçek, yapılanlarla ilgili şunları söyledi: 

“Bu parkın içinde 12 bin metrekare büyüklüğünde yeşil alan var. 20 adet pergole, 50 adet bank koyuldu. 21 bin adet çalı, 80 bin adet çiçek dikildi. 1 adet basketbol sahası, 1 adet çocuk oyun alanı yapıldı....