02 / 07 / 2024

ankara polatlı arası ring otobüs

ankara polatlı arası ring otobüs

Saadet Partisi (SP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziyaettin Toker, Polatlı İlçesinde seçim vaatlerini anlattı. Toker, Ankara-Polatlı arasında sürekli bir ring yapan otobüs hizmeti veren bir sistem düşündüklerini belirtti...

Sinop'ta 30 adet arsa ve arazi, Ankara'da 10 adet 1+1, 2+1 ev satılıyor! 

Sinop Boyabat ve Ankara Polatlı'da yer alan 40 adet arsa, arazi ve konut satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte o ilanlar...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-İstanbul arası hızlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye'nin dört bir yanında ulaşım altyapısını güçlendirmek ve vatandaşlara daha konforlu bir yaşam sunmak için durmadan, yılmadan çalıştıklarını kaydederek, Ankara-İstanbul YHT Hattı'ndaki seyahat süresini 35 dakika daha kısaltacaklarını duyurdu.

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Suriyeli diplomatlar kullanıyordu! Ankara'daki o bina 12 yılın ardından kiraya veriliyor!

Ankara-Şam arasındaki diplomatik ilişkilerin kopmasının ardından 12 yıl boyunca boş kalan Suriye’nin Ankara Büyükelçiliği binasının içinde yenileme çalışmaları yapılmaya başladı. 

Ankara Polatlı'da 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla 1+1 ev sahibi olma müjdesi!

Ankara Polatlı Belediyesi, Ankara ili, Polatlı ilçesinde yer alan 21 adet 1+1 konutu 745 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara'da 40 bin 500 TL'ye satılık arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Ankara Polatlı ilçesinde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış bedeli 40 bin 500 TL olarak açıklandı.

İki büyük şehir arası mesafe 80 dakika olacak! Bakan Uraloğlu'ndan yüksek hızlı tren müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara- İstanbul arası yüksek hızlı tren müjdesi verdi ve iki büyük şehir arası mesafenin 80 dakika olacağını açıkladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Ankara-İstanbul arası 80 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 20 senede ulaştırma ve haberleşme altyapısına 250 milyar dolarlık yatırım yapıldığını bildirdi. Ayrıca Uraloğlu, İstanbul-Ankara arası 80 dakikaya inecek projeye ilişkin bilgi verdi.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasındaki otoyolların yeterli gelmediğini ifade ederek yeni proje için sinyal yaktı.

Bakan Uraloğlu'ndan yeni hızlı tren müjdesi: Ankara-İstanbul arası mesafe 80 dakika olacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu,  Ankara-İstanbul arasını 80 dakikaya düşürecek yeni bir hızlı tren projesinin olduğunu açıkladı.

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

ankara polatlı arası ring otobüs Haberi

ankara polatlı arası ring otobüs


Saadet Partisi (SP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ziyaettin Toker, Polatlı İlçesinde seçim vaatlerini anlattı.


Toker, Partisinin Polatlı İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi'nin de açılışını gerçekleştirdi. Polatlı’da en büyük sorunun işsizlik olduğunu anlatan Ziyaettin Toker, rahmetli Necmettin Erbakan’ın Polatlı’ya kurduğu inşaat kazı makineleri üretim fabrikasının kapatılmaması halinde bugün işsizlik sorununun olmayacağını savundu. Toker, “İşsizliğe yönelik burada hayvancılığa ve tarıma yönelik projelerimiz var. Benzinli araçlarda biyoetanol kullanılır. Bunun da ham maddesi şeker pancarıdır. Fransa'da şeker pancarı teşvik edilir, biyoetanol üretilsin diye. Türkiye’de ise şeker pancarına kota konur üretilmesin diye. Bizim Polatlıda toprak verimli, bu verimli topraklarda pancar suyu çok sever. Halbuki pancara elverişli araziler var ama kota konarak engelleniyor. Bir başka şeyde buradaki arazilerin son zamanlarda el değiştirmesi başka başka şirketlerin aldığını...