07 / 05 / 2024

ankara toki düşük gelirlilere konut

ankara toki düşük gelirlilere konut

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Başkentte düşük gelirlilere 10 bin lira peşinatla konut satışına başladı. Düşük gelirli vatandaşlar için Altındağ Başpınar'da 338 konutu satışa çıkarıldığı belirtildi.

Emekli maaş zammında ilk sinyal! En düşük emekli maaşı için bu rakam konuşuluyor...

Emekli maaşına seyyanen artışla ilgili Ekonomi Gazetesi Ankara Haber Müdür Hüseyin Gökçe, en düşük emekli aylığı alanların kök maaşlarında teknik düzeltmenin şart olduğunu söyledi.

TOKİ Ankara Sincan Saraycık’taki 5 bin 701 konutun inşasını tamamladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Sincan Saraycık’ta yapımına başlanan 5 bin 701 adet konutun inşaatı tamamlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Ankara Büyükşehir'den kiralık 10 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Gayrimenkullerin kiralama ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, binlerce emekliye 1000 liralık destek verecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklar yaşayan ve sosyal yardım alma şartlarına uygun 18 bin 854 emekliye dördüncü kez 1000 liralık destek ödemesi yaptığını açıkldı. İşte haberin ayrıntıları...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 11 gayrimenkulü kiraya verecek! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, başkentte yer alan 11 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu gayrimenkullerin kira süreleri 3 yıl, 5 yıl ve 10 yıl olarak belirtildi.

Ankara Büyükşehir'den, arsa, dükkan ve 2+1, 3+1, 4+1 konut satışı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 29 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Ankara'da satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir, 24 adet arsa, 2 dükkan ve 1 konutu satıyor! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara ilinde yer alan 24 arsa ile 2 dükkan ve 1 evi satıyor. Peki Ankara'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara Büyükşehir Çankaya'da 9 konut satacak! Başkentte konut arayanlar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 9 adet konut için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 4 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehirden büyük fırsat! Bu ilçelerde 10 konut ve 1 dükkan satacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya, Mamak ve Keçiören'de 10 konut ve 1 dükkan satacak. Söz konusu ihale 19 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den gayrimenkul fırsatı! 7 arsa, 2 dükkan ve 1 bekçi evi satacak! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Etimesgut, Kahramankaran ve Yenimahalle'de yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı.

Ankara Büyükşehir, 4 arsa ile 2 dükkanı satıyor! En ucuzu 1 milyon 275 bin TL...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Kahramankazan ve Yenimahalle'de yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları ve merak edilen tüm ayrıntılar...

TOKİ’den düşük peşinatlarla ev sahibi olun! Başvurular kapıya dayandı

Ev sahibi olmak herkesin hayali. Özellikle bu dönemde vatandaşların bunu hayali gerçekleştirmek için TOKİ düğmeye bastı. İşte düşük peşinatlarla ev sahibi olmanın yolu!

ankara toki düşük gelirlilere konut Haberi

ankara toki düşük gelirlilere konut

TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, piyasa koşullarında konut sahibi olamayan düşük gelirli vatandaşlar için Altındağ Başpınar'da 338 konutu satışa çıkarıldığı belirtildi.


Toplam 10 bin lira peşin, 120 aya varan vade seçenekleriyle, 99 bin liradan fiyatlarla satışa sunulacak konutların başvurularının, 22 Eylül Pazartesi günü yapılacağı ifade edilen açıklamada, konutların kura yöntemiyle alıcıya sunulacağı kaydedildi.


Taksitle satılacak


Açıklamada, kira öder gibi taksitlerle ev sahibi olma fırsatı sunulduğu vurgulanarak, şunlar kaydedildi:


"Konutlar, 10 bin lira peşin ve 619 liradan başlayan ödeme seçenekleriyle, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcıya sunulacak. 99 metrekare büyüklüğünde 158 adet 2+1 niteliğindeki konut 99 bin liradan, 124 metrekare büyüklüğündeki 180 adet 3+1 niteliğindeki konut ise 125 bin 937 liradan başlayan fiyatlarla satılacak.


Konutlar için başvurular Halk Bankası'nın yetkili şubeleri tarafından 22 Eylül-24 Ekim 2014...