21 / 05 / 2024

ankara yeni avm yatırımları 2019

ankara yeni avm yatırımları 2019

Ankara Sincan Yenikent İmar Mahallesi’ne 38 milyon 549 bin 998 TL’lik bir yatırımla yeni bir alışveriş merkezi hayata geçirilecek.

İstanbul’da açılacak yeni AVM’ler belli oldu, bu ilçelere AVM geliyor!

Yüzden fazla AVM’nin bulunduğu megakent İstanbul’da bu yıl 3 yeni AVM daha hizmete giriyor. İşte hizmete girecek AVM’ler ve bulundukları ilçeler.

İstanbul’da bu yıl 2 yeni AVM açılıyor!

Pandemi dönemiyle zor günler geçiren alışveriş merkezleri için toparlanma sinyalleri de gelmeye başladı. 2023 yılını büyüyerek kapatan ECE Türkiye bu yıl İstanbul’da 2 yeni AVM'yi faaliyete geçirecek.

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yıl sonu değeri ne kadar?

Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının 2023 yılsonu değeri belli oldu. İşte Halk GYO'nun Ankara Yenişehir ve İzmir Konak 1 binasının değeri...

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Pasifik GYO ve Emlak Konut GYO, Merkez Ankara'daki AVM'nin işletilmesi için kurulacak şirkete ortak oluyor!

Pasifik GYO, Merkez Ankara projesinde yer alan AVM'nin işletilmesi amacıyla kurulacak şirkete ortak oluyor. Emlak Konut GYO ile ortak olunacak şirketin sermayesi 2 milyon TL olarak açıklandı. İşte detaylar...

Özdilek Holding'ten Bursa'ya yeni AVM geliyor!

Perakende ve AVM yatırımlarını da sürdüreceklerini dile getiren Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, Bursa'daki yeni tesisle beraber bir AVM yatırımı da gerçekleştireceklerini belirtti.

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri ne kadar?

Halk GYO Ankara Yenişehir binasının değeri belli oldu. İşte Halk GYO Ankara Yenişehir binasının piyasa değeri...

Ankara Sincan AVM'deki 108 dükkan 30 milyon TL'ye satılıyor!

Ankara Sincan AVM içerisinde yer alan toplam 108 adet bağımsız bölüm 30 milyon TL muhammen bedelle satışa sunuldu.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Ankara Yeni Adalet Sarayı için görüşmeler başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara Yeni Adalet Sarayı Yapım Projesi için bir araya geldi. Bakan Kurum, "İnşallah Cumhuriyetin 100. yılında bu dev eseri Başkent'imize kazandıracağız" diye konuştu.

Bendevi Palandöken: Ankara esnafı AVM fazlalığından şikayetçi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu(TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, Ankara esnafının AVM ve zincir marketlerin fazlalığından şikayetçi olduğunu söyledi.

Ankara Yeni 19 Mayıs Stadı 2 yılda tamamlanacak!

Ankara 19 Mayıs Stadyumu geçen yıl için çürük raporunun açıklanmasıyla yıkılmıştı. Mevcut yerine yapılması kararlaştırılan Yeni 19 Mayıs Stadı'nın detayları belli oldu.

ankara yeni avm yatırımları 2019 Haberi

ankara yeni avm yatırımları 2019

Ankara Sincan Yenikent İmar Mahallesi’ne 38 milyon 549 bin 998 TL’lik bir yatırımla yeni bir AVM inşa edilecek.

Ankara Sincan Yenikent İmar Mahallesi 1710 ada 1 parselde hayata geçirilecek olan AVM'nin arsa alanı 7 bin 790 metrekare.

Alışveriş merkezindeki bodrum katta 4 mağaza bulunurken zemin kat 16 mağaza, 1. kat 10 mağaza ve 2. kat 10 mağaza olmak üzere toplam 40 mağaza yer alacak. Projede ayrıca alanda 116 araçlık açık otopark ve kapalı otopark bulunacak.

Proje alanına en yakın yerleşim yeri; alanın 20 metre kuzeyinde bulunan Mustafa Kemal Mahallesi’ne bağlı konutlar ve 20 metre batısında bulunan 29 Ekim Mahallesi’ne bağlı konutlar yer alıyor. Alanın güneyinde boş arsa ve 20 metre doğusunda da Yenikent Pazar Yeri bulunuyor.

15...