02 / 05 / 2024

antalya satılık 5 dükkan

antalya satılık 5 dükkan

Antalya 6.İcra Dairesi, Antalya İli, Aksu İlçesi'nde bulunan 5 dükkanı ve 4 konutu satışa çıkardı. 9 gayrimenkulün toplam bedeli 3 milyon 420 bin TL olarak belirlendi.

Konutta son 5 yıl bilançosu: Kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı!

Türkiye'de son günlerde oldukça gündem olan konut ve kira fiyatlarının 5 yıllık serüveni dikkat çekti. Söz konusu dönemde kiralar 9, satılık evler 8 kat arttı.

Facebook'ta verdiği satılık zeytinyağı ilanı yüzünden 5 milyon liralık arsa ve arabasını kaybetti

Almanya’da 45 yıl boyunca gurbetçilik yapan bir vatandaş Facebook’ta verdiği ‘satılık zeytinyağı’ ilanı yüzünden tüm servetini kaybetti. Akıl almaz olayda mağdur olan vatandaş 4,5 milyon lira değerindeki arazisini 5 kuruş para almadan dolandırıcılara devretti.

Türkiye genelinde satılık konut fiyatı en çok artan 5 il!

Hürriyet Emlak Kasım 2020 Emlak Endeksi’ne göre, bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep (yüzde 59,14), Adıyaman (yüzde 49,33), Antalya (yüzde 48,57) Eskişehir (yüzde 43,70) ve Sakarya (yüzde 43,07) geldi.

Satılık konut fiyatları en çok bu şehirde arttı!

Gayrimenkul piyasasının nabzını tutan Hürriyet Emlak Ekim 2020 Emlak Endeksi yayınladı. Verilerde; bir yıllık sürede satılık konut fiyatlarının en çok artış gösterdiği illerin başında Gaziantep, Antalya, Eskişehir, Çorum -ve Sakarya geliyor. Son 1 yıl içerisinde 5 büyük ilde hareketlilik yaşandı.

Antalya'da satılık konut fiyatları yüzde 13.91 arttı!

Antalya'da Mayıs 2020 sonu itibarıyla satılık konut fiyatlarında, son bir yılda yüzde 13.91 artış yaşandı. Konutlarda ortalama metrekare fiyatı ise 2 bin 375 lira oldu.

Antalya'da 47.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kepez'de yer alan 5 gayrimenkulü 47 milyon 86 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Nişantaşı’nda 400 milyon liraya satılık 5 yıldızlı otel!

İstanbul’un gözde semtlerinden olan Nişantaşı’nda 5 yıldızlı bir otel için internete satılık ilanı verildi. 400 milyon lira istenen otelin ünlü bir aileye ait olduğu söyleniyor.

Antalya Büyükşehir'den 63.7 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Kepez ilçesinde bulunan 5 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 63 milyon 790 bin TL olarak belirlendi.

Panorama Park Antalya satılık!

Ulu İnşaat tarafından Antalya'da hayata geçirilen Panorama Park Evleri tek blok olarak yükseliyor. Panorama Park Antalya satılık fiyatları 461 bin 798 TL'den başlıyor.

Antalya Kepez'de satılık 5 gayrimenkul! 50 milyon TL'ye!

Antalya Kepez Mahallesi'nde yer alan 5 gayrimenkul Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 50 milyon 60 bin TL bedelle satışa sunuluyor. 

Gaziantep'te son 6 ayda satılık konut fiyatları yüzde 5 arttı!

Hürriyet Emlak Nisan 2018 Emlak Endeksi verilerine göre 5 büyük il içerisinde son 6 ayda satılık konutların metrekare fiyatları en çok Antalya, İzmir ve Bursa’da artış gösterdi.

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları!

Sur Yapı Antalya satılık ev fiyatları 107 bin TL'den başlıyor. Yüzde 5 indirim imkanı bulunan Sur Yapı Antalya projesinde konutlar için yüzde 20 peşinat veriliyor...

Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları!

Sur Yapı'nın Sur Yapı Antalya  projesine her ilden talep yağıyor. Sur Yapı Antalya satılık daire fiyatları 107 bin TL'den başlıyor.

antalya satılık 5 dükkan Haberi

antalya satılık 5 dükkan

T.C Antalya 6.İcra Dairesi Taşınmazın Açık Artırma İlanı 


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri: ANTALYA ili, AKSU İlçesi, Kemerağzı Mahalle/Mevki, 12300 Ada, 3 Parsel, 4/852 Arsa Paylı. 8.900 m2 yüzölçümlü, B/Bodrum/7 nolu Bağımsız Bölüm bina girişinin projesinde bodrum kattan (mahallen zemin seviyesi) olduğu binada bodrum katta (mahallen zemin kat konumlu) kuzey-batı cephelidir. Bodrum kat + zemin kat +5 normal kattan oluşmaktadır. Pasaj içerisinde yer almaktadır. Taşınmazın mimari projesinde brüt alanı 58 m2 net alanı 55 m2 dir. 7 nolu bağımsız bölüm DÜKKAN olup zemin katta dükkan kullanım alanından oluşmaktadır. Taşınmazın iç kısmında duvarlar alçı sıva üzeri plastik boyalıdır. Çanta satışı yapan mağaza içerisindeki ürünleri sergilemek amacıyla duvar üzerinde belli aralıklarla raf uygulaması yapılmıştır. Zeminleri...