06 / 05 / 2024

ankarada gayrimenkul arzı arttı mı

ankarada gayrimenkul arzı arttı mı

Coldwell Banker Gayrimenkul Danışmanı Hüsamettin Yılmaz: "Gayrimenkul danışmanları hukuksal hiçbir mevzuat altında değil. Doğru fiyatı tespit ettikten sonra mülk sahiplerine pazarlama garantisi veriyoruz." dedi

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk halka arzını onayladığını açıkladı. Buan göre, 1 Türk Lirası nominal değerli paylar 135 Türk Lirası sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

Konut arzının artması için satış teşviki ve arsa gerekli!

İstanbul Ticaret Odası Gayrimenkul Hizmetleri Meslek Komitesi, sektörle ilgili derneklerle bir araya gelerek sektörü değerlendirdi ve çözüm önerileri açıklandı.  Konut arzının artması için satış teşviki ile boş arsanın gerektiği belirtildi. 

Arz Arsa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arz Arsa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Danış tarafından kuruldu.

Rönesans GYO halka arz oluyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz edilmek için Sermaye Piyasası Kuruluna (SPK) başvuruda bulundu.

Avrupakent GYO halka arzı nasıl değerlendirilmeli?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından açıklanan haftalık bültende Avrupakent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın halka arz başvurusunun onaylandığı belirtildi. Peki, Avrupakent GYO halka arzı nasıl değerlendirilmeli?

Luxera Gayrimenkul halka arz oluyor!

Luxera markasıyla inşa ettiği projelerle yüzlerce aileyi konut sahibi yapan ve sektörün önde gelen kurumları arasında bulunan Luxera Gayrimenkul, halka arz süreci için SPK’ya başvuru yaptı.

Batı Ege GYO kaç lot verdi? Batı Ege Gayrimenkul halka arz sonuçları açıklandı mı?

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. halka arz doğrultusunda 3 TL sabit rakamdan 30 Kasım - 1 Aralık 2023 tarihleri arasında talep toplama işlemleri sona erdiği kaydedildi. İşte Batı Ege Gayrimenkul'un 'BEGYO' hisse kodu ile Yıldız Pazarda İşlem göreceği tarih ve lot dağıtım sayıları ve haber

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ ve Kuzey Boru AŞ'nin halka arzını onayladı.

Batı Ege Gayrimenkul'un halka arzı başladı

Batı Ege Gayrimenkul bugün halka arz oluyor. Kaç gün sürecek?, Kaç lot verecek?, Hisse kodu nedir?, Hisse fiyatı nedir?, Eşit dağıtım mı oransal dağıtım mı olacak?, Hangi bankalarda var? İşte haberin detayları...

Batı Ege Gayrimenkul halka arz edilecek!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) son haftalık yayımladığı bülteninde, Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzına onay verildiği açıklandı. İşte Batı Ege Gayrimenkul halka arz hisse kodu ve fiyatı bilgileri ve haberin detayları...

Sinpaş'tan 4'üncü halka arz! Batı Ege GYO 3 liradan halka arz ediliyor!

Batı Ege Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı onaylandı. Bu onayla beraber Sinpaş, 4'üncü halka arzını gerçekleştirmiş olacak. İşte Batı Ege GYO halka arzı ile ilgili merak edilen ayrıntılar...

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

ankarada gayrimenkul arzı arttı mı Haberi

ankarada gayrimenkul arzı arttı mı
Hüsamettin Yılmaz SPK Lisanslı Gayrimenkul Danışmanı Hüsamettin Yılmaz, gayrimenkul satışları konusundaki sorulan yanıtladı.Gayrimenkulde yüz yıllık geçmişi bulunan ve 2014 yılı dünya sıralamasında zirvede olan Coldwell Bankerde Gayrimenkul Danışmanlığı yapan Yılmaz, herkesin çok yakınında bir gayrimenkul danışmanı olduğunu ancak insanların bunu fark edemediğini söyledi. Danışmanların sadece ev gösterecek ve bulacak kişiler olmadığını belirten Yılmaz, doğru adresin kurumsal gayrimenkul tırmalan olduğunu aktardı. 


HUKUKSAL MEVZUAT YOK

 Türkiye'deki gayrimenkul sektörünün büyük bir potansiyele sahip olduğunu kaydeden Yılmaz, sektörün sıkıntıları olduğunu vurguladı. Bu potansiyeli elinde tutan danışmanlann, hukuksal hiçbir mevzuat altında olmadığına dikkat çeken Yılmaz, "Emlakçiliği herkes yapabilir. Bir şekilde hiçbir şeyi yapmayan, birazcık çevresi olan insan adresi belli olsun diye ufak bir ofis açıp faaliyet gösterebiliyor. Hiçbir garantileri ve sorumlulukları yok" dedi. 


PORTFÖYÜMÜZ GENİŞ

 Gayrimenkul danışmanları ile...