25 / 07 / 2024

ankara sincan tıbbi atık tesisi

ankara sincan tıbbi atık tesisi

Ankara’da endüstriyel ve tıbbi atıklar yakılarak çevreye zarar vermeden yok ediliyor. Sincan Çadırtepe Katı Atık Depolama alanındaki “Entegre Endüstriyel ve Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi” tamamlanarak devreye girdi.

TOKİ Ankara Sincan projesi resmen başlıyor! 994 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan'da hayata geçireceği yeni projesi resmen başlıyor. 'ÇED Gerekli Değildir' kararı verilen projede 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan yer alıyor. 

Ankara Sincan'a TOKİ'den 994 konutluk dev proje! Proje hazırlandı! Geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Ankara Sincan'a 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan, 1 adet İlkokul, 1 adet Ortaokul ve 1 adet de Cami inşaatı ve çevre düzenlenmesi yapılacak.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projesinde son dakika! TOKİ'den dev proje için yeni açıklama geldi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki dev projede son durum ne?

TOKİ Ankara Sincan Saraycık projelerinde son durum ne? Resmi açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Sincan projelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte o projeler ile ilgili son durum...

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

TOKİ Ankara Sincan kentsel dönüşüm projesinde son durum! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin altyapı tamamlama işi için ihaleye çıkıyor. İşte detaylar...

Bu üniversite tıbbi sekreter için 29 kişi alacak! KPSS Puanı 50 olması yeterli!

İnönü Üniversitesi, bir haberle duyurdu: Ön Lisans mezunu sözleşmeli Tıbbi Sekreter alımı için ilan yayımlandı! 29 kişilik kadroda belirlenen bazı şartlarla adayların başvuruları bekleniyor.

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu çok sayıda personel alacak! Temizlik görevlisi, şoför, güvenlik görevlisi...

Sağlık Bakanlığına bağlı faaliyet yürüten Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu sözleşmeli personel alımı gerçekleştireceğini duyururken, personel alımı kadro ve kontenjan bilgisi belli oldu. İşte konuya ilişkin merak edilenler...

SON DAKİKA...Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı! 15 bin 537 kişi alınacak! Tıbbi Sekreterler bayram edecek

Sağlık Bakanlığı tarafından işçi alım ilanının açıklanmasının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan yeni bir istihdam açıklaması daha geldi. Bakan Koca, 15.537 tıbbi sekreterin alınacağını ve bu sayının kısa bir süre içinde 32 bine ulaşacağını duyurdu.

Ankara Sincan’a TOKİ müjdesi! Tam 393 konut!

Dar gelirli kişiler için 250 bin yeni konut inşa müjdesi veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan Projesi’nin ihalesini yarın saat 15.00'te gerçekleştirecek...

Ankara Sincan halkından kentsel dönüşüme tepki!

Ankara Sincan'da Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesinin askıya çıkarılmasına mahalle sakinleri tepki verdi.

Ankara Sincan AVM'deki 108 dükkan 30 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Sincan AVM içerisinde yer alan toplam 108 adet bağımsız bölüm 30 milyon TL muhammen bedelle satışa sunuldu.

ankara sincan tıbbi atık tesisi Haberi

ankara sincan tıbbi atık tesisi

Sincan Çadırtepe Katı Atık Depolama alanında kurulan endüstriyel ve tıbbi atıkların yakılarak imha edileceği iki ünitenin yer aldığı tesis, yılda 100 bin ton ara depolama, 100 bin ton gazlaştırma ve yakma ile yılda 200 bin ton nihai depolama kapasitesine sahip ünitelerinden oluşuyor. Tesiste ayrıca tıbbi atıklar için 300 tonluk bir soğuk hava deposu da bulunuyor.


Saatte 10 ton atık yakılıyor


Teknoloji ve teknik kapasitesi ile Türkiye’de tek olan ve bu yıl sonunda tam kapasiteye ulaşacak Endüstriyel ve Tıbbi Atık Bertaraf Tesisi’nde endüstriyel atıkların yakılarak imhasına başlandı.


Her biri saatte 5 ton endüstriyel ve tıbbi atık yakma kapasitesine sahip 2 üniteden oluşan tesiste, saatte 10 ton atık,16 bin metreküplük bir oksijen balonu deposundan sağlanan oksijen desteği ile 1200 ile 1500 derece arasında sıcaklıkta...