27 / 04 / 2024

Ankara YDA Park Avenue satış ofisi nerede

Ankara YDA Park Avenue satış ofisi nerede

Ankara YDA Park Avenue satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Banka kredisi ile ödemlerin yapılabildiği proje 10 adet yatay, 8 adet yüksek olmak üzere toplam 18 bloktan oluşuyor.

Ankara YDA Center'da son durum ne?

İmar planları süreki değişen, Ankara Çukurambar'da YDA İnşaat tarafından hayata geçirilen YDA Center'da son durum ne? İmar planlarının sürekli değişme sebebini Mansur Yavaş anlattı...

Mesa'dan 0,64 faizli konut kredisi kampanyasına destek!

Mesa'nın projelerinden konut almak isteyenler ayrıcalıklı fırsatlarla konut sahibi olabiliyor. Mesa Çubuklu 28, Mesa Orman, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Ankara'daki Park Mozaik projeleri kampanyaya dahil edildi.

Ankara Eti Park İş Merkezi'nin inşaatı TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara'daki bir AVM inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Yılmaz sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti..

Ankara Yenimahalle park ve spor alanı imar planı yarın askıda!

Ankara Yenimahalle 15020 ada 2 parsel ve çevresindeki park alanına ilişkin nazım ve uygulama imar planı değişikliği yarın askıya çıkarılıyor...

Ankara Arkeo Park açılıyor!

Çamlıdere Belediye Başkanı H.Caner Can Çamlıdere Arkeo Parkı'nı ( Medeniyetler Müzesi ) Çamlıdere halkının hizmetine açmaya hazırlanıyor. Müzede Helenistik dönem ve öncesine ait birçok kalıntı bulunacağı belirtildi.

Ankara Esertepe Parkı'nın adı Muhammed Ali Esertepe Parkı oldu!

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

Yenimahalle YDA Park Avenue satış fiyatları!

Yenimahalle YDA Park Avenue satış fiyatları 3+1'lerde 460 bin TL'den başlıyor. Ankara'da yer alan Park Avenue projesinin ilk etabı Temmuz'da teslim ediliyor...

Ankara Queen Park teslim tarihi ne zaman?

Ankara Queen Park Evleri projesinde 3+1 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. 213 konutluk Queen Park Evleri Ankara projesinde teslimler bu yıl başlıyor...

Ankara Zafer Parkı'nın bilirkişi raporu tamamlandı!

Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nin 2014 yılında Zafer Park'ın bulunduğu alanı "büyükşehir bölge parkı" ilan etmek üzere imar uygulama plan değişikliği kararına karşı Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açmış olduğu davanın bilirkişi raporu mahkemeye sunuldu.

Ankara Central Park projesi sporu nasıl etkileyecek?

Ankara 19 Mayıs Stadı arazisiyle Gençlik Parkı’na yapılmak istenen yaşam alanı projesi, spora ağır bir darbe indirecek. ‘Central Park’ adı verilecek alanın bir bölümüne 42 bin kişilik stadyum inşa edilecek.

Ankara Queen Park'ta parka sıfır daireler!

Kent merkezinden uzaklaşmadan lüks ve konforlu yaşam isteyenlerin adresi Urankent’te hayata geçirilen Queen Park Konut Projesi, yerleşmiş ‘denize sıfır’ algısını, hemen önündeki 20 bin metrekarelik Mehmet Hacim Kamoy Parkı’yla ‘parka sıfır’ olarak değişti

Ankara Queen Park Haziran 2016'da teslim!

URAN Holding bünyesindeki Uransan'ın Ankaralılar'ı şehir merkezinden uzaklaştırmadan konforlu ve kaliteli konutla buluşturduğu Urankent'in son projesi Queen Park, özellikleri ile konutta 2016 trendini alıcılara ve sektöre sunuyor.

Ankara Queen Park Konut Projesi büyük ilgi görüyor!

Ankara'da tamamladığı konut projeleri ile bulunduğu semte ismini veren Uran Holding'e bağlı Uransan AŞ; Prestij, Elit, Mirage Bahçe ve Royal Plus'tan sonra Oueen Park Konut Projesi ile konut alıcısından büyük ilgi gördü.

Ankara YDA Park Avenue satış ofisi nerede Haberi

Ankara YDA Park Avenue satış ofisi nerede

YDA Group tarafından hayata geçirilen Park Avenue projesinde 3 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Proje Ankara'nın Yenimahlle bölgesinde yükseliyor.


1.885 tane daireden meydana gelen Ankara YDA Park Avenue projesinde banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar 120 ay vade yapılıyor. 


3 oda 1 salon dairelerin 340 bin TL ile 550 bin TL arasında, 4 oda 1 salon dairelerin 410 bin TL ile 625 bin TL arasında değişen fiyatlarla satıldığı Ankara Park Avenue 10 adet yatay, 8 adet yüksek olmak üzere toplam 18 bloktan oluşuyor. 


Teslimlerin 2016 yılının Temmuz ayında yapılacağı Park Avenue projesinde çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, kapalı otopark, buhar odası, fitness merkezi, dinlenme alanları, sauna mevcut. 


Ankara YDA Park Avenue...