03 / 05 / 2024

Antalya vizyon projelerle cazibe merkezi

Antalya vizyon projelerle cazibe merkezi

Art arda hayata geçirdiği projelerle dünya süper ligine çıkan Antalya değerine değer katıyor. Konyaaltı Sahil Projesi, Boğaçayı, Yat Limanı ve Tünektepe Projesi gibi vizyon projeler ile kentin geleceği inşa ediliyor.

TOKİ'den Antalya'nın o ilçelerine yüzlerce ucuz konut geliyor! TOKİ Antalya projeleri için düğmeye bastı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ'nin Antalya projeleri hangi ilçelerde hayata geçirilecek? İşte projelerle ilgili detaylar...

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Antalya, vizyon projelerle çağ atlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehir haline getiriyor.

Antalya'nın kalitesi vizyon projelerle artıyor!

Antalya’nın Londra ve Paris’ten sonra en fazla ziyaret edilen turizm destinasyonu olduğunu söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şehrin kalitesinin vizyon projelerle arttığını belirtti.

Yabancılar Antalya’da 60 bin konut aldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, bölgedeki yatırımlar ve projelerle ilgili konuştu. Türel, ''Yabancılar Antalya’da 60 bin konut aldı'' dedi.

Antalya mega projelerle marka kent oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mega projelerle Antalyalıların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürürken marka kent Antalya’nın dünya vitrinindeki yerini güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Antalya'da 319 daireli kentsel dönüşümün temeli atıldı!

Antalya Kepez ilçesine yeni bir vizyon kazandıracak olan, Yeni Emek Mahallesi’ndeki kentsel dönüşümünün temeli atıldı.

Antalya mega projelerle değer kazanıyor!

Antalya, nüfus büyümesine paralel olarak kentsel gelişme sürecini de son yıllarda hızlandırdı. Antalya mega projelerle değer kazanıyor..

Antalya'nın mega projeleri Katar'da tanıtılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “EXPO Turkey by Qatar 2018” Fuarı’na katılmak üzere Katar’agitti. Türel, fuarda Katarlı yatırımcılara Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Tünektepe gibi vizyon projeleri anlatacak.

Fenix Yapı Antalya'daki ada bazlı dönüşüm projesini tanıttı!

2019 Mart ayında teslim edilecek olan Antalya'nın özel sektör eliyle yapılan ada bazlı ilk kentsel dönüşüm projesi tanıtıldı. Fenix Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, Antalya halkını bugüne kadar hep özel projelerle buluşturduklarını söyledi.

Dünya dökülüyor, Türkiye yoluna devam ediyor!

Almanya, Amerika ve İngiltere'nin altyapısı çürürken Türkiye vizyon projelerle yoluna devam ediyor. İşte Türkiye'nin çehresini değiştirecek o projeler...

Antalya vizyon projelerle cazibe merkezi Haberi

Antalya vizyon projelerle cazibe merkezi

Art arda hayata geçirdiği projelerle dünya süper ligine çıkan Antalya değerine değer katıyor. Birleşmiş Milletler bünyesinde oluşturulan Güçlü Şehirler ağının 20 üyesinden biri olan Antalya G20 zirvesine ev sahipliği yaparak dünya siyasetinin de başkenti oldu.


Dünya  liderlerinin ağırlanacağı G20’den sonra Türkiye’nin ilk EXPO’su olan ‘EXPO 2016’ya da ev sahipliği yapmaya hazırlanan Antalya bir yandan da Türkiye’nin en büyük projeleri arasında yer alan vizyon projelerine bir bir start veriyor. Belediyeciliğin Oscarı olarak kabul edilen Çiçek Açan Şehirler yarışmasında 5 Çiçekli Altın Şehir ödülünü alan Antalya, Konyaaltı Sahil Projesi, Boğaçayı, Yat Limanı ve Tünektepe Projesi gibi vizyon projeler ile geleceğini inşa ediliyor.


ÇILGIN PROJE


Türkiye’nin Kanal İstanbul’dan sonraki ikinci çılgın projesi Boğaçayı Projesi olacak. Antalya’nın geleceğine yön verecek olan proje Antalya’ya çok önemli marka...