29 / 04 / 2024

Antalya Döşemealtı hızlı tren Antalya Döşemealtı son durum

Antalya Döşemealtı hızlı tren Antalya Döşemealtı son durum

Antalya Döşemealtı'nda muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Menderes Türel, yeni çevreyolları, hızlı tren, hipodrom, Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor Koleji gibi projelerin ilçeyi çok farklı bir konuma getireceğini söyledi.

Arabasını satmayı düşünenler dikkat! En hızlı satılan ikinci el otomobil markası belli oldu!

Arabasını satmayı düşünenler en hızlı satılan otomobil markalarını merak ediyor.  Türkiye’de ikinci eli en hızlı satılan otomobil markası belli oldu. Peki En hızlı satılan ikinci el otomobil markası hangisi?

Çin'de konut fiyatlarında son 9 yılın en hızlı düşüşü yaşandı...

Çin'de konut fiyatlarında azalma devam ediyor. Bu kapsamda, yeni konut fiyatları, Şubat 2015 yılından bu yana en hızlı aylık düşüşü kaydettiği açıklandı.

Antalya'da depremle ilgili hızlı çalışma yapılmalı: Deniz fayları ve binaların risk durumları bilinmiyor!

Prof. Dr. İbrahim Atmaca, Antalya’nın ulaşım, göç, deprem ve kentsel dönüşüm gibi önemli konularına ilişkin konuştu ve deprem için hızlı bir çalışma yapılarak veri toplanması gerektiğini söyledi. 

Bitcoin'de dün hızlı yükselil bugün terse döndü!

Bitcoin rakamları, dün hızlı bir şekilde yükseliş ile 45 bin doların üzerinde artarak 21 ayın en yüksek seviyesini gördükten sonra, bugün haber akışlarının etkisi ile yükseliş terse döndü ve düşüşünü yüzde 9'un üzerine kadar taşıdığı açıklandı. İşte detaylar...

Hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi artırdı!

Tiny house’lar, arsa sahipleri, turizmciler için hem ekonomik hem doğa dostu yatırım alternatifleri sağlıyor. Son dönemde hızlı yatırım geri dönüşü gibi avantajlar tiny house’lara ilgiyi arttırıyor.

Antalya Döşemealtı'na 468 adet yeni konut geliyor! Antalya Sun City satışta! Yeni proje!

Trinvest tarafından Antalya Döşemealtı'na villa tadında 468 adet konut geliyor. Antalya Sun City projesi satışa çıktı. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm kanunuyla risk azaltmada çok daha hızlı hareket edilecek!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, katıldığı bir açılış töreninde kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Kentsel dönüşüm yasasının çıkmasıyla risk azaltmada çok daha hızlı bir şekilde hareket etme olanağına kavuşacağız" dedi.

Döşemealtı Belediyesi, Antalya'da arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlara müjde!

Antalya İli Döşemealtı Belediyesi Döşemeyol İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Antalya Döşemealtı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 17 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Araç başına düşen hızlı şarj istasyonunda Avrupa birincisiyiz!

EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, Türkiye'de şarj istasyonu sayısının hızla arttığını belirterek, "8 bin 861 şarj noktası var. Her 14 araca bir hızlı şarj (DC) noktası düşüyor. Araç başına düşen DC şarj noktası açısından Avrupa’da 1. sıradayız" dedi.

CEPTETEB ihtiyaç kredisi: Düşük faiz oranlarıyla hızlı ve kolay başvuru!

CEPTETEB İhtiyaç Kredisi, hızlı ve pratik başvuru süreci ile acil ihtiyaçlarınıza anında çözüm sunuyor. Ayrıca düşük faiz oranları ile finansal gereksinimlerinizi uygun bir şekilde karşılamanıza yardımcı oluyor. 70.000 TL'ye kadar nakit sunan bu kredi için kefil veya teminat şartı aranmıyor.

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesiyle ilgili son dakika gelişmesi! Seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren projesi tamamlandığında Ankara İzmir arası 14 saat olan seyahat süresinin 3 saat 30 dakikaya düşeceğini söyledi. 

ŞOK’ta hızlı şarj başlığı 399 TL’ye, yağ çözücü 17,95 TL’ye, 3’lü servis seti 14,95 TL’ye düştü!

ŞOK, çok beğenilen büyük indirim kampanyasının 15 Ağustos’ta sona ereceğini duyurdu. Bu doğrultuda, ŞOK’ta hızlı şarj başlığı 399 TL’ye, yağ çözücü 17,95 TL’ye, 3’lü servis seti 14,95 TL’ye düştü. İşte 15 Ağustos Salı ŞOK fiyat listesi...

Antalya Döşemealtı hızlı tren Antalya Döşemealtı son durum Haberi

Antalya Döşemealtı hızlı tren Antalya Döşemealtı son durum

Antalya Döşemealtı'nda muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yeni çevreyolları, hızlı tren, hipodrom, Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor Koleji gibi projelerin ilçeyi çok farklı bir konuma getireceğini söyledi. Türel, "Yatırımlarımız Döşemealtı'nı daha da taçlandırıyor" dedi Döşemealtın'da muhtarların sorunlarını dinleyen Başkan Menderes Türel, Kömürcüler Mahallesi'nde halkla buluştu. Döşemealtı'nın Antalya'nın en önemli ilçelerinden biri haline geleceğini belirten Başkan Türel, "Yaptığımız önemli yatırımlar Döşemealtı'nı daha da taçlandırıyor. Bu Döşemealtı için büyük şans. İlçenin ulaşım problemlerini çözüyoruz. Hem Büyükşehir olarak asfalt yatırımları hem de Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte projelendirerek gerçekleştirdiğimiz yatırımlar Döşemealtı'nı bir anda farklı konuma getiriyor. Yol medeniyettir. Yolun gittiği yere medeniyet kendiliğinden gider" dedi. 


DÖŞEMEALTI KONYAALTT İLE BİRLEŞECEK 

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Döşemealtı'nı yakından ilgilendiren Batı Çevre Yolu, Kuzey...