29 / 07 / 2024

ankara ulus Rüzgarlı Sokak

ankara ulus Rüzgarlı Sokak

Banyo, mutfak, tesisat ve seramik gibi onlarca inşaat ürününün satıldığı Rüzgârlı Sokak çehresini değiştiriyor. Sokak esnafı, Türkiye' deki inşaat sektöründeki talebin yüzde 40'ını karşılıyor.

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve iki şehirde daha 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Kırıkkale ve Niğde'de 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. Satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Ankara Majör Ova lansmana özel yüzde 10 indirimle satışta! Yeni proje!

Ma1 Yapı tarafından Ankara’nın prestijli bölgesi Ovacık Forum Avm karşısında konumlanan Majör Ova projesi lansmana özel yüzde 10 indirim fırsatıyla satışa çıktı.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Turistik Diyarbakır Ekspresi yola çıktı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Turistik Diyarbakır Ekspresi treninin 1051 kilometre hat uzunluğunda Ankara-Diyarbakır parkurunda seyahat edeceğini ve 180 kişi kapasite ile 9 yataklı ve 1 yemekli vagondan oluştuğunu açıkladı.

TOKİ'den 3 yeni kampanya! 3 bin 868 taksitle 2+1 konut satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 3 yeni projesi için başvuru dönemi bugün başladı. Söz konusu projeler; Ankara, Kırıkkale ve Çorum'da yer alıyor.

Yarın ŞOK'ta Columbia montlar satışa çıkıyor! Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak!

ŞOK Market Kasım ayı kataloğunu yayımladı. Katalogda Columbia montlar dikkat çekti. Bu kapsamda ŞOK'ta Columbia Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın mayıs sonuna kadar ücretsiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Hızlı Tren hattımız, mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz. Milletimize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

Cam fiyatları bir yılda yüzde 300 arttı

Ankara Ulus’ta camcılık yapan birçok esnaf girdi maliyetlerinin giderek artmasıyla birlikte cam fiyatlarına geçen yıldan bu yana yüzde 300 zam yapıldığını söyledi. Camcı esnafı artan fiyatlardan şikayet ederken kar marjının da düştüğünü söyledi.

Ankara-Sivas YHT hattı TBMM gündeminde!

Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattının ne zaman işletmeye açılacağına ilişkin soru önergesi verildi. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, konuyu meclis gündemine taşıdı. 

İller Bankası, Merkez Ankara'ya taşındı!

Ankara Ulus’ta yer alan tarihi binası 2017 yılında yıkılan ve kiracı durumuna gelen İller Bankası, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan olan Pasifik İnşaat’ın projesi Merkez Ankara’daki yeni adresine taşındı. 

Ankara Ulus'ta 8.9 milyon TL'ye 3 yıllığına kiralık 200 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Ulus'ta yer alan 200 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul yorumu!

Beykoz Rüzgarlıbahçe Mahallesi'ndeki Kastamonulular Dayanışma Derneği'ni (KAS-DER) ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ulus'ta tarihi alanda devam eden inşaat meclis gündeminde!

Ankara Ulus'taki tarihi bir alanda devam eden inşaat meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ankara ulus Rüzgarlı Sokak Haberi

ankara ulus Rüzgarlı Sokak

Rüzgârlı Sokak esnafının üyelerinin oluşturduğu Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (Timkoder) Başkanı Yunus Altun, şu anda Rüzgârlı'nın en büyük sıkıntısının fiziki yapı ve park sorunu olduğunu belirtti. Rüzgârlı'nın yeni çehresini beklediğini vurgulayan Al tun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in değişim ve dönüşüm projesine start vermesini beklediklerini söyledi. Altun, Rüzgârh'yı Açık Hava AVM'sine döndürecek projenin ayrıntılarını ve sektörün son gelişmelerini AKŞAM okurlarıyla paylaştı. , 


Timkoder olarak hangi işlerle uğraşıp kimlere hitap ediyorsunuz? 

Timcoder'in açılımı Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği'dir. Bu vasıfta satış yapan firmaların üye olduğu bir derneğiz. İnşaat, tesisat, sanayi malzemeleri alanında faaliyet gösteriyoruz. Burada sektörde faaliyet gösteren firmaların sorunlarını gerek devlet kademesinde, gerekse de üretici firma kademesinde çözmek için kurulmuş bir derneğiz. Dernek olarak biz bir ürün satmıyoruz. Türkiye'de...