05 / 05 / 2024

Ankara Yolu 3 farklı temali park

Ankara Yolu 3 farklı temali park

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara yolu üzerinde 566 bin 790 metrekarelik alanda oluşturduğu Türk Yıldızları Parkı, Kardeş Şehirler Parkı ve Şehit Pilot Yüzbaşı Ümit Özer Parkı, farklı temaları ile dikkat çekiyor.

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Ankara'ya 3.9 milyar TL'lik dev yatırım! 4 yeni metro istasyonu geliyor, bu ilçelere resmen piyango vurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Şehitler-Forum Raylı Sistem Hattı'nı uzatmak için başvuru yaptı. Söz konusu proje 3 milyar 900 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara’da 3 adet sanayi imarlı arsa satılacak! İhale tarihi 8 Kasım!

Ankara ili, Kahramankazan ilçesine bağlı Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, 3 adet arsa satacak. Arsaların sanayi imarlı olduğu ve açık artırma usulüyle satış ihalesinin yapılacağı öğrenildi.

SGK, Ankara'daki 3 arsayı KDV'den muaf satışa sundu: İhalesi 5 Ekim'de! 

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara ili, Elmadağ, Kahramankazan ve Polatlı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki SGK'nın başkentte satışa sunduğu arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bayraktar İnşaat'tan Ankara'ya 3 bin yeni konut geliyor! Adres Ankara evleri satışta! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'ya 26 bloktan oluşan toplam 3 bin konutluk yeni proje geliyor. Peki Adres Ankara Evleri fiyatları ne kadar? Adres Ankara Evleri ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Ankara'da 3 adet arsa satılıyor! Taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihe hemen bakın!

Ankara Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara ili, Polatlı ve Gölbaşı ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Bu tarihe hemen bakın!

Altındağ Belediyesi Ankara'da 3 gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Hacettepe, Necatibey ve Battalgazi'de yer alan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Altındağ Belediyesi'nden arsa fırsatı! Ankara'da 3 bin 600 metrekarelik arsa satıyor!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ Yunus Emre (Güneşevler) Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Nokta Ankara güncel fiyat!

Türk Yapı imzasıyla yükselen Nokta Ankara projesinde, 3 blok yer alıyor. Nokta Ankara'da 4+1'ler 5 milyon 550 bin TL'den başlıyor...

Nokta Ankara'da 4+1'ler 2 milyon 310 bin TL'den başlıyor!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara projesinde, 3 blok bulunuyor. Nokta Ankara'da 4+1'ler 2 milyon 310 bin TL'den başlıyor...

Ankara'da 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Nokta Ankara'da 4+1'ler 1 milyon 948 bin TL'den!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak tasarlandı. Nokta Ankara'da 4+1'ler 1 milyon 948 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Nokta Ankara'da 1 milyon 948 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak dizayn edildi. Projede konutlar 1 milyon 948 bin TL'den başlayan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Ankara Yolu 3 farklı temali park Haberi

Ankara Yolu 3 farklı temali park

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konya’nın her yıl artan yeşil dokusu, şehir genelinde her mevsim açan rengarenk çiçekleriyle örnek bir şehir olduğunu söyledi. Son yıllarda yaptıkları çalışmalarla Konya’da çok sayıda büyük park inşa ettiklerini ve kişi başına düşen yeşil alan miktarını Konya merkezde 12 metrekareden 48 metrekareye yükselttiklerini belirten Başkan Akyürek, Ankara Yolu’nda hayata geçirdikleri 3 büyük parkın da şehrin yeşil dokusuna katkı sağladığını vurguladı.


FARKLI TEMELARDA 3 PARK HAYATA GEÇTİ

Ankara Yolu’nda toplam 566 bin 790 metrekare alanda farklı temaları ile 3 parkı hayata geçirdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, Türkiye’nin havacılık temalı ilk parkı olan Türk Yıldızları Parkı, Kardeş Şehirler Parkı ve Şehit Pilot Yüzbaşı Ümit Özer Parkı’nın şehrin yeni dinlenme alanları olduğunu ve büyük beğeni topladığını dile getirdi. Bölgede...