14 / 05 / 2024

antakya ihtisas sanayi sitesi

antakya ihtisas sanayi sitesi

Antakyalı 100 mobilyacı yapımına başlanan ihtisas sanayi sitesi ile ihracatlarını 500 milyon dolara çıkarmayı hedefliyor. Antakyalı mobilyacılar 2015 yılında tamamlanacak yeni site ile üretim kapasitelerini 8 kat artırmayı planlıyor.

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kırklareli İspay İhtisas Emlak İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Mersinli esnaf, yeni ihtisas sanayi siteleri istiyor!

Mersin Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Talat Dinçer, kent merkezinde kangren haline gelen sanayi sitesi sorununun çözülmesi için çalışmalar yapılması gerektiğini söyledi.

Türkiye'nin ilk gıda ihtisas OSB'si Ayvalık'ta kuruluyor!

Ayvalık'ta Türkiye'nin ilk gıda ihtisas organize sanayi bölgesinin yapımına başlandı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yatırımcılara çağrı yaptı.

Tekstil İhtisas OSB’de yatırımlar Kahramanmaraş’ı devleştirecek!

KASİAD Başkanı Ali Arpasatan,  tekstil, metal mutfak eşyaları ve gıda sektöründe ihtisas Organize Sanayi Bölgeleri’nin kurulmasının bölgeyi büyütüceğini anlattı.

Aydın'da tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi için imzalar atıldı!

Aydın'da hayata geçirilecek olan "tarıma dayalı ihtisas organize sanayi bölgesi" için imzalar atıldı...

İzmir'de kurulması planlanan ihtisas organize sanayi bölgeleri TBMM'de!

İzmir ilinde kurulması planlanan su ürünleri ihtisas organize sanayi bölgeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antakya OSB'deki parsellerin kaçı yatırımcılara tahsis edildi?

Antakya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) tarafından sanayicilerin hizmetine sunulan 100 adet parselden tamamı yatırımcılara tahsis edildi. Bu parsellerin üzerinde Mayıs 2019 tarihi itibariyle 74 tesis üretimde, 15 işletme inşaat aşamasında 11 fabrika ise proje safhasında...

Antakya’da mit binasının çevresi yeniden imara açıldı!

Antakya’da, Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası’nın çevresi Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda Bakanlar Kurulu kararı ile özel güvenlik alanından çıkarılıp yeniden imara açıldı.

Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı artacak!

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2009 yılında kurulan Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika sayısı yıl sonunda 90’a ulaşacak. Yeni fabrikalar ile Mobilya OSB büyüyecek. 

Antakya Günyazı'nın imar sorunu çözülecek!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Hatay İnşaatçılar Derneği bir araya geldi. Toplantıda, Günyazı Mahallesi'ndeki imar sorunları konuşuldu.

Denizli Buldan'da tekstil ihtisas OSB kurulacak mı?

CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Denizli'nin Buldan ilçesine tekstil ihtisas organize sanayi bölgesi kurulmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Antakya yeni köprüsüne kavuştu!

Hatay’ın her ilçesinde ulaşım sorunlarını minimum seviyeye indirmek ve daha güvenli bir ulaşım ağı sağlamak adına çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesindeki sanayi bölgesi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarını tamamladı.

Antakya Yeni Sanayi Sitesi'ne 1400 metre beton asfalt!

Lütfü Savaş'ın öncülük ettiği il genelindeki yol yapım, bakım ve onarım seferberliği kapsamında HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri özverili çalışmalarla vatandaşın yüzünü güldürüyor.

antakya ihtisas sanayi sitesi Haberi

antakya ihtisas sanayi sitesi


Antakya Narlıca mevkiinde yapımı devam eden Antakya Mobilyacılar İhtisas Sanayi Sitesi'nin hem Antakya'nın en önemli projesi olacağını hem de Türkiye'deki en iyi mobilya sanayi sitesi olacağını söyleyen Kooperatif Başkanı Hüseyin Doğru, "Firmalar faaliyetine başladıktan sonra ilk yıl hedefimiz 500 milyon dolar ihracat yapmak olacak" dedi.


Site için 100 ortakla beraber yaklaşık 13,5 milyon TL yatırımla yer satın aldıklarını ifade eden Doğru, "Bu arazinin imar ve proje işleri tamamlandı ve 3 ay önce 465 dönüm alanda altyapı inşaatına başlandı. Sitenin altyapı çalışmaları en geç 2015 yılının ilk çeyreğinde tamamlanacak. Üst yapısının ihalesi de 1 - 2 ay içerisinde biter. İlk etapta 200 bin metrekarelik alanı kapatacağız. İşyerleri bulunan üyelerimizin şu anda rezerve alanları da var. Bunlar da tamamlanırsa toplam 400 bin...