27 / 04 / 2024

antalya yatırımları

antalya yatırımları

Antalya'da yatırım yağmuru başladı. Bölgede 5 yılda yaşanan değişim için 204 milyon lira harcandı.

Antalya'nın kalitesi vizyon projelerle artıyor!

Antalya’nın Londra ve Paris’ten sonra en fazla ziyaret edilen turizm destinasyonu olduğunu söyleyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, şehrin kalitesinin vizyon projelerle arttığını belirtti.

Antalya mega projelerle marka kent oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, mega projelerle Antalyalıların istek ve ihtiyaçlarına cevap vermeyi sürdürürken marka kent Antalya’nın dünya vitrinindeki yerini güçlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Menderes Türel: Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırıyoruz!

ATSO Ödül Töreni’nde konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Antalya'ya cazibe merkezleri kazandırdıklarını söyledi.

Antalya 800 milyon TL'lik yatırımı hak ediyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. Karaloğlu, 800 milyon TL'lik yatırımı bölgenin hak ettiğini söyledi.

Antalya'nın turizm geliri 4 katına çıkacak!

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, Antalya projelerine ilişkin bilgiler verdi. Eroğlu, "Antalya'nın turizm gelirini 4 katına çıkaracak bir proje peşindeyiz'' diye konuştu.

Antalya'ya 55 milyon liralık spor salonu!

Antalya'da açılışı yapılan 10 bin kişilik spor salonunda 14 antrenman sahası bulunduğunu ve 55 milyon lira maliyetle yapıldığını, belirten Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yatırımların artık kısa sürede tamamlandığını bildirdi.

Antalya proje bazlı borçlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Devam Meclisi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bölgede yatırımların devam edilmesi için 76 milyon liralık borç yetkisinin çıktığını belirtti.

Antalya'nın vizyon projeleri ticareti canlandıracak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı, Nekropol, Balbey, Kent Müzesi projeleri ile Boğaçayı, Kruvaziyer Liman, Konyaaltı Sahili vizyon projelerinin esnafın ticaretini canlandıracağını söyledi.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Antalya Boğaçayı Projesi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ve 10 bin kişiye istihdam sağlaması hedeflenen, içerisinde köprülerin, film platolarının olacağı 1 milyar liralık Boğaçayı Projesi'nde sona gelindi.

Menderes Türel’den yatırım turu!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, inşaatı devam eden Şarampol ve Tonguç caddeleri ile Döşemealtı İlçesi'nde kurulan Güneş Enerji Santrali’nde incelemelerde bulunarak son durum hakkında bilgi aldı.

Antalya'nın 2017 yatırım bütçesi 1 milyar 167 milyon TL!

Büyükşehir Belediyesi’nin 2017 bütçesinde yatırıma 1 milyar 167 milyon lira ayrıldı. “2017 tam bir yatırım yılımız olacak” diyen Türel, kaynağı bütçe disiplini ile sağladıklarını söyledi

Antalya çıtayı yükseltti!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkam Menderes Türel, Antalya'yı marka şehir yapmak için varını yoğunu ortaya koyuyor.

Antalya'da 3-4 milyar dolarlık yatırım yapılacak!

Kardeş şehir ilişkileri çerçevesinde Antalya’da temaslarda bulunan Nürnberg Belediye Başkanı Ulrich Maly, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Konaklama yatırımlarında İstanbul ve Antalya'nın ağırlığı sürüyor!

Türkiye Otelciler Birliği'nin (TÜROB) tarafından yapılan araştırmaya göre, konaklama sektörü yatırımlarında 9 ayda proje sayısında düşüş olurken, yatırım tutarı yüzde 7,5 oranında arttı

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Antalya Kepez'e yeni yatırımlar geliyor!

Kepez Belediyesi, Büyükşehir Yasası ile mahalle statüsü kazanan köylere semt spor sahası, muhtar evi, alt ve üst yapı yatırımları yapmak için gerekli çalışmalara başladı.

Hüseyin Güney: Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Turizm sezonunun ardından Alanya’da büyük yatırımlar başlayacak" dedi.

Menderes Türel, Antalya projelerini ve yatırımlarını anlattı!

SALI Sanayici ve İşadamları Grubu'nun iftar programına katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kente kazandıracakları yatırımları ve projeleri anlattı.

DSİ Antalya'da 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı!

DSİ geçen iki yılda Antalya'ya son 10 yılda yapılan yatırımların bir buçuk katı yatırım yaptı. Yıllık yatırım projesi sayısı da 50'den 123'e çıktı.

Antalya'da konut yatırımları geriledi!

ATSO Başkanı Davut Çetin'e göre yatırımların Türkiye ortalamasından veya üç büyük ilden daha fazla gerilemesi, turizm ve tarım sektöründe geçen yıldan başlayan gelir kayıplarının da sonucu.

Turizm yatırımlarının merkezi Antalya oldu!

TURKİYE'de yapılmakta olan ve proje halindeki turizm yatırımların merkezi bu yıl da Antalya oldu. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği verileri açıkladı.

Antalya Serik'e imar planı ile önemli yatırımlar yapılacak!

Türel;''Duble yollar ile Belek'e gideceksiniz, köprülü kavşaklar ile Antalya'ya kesintisiz ulaşacaksınız. İmar planı ile çok önemli yatırımlar alacaksınız'' şeklinde konuştu.

Anadolu' da yatırımlar arttı!

Anadolu yarışa katıldı Ofislere olan talebin artmasıyla Anadolu şehirlerinde de yatırımlar hız kazandı. Ankara, İzmir, Antalya ve Bursa'da nitelikli ofis projeleriyle fiyatlar da yukarı çıkmaya başladı.

Cem Oğuz: Doğru yatırımlar yapılsın!

İnşaat mühendislerinin ve Antalya 'nın sorunlarından bahseden İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Cem Oğuz, bazı yatırımların yanlış olduğunu belirtti ve doğru yatırımlar yapılmasını istedi.

antalya yatırımları Haberi

antalya yatırımları

Antalya'da son yılların en yağışlı dönemleri yaşanırken CHP'li Başkan Mustafa Akaydın döneminde 5 yıl önce sular altında kalan cadde ve sokakları tamamen yenilendi. 

Sabah Gazetesi'nden Furkan Yazıcı'nın haberine göre, Muratpaşa İlçesi Meydan Kavağı, Çaybaşı ve Demircikara mahallelerinin yağmur suyu sorunu çözüldü. Toplam 39 bin metre uzunluğunda yağmursuyu drenaj hattı imalatı gerçekleşti. Kızıltoprak mahallesinde 5 bin 400 metre, Yenigün mahallesine de 3 bin 500 metre yağmur suyu drenaj hattı imalatı yapıldı.

Konyaaltın'nda ise 10 kilometrelik yağmur suyu drenaj hattı çalışması yapıldı. Bunun için ise yaklaşık 10 milyon lira harcandı. Konyaaltı'nı yağmur suyu baskınlarından en çok kurtaran ise Boğaçayı Taşkın Koruma Projesi oldu. İlk etabı açılışa hazır hale getirilen proje için şuana kadar 29 milyon 751 bin lira harcama yapıldı. Antalyalılar, 5 yıl...