02 / 05 / 2024

Antalya Korkuteli imar planı çalışmaları

Antalya Korkuteli imar planı çalışmaları

Korkuteli Belediyesi İmar Komisyon Başkanı Hasan Ali İrban tarafından organize edilen Korkuteli İmar Çalıştayı gerçekleşti. Alınan kararların Korkuteli Belediye Meclis toplantılarında görüşüleceği ifade edildi.

Antalya Arasta'da teslimler yılın ilk çeyreğinde yapılacak!

ADERAN GLOBAL tarafından Antalya Korkuteli'de hayata geçirilen ve Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Arasta projesinin teslimleri yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

Antalya'da korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Avrupa Sismoloji Merkezi tarafından açıklanan resmi verilere göre Antalya Korkuteli ilçe merkezli 4,4 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. İşte detaylar...

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Milli Emlak, Antalya'daki 13 arazi ile 3 arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Milli Emlak Şefliği, Antalya ili, Korkuteli ilçesinde yer alan 13 arazi ile 3 arsayı peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Antalya Korkuteli'nde yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

O ilde 8 taksitle 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklara müjde! 

Antalya Korkuteli Belediye Başkanlığı, Antalya ili, Korkuteli ilçesi, Kiremitli Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Antalya Muratpaşa'daki imar meselesi çözümüne ulaştı! Muhittin Böcek teşekkür etti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Muratpaşa ilçesindeki Kırcami bölgesinde uzun zamandır devam eden imar meselesinin çözülmesine yönelik teşekkür etti.

Antalya Kırcami imar planı evet oyu aldı!

Antalya Kırcami'nin imar planı için oylama yapıldı. Muratpaşa Belediyesi’nin imar plan çalışmaları için yaptığı referandumda 4 bin 527 ‘Evet’, 692 ‘Hayır’ oyu çıktı. 

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

Antalya'da imar planları iptal edilen mahalle sakinleri eylem yaptı!

Antalya'da Kırcami Mahallesi sakinleri imar planlarının iptal edildiği gerekçesiyle protesto gösterisi gerçekleştirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Antalya Korkutelili inşaatçılar iş yeri denetiminde!

Antalya Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar Doğramacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ülkü, ilçede bulunan iş yerlerinde denetimler gerçekleştirdi.

Antalya Korkuteli imar planı çalışmaları Haberi

Antalya Korkuteli imar planı çalışmaları

Korkuteli Belediye Meclis Üyesi, İmar Komisyon Başkanı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Komisyon Üyesi Hasan Ali İrban, geçtiğimiz günlerde Korkuteli''nin imarı ile ilgili problemleri çözüme kavuşturmak ve ilçenin imarı ile ilgili yenilikleri hayata geçirmek amacıyla İmar Planı Notları ve Çalıştayı adı altında bir toplantı düzenledi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Korkuteli Belediye toplantı salonunda yapılan Çalıştay toplantısına Korkuteli Belediyesinin imar ile ilgili bürokratları, Belediye meclis üyeleri, Müteahhitler Derneği Yöneticileri katıldılar.


 Çalıştay sonrasında konu ile ilgili bir açıklama yapan Hasan Ali İrban, “İlçemizin imarı ile ilgili geçmişten gelen problemler vardı. Ayrıca ilçemizde bundan sonra yapılacak olan inşaatlarda bölge durumuna göre çok katlı ancak daha çok yeşil alan sağlanabilecek durumları da bu Çalıştay esnasında değerlendirdik. Yaptığımız çalışmalar sonrasında ilçemiz adına daha iyi olacağına inandığımız...