07 / 05 / 2024

AOSB yeni arsa fiyatları

AOSB yeni arsa fiyatları

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nin (OSB) arsa metrekare fiyatları, arsa ve alt yapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi. Yeni arsa metrekare fiyatı mevcut alanlar ve 5. tevsi alanda yapılacak yeni tahsislerde geçerli olacak.

TOKİ'den yeni arsa satışı! TOKİ, 49 ilde ucuza arsa satışına başladı!

TOKİ Kentsel Dönüşüm Başkanlığı'nın duyurusu kapsamında 49 şehirde ucuza arsa satışında yapılacak başvuruların başladığını açıkladı. Devlet, ikamet şartı olmadan 49 ilde arsa satışı yapacağını açıkladı. 

Konut ve arsa mirasçıları dikkat! Yeni düzenleme ile hisseli tapular daha kolay paylaşılacak! İşte ayrıntılar...

Konut ve arsa gibi gayrimenkullerin hisselere bölünmesiyle ilgili yaşanan hukuki karmaşalar yeni bir uygulamanın devreye girmesiyle daha kolay hale geldi. Peki hisseli tapular nasıl paylaşılıyor? işte ayrıntılar... 

İmarda yeni dönem resmen başlıyor: Artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak!

AK Parti’nin belirlemiş olduğu 5 yıllık yerel yönetim vizyonunda imar planı değişikliklerinde yeni bir dönemin de kapısı aralanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre artık arsa bazlı değil ada bazlı dönüşüm yapılacak.

'Yeni nesil sosyal arsa projeleri' konut yatırımının cazibesini sarsıyor!

Konut fiyatlarının yükselmesi yatırımcıları farklı alternatif eğilimlere yöneltiyor.   Sektörde ‘yeni nesil yatırım’ olarak bilinen sosyal arsa projelerine talebin artması konut yatırımının  cazibesini sarsıyor. 

Milli Emlak birçok ilde satışa başladı...

Milli Emlak tarafından kaçırılmayacak yeni bir fırsat ile  karşımıza çıkıyor. Birçok şehirde yeni arsa satışına başladığı kaydedilen Milli Emlak, 13 bin Türk Lirası’na satılan arsaların vergi ve KDV’den muaf tutulacağını da özellikle kaydedildi. İşte, Milli Emlak arsa satışı ve ayrıntıları...

Uygun fiyatlı ev alabilmenin tek yolu yeni arsa üretiminden geçiyor!

Sektörün yeni konut üretebilmesi için arsa üretilmesi gerektiğini söyleyen FCTU Yönetim Kurulu Başkanı  Gülçin Okay, vatandaşların yeni ev alabilmeleri ve inşaat firmalarının da uygun fiyatlarla ev yapabilmesinin tek yolu yeni arsa üretilmesinden geçtiğini söyledi. 

Milli Emlak'tan 57 bin 405 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 57 bin 405 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu yeni tarihi sakın kaçırmayın... İşte o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Artvin Şavşat'da 21 bin TL'ye arsa satışı!

Milli Emlak, Artvin'in Şavşat ilçesinde yatırım yapmak isteyenlere müjdeli bir haber verdi. Yeni arsa ve arazi satışı ilanlarını yayınlayan Milli Emlak, elinde TL'si olanların 21 bin TL'ye arsa sahibi olabileceklerini duyurdu. Oldukça uygun fiyatlı ilan ile ilgili detaylar haberimizde...

TOKİ'den yeni indirim kampanyası! Az önce resmen açıklandı! TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alanlar hemen baksın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik yeni indirim kampanyası başlattı. İşte ayrıntılar...

TOKİ arsa kura sonuçlarında son dakika! İl İl TOKİ kura sonuç takvimi resmen açıklandı!

TOKİ arsa kura sonuçları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekiliş heyecanı hız kesemden devam ediyor. Peki TOKİ arsa sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? TOKİ yeni arsa kura tarihleri 2023!

Yeni Evim Kampanyası'nda değişiklik! Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

16 Ocak 2023 tarihinde hayata geçirilen Yeni Evim Kampanyası'nda önemli bir değişikliğe gidildi. Artık arsa sahipleri de konutlarını satabilecek! Şimdi bakın!

Yeni Bir Arsa Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Bir Arsa Emlak Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Tevfik Sezgin tarafından kuruldu.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

AOSB yeni arsa fiyatları Haberi

AOSB yeni arsa fiyatları

Antalya Organize Sanayi Bölgesi’ndeki arsaların metrekare fiyatı, arsa ve alt yapı maliyetlerinde yaşanan artışlar nedeniyle yeniden düzenlendi. Antalya OSB Yönetim Kurulu, 60 dolar olan arsa metrekare birim fiyatını 95 dolar olarak revize etti. Yeni arsa metrekare fiyatı mevcut alanlar ve 5. tevsi alanda yapılacak yeni tahsislerde geçerli olacak.

Yaşanan artışın bir zorunluluk haline geldiğini belirten Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, “OSB’ler kar amacı gütmeyen kuruluşlardır. Yapılan düzenleme arsa, alt ve üst yapı yatırımlarındaki maliyetlerin artmasından kaynaklanan bir zorunluluktur. Metrekare fiyatları, arsa bedeli ile arazi üzerine yapılan alt ve üst yapı yatırımları ile imar planı düzenlemesi sonucu oluşan toplam maliyet üzerinden hesaplanır ve üzerine her hangi bir kar oranı konmadan belirlenir. Son dönemde bu kalemlerde yaşanan ciddi fiyat artışları...