10 / 05 / 2024

Antalya Stadı kiralanıyor mu

Antalya Stadı kiralanıyor mu

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer, Antalya Stadı'na maç başı ödedikleri ücretin yüksek olduğunu belirterek, "Üniversite stadını 5 bin liraya kiralarken şimdi maç başı 80 bin lira ödüyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı." dedi.

Taksim 360'ta 1+1 evler 50 bin TL'ye, 1+1 ofisler 70 bin TL'ye kiralanıyor!

Tarlabaşı Bulvarı üzerinde yer alan Taksim 360'ta inşaat çalışmaları devam ediyor. Projede, 1+1 evler 50 bin TL'ye, 1+1 ofisler 70 bin TL'ye kiralanıyor

Yüzde 25 zam sınırı sebebiyle emekli ev sahipleri 15-18 bin TL'lik evlerinden 2-3 bin TL kira alıyor!

Mağdur ev sahipleri yüzde 25 sınırı sebebiyle, evlerinin gerçek kira bedelini alamıyor. 15-18 bin TL'lik evler, 2-3 bin TL'ye kiralanıyor. Emekliler de düşük kalan kira bedellerine tepkili. SGK Başmüfettişi İsa Karakaş,, X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte ayrıntılar...

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Maslak'ta 3+1 ev 60 bin, Ümraniye'de 3+1 ev 46 bin TL'ye kiralanıyor! Kiralar gerçekten düştü mü?

İstanbul’da son üç senedir yükselen ve yıl başından bu yana da yüzde 100’ün üzerinde artan kiralarda düşüş başladı. Sektör temsilcileri kira bedellerinde yüzde 5 ile yüzde 25 arasında düşüş olduğunu belirtti. İşte bazı ilçelerdeki kira bedelleri...

Günlük kiralık evler şimdi de saatlik kiralanıyor!

Bazı mülk sahipleri evlerini günlük kiralamak yerine saatlik kiraya veriyor. Saati 100 liraya konut pazarlayan da var, hafta sonu fiyat farkı isteyen de...

Kentsel dönüşüme girecek evler riske rağmen kiralanıyor!

Kentsel dönüşüme girecek olan konutlarının boş kalmasını istemeyen mülk sahipleri, 3 ay, 6 ay ya da bir sene süreyle kiracı arıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeler 10 yıllığına kiralanıyor!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş Uğur Böceği ve Kelebek Bahçesi'ndeki işletmeleri 10 yıllığına kiraya verecek.

Bakanlık açıkladı, 80 bin konut günübirlik kiralanıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın komisyona sunduğu etki analizine göre, ülke genelinde yapılan çapraz sorgulama sonucunda seksen bin civarında günübirlik kiralanan konut olduğu ortaya çıktı.

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

İstanbul'da 10 bin TL'ye hangi ilçede, kaç metrekare ev kiralanıyor? İşte kiralıklar ve 2 milyon TL'lik satılıklar!

Ev kiralamak ve satın almak isteyen vatandaşlar merakla son fiyatları araştırıyor. REIDIN tarafından yapılan araştırma kapsamında, 2 milyon TL'ye satın alınabilecek ve 10 bin TL'ye kiralanabilecek ortalama metrekare konut büyüklükleri açıklandı. İşte kiralıklar ve 2 milyon TL'lik satılıklar!

Yazlığa artan ilgi fiyatları yükseltiyor! Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası!

Pandemi ile beraber ‘yazlıkçılık’ trendi yeniden gündeme geldi. Sahil şehirlerinin hemen hepsinde yazlık kalitesi taşımayan konutlar bile kiralanıyor. Çeşme'de kiralar ortalama ortalama 33 bin 501 Türk Lirası'nı buldu.

Medical Park Göztepe yıllık 27 milyon TL'ye kiraya verilecek!

2007 senesinden itibaren faaliyet gösteren Medical Park Göztepe Hastanesi kiralanıyor. Hastane için 2 milyon 250 bin TL isteniyor. 

İstanbul'da boş daireler hızla kiralanıyor!

İstanbul genelinde kira ücretleri yüzde 50 ile 80 arasında artış gösterdi. Boşanmalardaki artışlar ve yabancı göçmen sayısının artmasıyla kiralık evler kapış kapış kapılıyor. 

Antalya Stadı kiralanıyor mu Haberi

Antalya Stadı kiralanıyor mu

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Antalya Stadı'na maç başı ödedikleri ücretin yüksekliğinden yakınarak, "Üniversite stadını 5 bin liraya kiralarken şimdi maç başı 80 bin lira ödüyoruz. Dayanacak gücümüz kalmadı." dedi.


Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, stadı kiralamak için 15 gün önce Gençlik ve Spor Bakanlığına yaptıkları başvuruya net bir cevap alamadıklarını bildirdi.


A Milli Futbol Takımı'nın İsveç ile yaptığı milli maçta stadın güzelliğini tüm Türkiye'nin çok iyi gördüğünü ifade eden Gencer, "Yeni statlar şehrin takımı için yapılıyor. Başka kiracı bulma imkanı yok. Tek kiracı biziz. Bu nedenle stadın geleceğinin belirlenmesi gerekiyor. Antalyaspor olarak statsızlık yaşıyoruz. Stat yapıldığı günden itibaren bize kiralanması söz konusuydu ama çim problemi, müteahhitlerden kaynaklanan sıkıntılar gibi nedenlerle kiralanamadı. Belediyeye de bazı prosedürler gereği devredilemedi." dedi.


Kulüpler...