19 / 05 / 2024

ankaradaki suların sebebi

ankaradaki suların sebebi

ASKİ, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın da oturduğu sitedeki kaçak tesisatı sökerek, şehir şebe hattını bağladı. ASKİ Kaçak Su Müdürü Rafet Aksoy konu ile ilgili açıklama yaptı.

Yabancıya konut satışı neden düşüyor? Uzmanlar 'Yabancı düşmanlığı'nı işaret etti! 

Yabancıya konut satışındaki düşüş dikkatleri çekiyor. Peki bu düşüşün sebebi ne? İşte sektör temsilcilerinin açıklamaları...

Kendi imzaladığı tahliye taahhüdüne itiraz eden kiracı ceza alsın önerisi! 

Kira davalarının patladığı, ev sahipleri ile kiracılar arasında suların durulmadığı bu süreçte, mağdur ev sahipleri seslerini duyurmaya çalışıyor. Mağdur bir ev sahibi tahliye taahhüdüne itiraz eden kiracı ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altın mart ayından bu yana en yüksek haftalık kazancına ulaştı

Altının ons fiyatı, İsrail-Filistin çatışmasının sebebi ile bu hafta yüzde 5,47 artarak yedi ayın en yüksek haftalık kazancına yaklaştı. İşte detaylar...

Uzmandan son dakika uyarısı: Alibeyköy tehdit altında! Baraj suları can ve mal kaybına neden olabilir!

Libya'da yaşanan sel felaketi, İstanbul'daki barajların dayanıklılığını gündeme getirdi. İSKİ Planlama ve Yatırım Dairesi Başkanı Yasemin Taşçı, Alibeyköy'ün tehdit altında olduğunu söyleyerek, baraj sularının can ve mal kaybına neden olabileceğini söyledi.

İkinci el araçlarda fiyat artışının sebebi ne? Fiyatlar yükselmeye devam edecek mi? Araba almadan önce mutlaka okuyun!

Kurda yaşanan yükseliş neticesinde 0 km araç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığını belirten arabam.com CEO’su Arda Ayvaz, otomobil piyasasının bugünü ve geleceği ile ilgili önemli ip uçları verdi.

İstanbul'un o ilçelerinde Pazartesi günü 24 saatlik su kesintisi yapılacak! İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

İSKİ, Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Avcılar ve Büyükçekmece'ye 19 Haziran Pazartesi günü saat 06:00 ile 20 Haziran Salı 06:00 saatleri arasında 24 saat süreyle su verilemeyeceğini açıkladı. İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

İstanbul'da dövizde ilçeler arası farkın sebebi neyden kaynaklanıyor?

İstanbul'da meydana gelen bazı döviz bürolarının son zamanlardaki güncel kur değerleri ve birbirleri arasındaki ücret değişimi yatırımcıların ve ilgili vatandaşların dikkatini çekiyor.

İkinci el araç fiyatları sıfırı geçti! Artışın sebebi bakın neymiş?

İkinci el araçlara talep son zamanlarda arttı ve bu nedenle fiyatlar resmen fırladı. İkinci el araç fiyatları, sıfır araç satan yetkili bayilerin yayımladığı liste fiyatlarını geçti. Sektör temsilcileri ise fiyatlardaki bu artışın sebebinin ihtiyaç dışında otomobil alan kişiler olduğunu söyledi.

Kuru soğanın kilosunun neden bu kadar arttığı ortaya çıktı! Bakın nedenmiş?

Geçtiğimiz dönemlerde fiyatı 30 TL çıkan kuru soğanın zamlarının sebebi merak konusu oldu. Bu zaman ardında pek çok farklı sebep yatıyor. Üretim ve lojistik maliyetlerinin artması gibi faktörler fiyatları yukarı çekti. Stokçuluk söz konusu olabilir. İşte tüm detaylar…

Şeker fiyatları 12 yılın zirvesini gördü! Yaşanan bu artışın sebebi ne?

Şeker fiyatları, tedarikçi ülkelerden yeterince arz gerçekleşmemesi ve fon alımları ile beraber yüzde 4,3 oranında yükselerek, son 12 senenin zirvesini gördü. Uzmanlar, yüksek fiyatların ülkeleri ihracatı kısıtlamaya itebileceğini Brezilya'dan gelecek hasada kadar piyasanın daha da sıkılaşabileceğin

Marmara'da sular çekildi! Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği Marmara Bölgesi’nde denizdeki hareketlilik büyük korkuya neden oldu. Bölgede suların çekilmesiyle ilgili Kandilli Rasathanesi son dakika açıklaması yaptı!.

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında musluğu açtığımda sıcak su gelsin diyenler için Bosch, yoğuşmalı kombi ürününü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan Bosch yoğuşmalı kombi suların sıcak olmasını sağlıyor. İşte merak edilenler ve fiyat listesi.

 İstanbul'da indirim yapıldı ama...! Uzmanı madalyonun öbür yüzünü yazdı

1 Ocak 2023’ten itibaren uygulanmak üzere, İstanbul için doğalgaz faturalarında yüzde 12 indirim yapıldı. Fakat bu indirimden sonra İstanbul'da bir tartışma başladı .Bu tartışmanın sebebi ise neden Türkiye genelinde yapılmadığı üzerineydi.

ankaradaki suların sebebi Haberi

ankaradaki suların sebebi

ASKİ, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın da oturduğu sitedeki kaçak tesisatı sökerek, şehir şebe hattını bağladı.


Nazlıaka'nın Çankaya'da oturduğu siteye gelen ASKİ ekipleri, kaçak kuyu suyu tesisatını iptal etti. Şehir şebeke suyu hattını bağladıktan sonra gazetecilere yapılan işlemle ilgili açıklama yapan ASKİ Kaçak Su Müdürü Rafet Aksoy, "Mevcut kaçak suyu ve kuyudan depoya giden hattı iptal ederek şehir şebekesini temiz olarak verdik. ASKİ'nin suyunu şebekeye bağladık" dedi.


Aksoy, kaçak suyu kullanan dairelere yasal olarak işlem başlatılacağını dile getirerek, "Fiyatı şu an belli değil, biz yasal olarak ceza işlemlerini kendilerine tebligatla bildireceğiz" ifadesini kullandı.


Kuyu suyunun sağlığa zararlı olup olmadığının sorulması üzerine Aksoy, kendisinin bilemediğini, tahlil sonuçlarına göre karar verileceğini...