02 / 05 / 2024

ankara silüet

ankara silüet

ANKARA siluetinin artık değiştiğini, kentin sembol yapılarına da yenilerinin eklendiğini ifade eden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, kentin Londra, Paris, Moskova gibi dünyanın önemli merkezleri gibi görünüm kazanmaya başladığını kaydetti.

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

2 yıl önce izdiham yaratan OYAKKENT Silüet 2. kez satışa çıktı!

OYAK İnşaat güvencesi ile hayata geçirilen OYAKKENT Silüet Projesi satışa çıktı. Merakla beklenen projede farklı konut seçenekleri, villalar ve ticari ünitelere yer veriliyor.

Dana kıyma 20 TL daha zamlandı!  Kasaplara da ucuz et verilsin talebi...

Et fiyatlarını kontrol etmek amacıyla Et ve Süt Kurumu, İstanbul’un ardından Ankara’daki perakendecilere de ucuz karkas et vermeye başladı. TESK’ten ise kasaplara da ucuz karkas et sağlanması çağrısı geldi.

Ankara’da et fiyatları sabitledi: Kıyma 190 TL, kuşbaşı 210 TL...

Et ve Süt Kurumu (ESK), Ankara'da perakende satış amacıyla sabit fiyatla et teminine başladığını duyurdu. Bu kapsamda,  Ankara'da 190 liradan kıyma ve 210 liradan kuşbaşı satılacak.

Et fiyatlarına indirim mi geliyor? Uzmanlardan çarpıcı yorumlar geldi

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü olan Mustafa Kayhan, Ankara'daki marketlere gereksinim duydukları miktarda karkas et temin edeceklerini ifade etti. İşte detaylar...

Et fiyatları çıldırdı, kasaplar isyan etti: Zammı biz yapmıyoruz!

Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, kırmızı et fiyatlarında iki ay içerisinde yüzde 100'lük artışın müşterileri olumsuz etkilediğini belirterek, "Et fiyatlarını kasapların artırdığı düşünülüyor ama yapılan zamlar bizim de zararımıza” dedi.

Et fiyatları rekora gidiyor! Yetkililer uyardı.. Önlem alın!

Ankara Kasaplar Odası Başkanı Fazlı Yalçındağ, kırmızı et ücretlerinde iki ayda yaşanan  yaklaşık yüzde 100'lük yükselişin kasapları ve müşterileri negatif etkilediğini söyledi.

Oyakkent 3 Silüet'in satışının iptal edilmesi meclis gündeminde!

Zafer Partisi İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, OYAK tarafından hayata geçirilecek olan Oyakkent 3 Silüet projesindeki konutların satışına dair yapılan duyuruya ve bu duyurunun iptal edilmesine ilişkin soru önergesi verdi. 

Oyakkent 3 Silüet'in satışlarına izdiham engeli!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet'in satışları yaşanan izdiham nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Oyakkent 3 Silüet projesinin detayları belli oldu. Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla haberimizde yer alıyor. İşte Oyakkent 3 Silüet projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Başakşehir Oyakkent 3 Silüet fiyat listesi!

Başakşehir Oyakkent 3 Silüet fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Başakşehir Oyakkent 3 Silüet fiyat listesi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Oyakkent 3 Silüet satışta!

OYAK İnşaat'ın yeni projesi Oyakkent 3 Silüet bugün itibariyle satışa çıktı.

Oyakkent 3 Silüet fiyat!

Oyakkent 3 Silüet fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Oyakkent 3 Silüet fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

ankara silüet Haberi

ankara silüet

ANKARA siluetinin artık değiştiğini, kentin sembol yapılarına da yenilerinin eklendiğini ifade eden Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, kentin Londra, Paris, Moskova gibi dünyanın önemli merkezleri gibi görünüm kazanmaya başladığını kaydetti. 

Bu görünümün daha ileri seviyeye taşınabilmesi için ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına olduğu kadar inşaatçılara da büyük iş düştüğünü belirten Yıldızhan, "Bir kent için önemli olan şehirleşmedir. Yaşam kalitesini yükseltmek, doğal afetlere karşı duran sağlam yapılar hayata geçirmek ve kentin görünümünü şık hale getirmek şehirleşmeden vazgeçmeyen inşaatçılar sayesinde olur. Geleceği şekillendirmek için biz 'bilinçli inşaatçılara' büyük iş düşüyor" dedi. 


Yıldızhan, son yıllarda Ankara'da şehirleşme anlamında önemli adımlar atıldığını, ancak daha alınması gereken çok yol olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi: "Ankara geliştikçe büyüyor, büyüdükçe de kalkmıyor. Başkentli inşaatçıların da kente kazanç...