18 / 05 / 2024

anne olanlara erken emeklilik

anne olanlara erken emeklilik

Senelerce çalışma hayatında olanların hayali emekli olabilmek. Emekli olmak için gün sayanlar için güzel haberler gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de erken emeklilik...

95-97-98-99 ve 2008 sonrası SGK girişi olanlar radara girdi: 10 yıl çalışana erken emeklilik fırsatı doğdu!

Sigorta girişi 10 sene boyunca aktif olanlara emeklilik fırsatı doğuyor. Peki şartları neler? 95-97-98-99 ve 2008 sonrası SGK girişi olanlar radara girdi: Erken emeklilik fırsatı doğdu! İşte şartlar...

Şeker ve astım hastalığı olanlara erken emeklilik fırsatı doğdu!

İşini yapmaya engel sağlık sorunu olanlar vergi indirimi talebinde bulunarak erken emekli olabiliyor. Çalışan işçiler "meslek hastalığı", memurlar da "vazife malulü" olarak bu haktan yararlanıyor.

Anne olanlara sevindirici haber! Aylık 3.700 TL destek verilecek!

Çalışmayan veya eşini kaybeden ve anne olan vatandaşlar için özel bir yardım verilecek. En çok 3 bin 700 TL olarak belirlenen bu yardımdan yararlanabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor.

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Bilezik borcu olanlara kötü haber! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları seçim öncesi hızla yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1,500 TL'yi geçerken, altı bilezik fiyatları güze gibi fırladı.Bilezik borcu olanlara kötü haber geldi! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2023 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Devlet anne olanlara destek olarak 3.700 TL para verecek! İşte o destek şartları!

Ev hanımı, çalışmayan anneler için devletten sevindirici haber geldi! 3 bin 700 TL devlet destek vereceğini açıkladı. Peki desteği alabilmek için istenen şartlar neler? Detaylar haberimizin devamında…

Sigorta girişi olanlara müjde! 8 yıl erken emeklilik konusu gündemde!

Emekli olmak pek çok çalışanın hayalidir. Özellikle erken emeklilik konusu vatandaşların ilgilendiği konuların başında gelmektedir. İşte erken emekliliğe dair detaylar!

Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Devlet tarafından çocuklu ailelere destek sağlanıyor. Anne ve babalar hemen bakın! 1, 2, 3 ve daha çok çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk desteği zamlandı mı?

Anne babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımı zamlandı mı?

Çocuklu ailelere devlet desteği veriliyor. Anne babalar şimdi bakın! 1, 2, 3 ve daha fazla çocuğu olanlara PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımı zamlandı mı?

Anneye erken emeklilik imkanı 10 soruda tüm detaylarıyla!

Anne olan kadınlar doğum borçlanması yoluyla erken emeklilik imkanından faydalanabiliyor. Ayrıca engelli çocuğu olan kadınlarda ise yaş ve prim desteği imkanı sunuluyor. İşte annelerin erken emekli olmasını sağlayan formüller ve detayları...

Konut kredisi erken kapama ücreti iadesi verilmeli mi?

Yargıtay, erken kapama ücretinin tüketiciye iade edilemeyeceği kararına hükmetti. Yargıtay 13. Hukuk Dairesi, konut kredisi çeken bir vatandaşın krediisin erken kapatması durumunda bankanın aldığı 'erken kapama ücreti'ni haklı buldu.

Eclipse Maslak'ta 6 ay erken teslim!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Eclipse Maslak'ı da belirttiği tarihten 6 ay önce teslim ediyor. Konutlarının yüzde 90'ının satışının tamamlandığı projede fiyatlar 377 bin liradan başlıyor.

Eclipse Maslak'ta 6 ay erken teslim! 120 ay taksit!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Eclipse Maslak projesini de belirttiği tarihten 6 ay önce teslim ediyor. Tüm çalışmalarının tamamlandığı projede teslimler 19 Temmuz Cumartesi günü başladı...

Eclipse Maslak'ta anahtar teslimleri 6 ay erken başladı!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Edipse Maslak projesini de belirttiği tarihten 6 ay önce teslim ediyor. Tüm çalışmalarının tamamlandığı projede teslimler 19 Temmuz Cumartesi günü başladı.

anne olanlara erken emeklilik Haberi

anne olanlara erken emeklilik

Devlet erken emekli olmak isteyen vatandaşlara bir çok kolaylık sağlıyor. SGK tarafından sağlanan imkanlar arasında en önemli konulardan birisi ise doğum borçlanması. Doğum borçlanması sayesinde kadınlar 6 yıl erken emekli olabiliyor. Doğum borçlanmasında prim ödemeleri için her yıl günlük olarak 38 lira borçlanma tutarı belirleniyor.

A Haber'de yer alan habere göre; 6 yıl erken emekli olarak rahat bir nefes alabilirsiniz. Günlük 38 liraya emekli olarak iş hayatınıza daha erken veda edebilirsiniz. Uzun yıllardır çalışan vatandaşların hayali emekliliktir. Emeklilik hayatından keyif almak isteyen vatandaşlar için birçok emeklilik formülü bulunmaktadır. SGK'ya göre kadın çalışanlar 6 yıllık erken emeklilikten yararlanabiliyor.

Sosyal güvenlik kanunu ile çalışma hayatındaki kadınlar, sigortalı olarak çalışmaya başladıkları andan itibaren en fazla 3 defa tekrarlanabilen analık borcundan yararlanabilmekte ve böylece 6 yıla kadar erken emekli olabilmektedirler.

Sosyal Güvenlik Kurumu, Bağ-Kur...