06 / 05 / 2024

AP Gayrimenkul polat Ofis

AP Gayrimenkul polat Ofis

AP Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Polat Ofis projesi 25 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede 20 adet ofis ve 4 adet dükkan yer alıyor. Peki Polat Ofis Kağıthane nerede?

AP Gayrimenkul yeni ofis projeleri için arazi arıyor!

AP Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek Polat Ofis Kağıthane'nin yönetimi İbrahim Polat'ın torunu Kerim Polat'a emanet. Polat, yeni ofis projeleri için, lokasyon arayışında..

Kağıthane Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor!

POLAT Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul tarafından İstanbul'un yeni iş merkezlerinden Kâğıthane'de hayata geçirilen Polat Ofis yatırımcılarını bekliyor. Mimarisi ile ödüllü Mimar Murat Kader tarafından yeni nesil ofis projesi olarak tasarlandı.

Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatı!

Yeşilvadi Arsa Gayrimenkul tarafından Kırklareli Kofçaz Elmacık Köyünde inşa edildi. Yeşilvadi Yeşil Mahalle ahşap evler projesinde yüzde 40 peşinat 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Kıbrıs son iki yılda gayrimenkul yatırımcısının gözdesi oldu!

Kıbrıs, son 2 yılda gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi haline geldi. Dünya çapında yükselen gayrimenkul yatırım bölgelerinden biri olan Kıbrıs, dünyanın en yaşanılası ülkeleri listesinde de ilk 25 arasında yer alıyor. 

Polat Holding imzası taşıyan Duna Pearl yılın konut projesi seçildi!

Polat Holding'in Macaristan’daki Gayrimenkul Geliştirme şirketi olan Polat Hungary tarafından hayata geçirilen Duna Pearl ''Yılın Konut Geliştirme” projesi seçildi.

Polat Holding'ten Macaristan'a 200 konutluk yeni proje geliyor!

Macaristan'daki yeni yatırımları için düğmeye bastıklarını söyleyen Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, ülkede 3. bir gayrimenkul projesi daha inşa edeceklerini dile getirdi.

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.

Polat Gayrimenkul İstanbul’a 40 milyon dolarlık proje yapacak...

Polat Gayrimenkul, İstanbul Levent’te Polat Levent Exclusive rezidans ofis projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Proje hakkında merak edilen tüm deyatlar...

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Polat Gayrimenkul'den 600 milyon euroluk konut yatırımı!

Kentsel dönüşüm projelerinde en tecrübeli firmalar arasında yer alan Polat Gayrimenkul bu tecrübesini Budapeşte’ye taşıdı. Şirket bu kapsamda 600 milyon Euroluk yatırım yapacak.

Emlak sektöründe devrim niteliğinde yeni model! Gayrimenkul alım-satım ve kiralama artık daha kolay olacak!

Versity, gayrimenkul sektörünün, dünya çapında  tahmini olarak 4 ila 6 milyon arasında profesyoneli olmasına rağmen dijital dönüşüm anlamında yeniliklere ayak uyduramaması karşısında sektörün modernleşip dijitalleşmesi için özel bir iş modeli geliştirdi.

Polat Holding'in Duna Pearl projesine Altın LEED Sertifikası!

Türkiye’de ve globalde, gayrimenkul ve enerji sektörlerinin öncü oyuncular arasında yer alan Polat Holding'in 65 seneyi aşkın tecrübesi ile Budapeşte’de inşa ettiği Duna Pearl projesi, ABD Yeşil Bina Konseyi USGBC tarafından Altın LEED sertifikasına layık görüldü.

Koordineli çap nedir, nereden alınır?

Koordineli çap, gayrimenkul taşınmazlarının bazı niteliklerini belirten bir belgedir. Bu belge belirli bir sisteme dayanır ve imar planlarında işe yarar. Peki koordineli çap nedir, nereden alınır ve neden gereklidir? İşte koordineli çap ile ilgili bilinmesi gerekenler...

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

AP Gayrimenkul polat Ofis Haberi

AP Gayrimenkul polat Ofis

Polat Ofis Kağıthane projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 4 bin 750 dolardan, dükkanların metrekare birim fiyatı ise 6 bin 750 dolardan başlangıç gösteriyor. 


Polat Ofis Kağıthane nerede sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. Hemen teslim edilen proje 25 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


Sadabad Parkı manzarasına sahip Polat Ofis projesinde yer alan ofisler 420 metrekare ve 720 metrekare, dükkanlar ise 880 metrekare alana sahip. Proje 24 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.


İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselen AP Gayrimenkul Polat Ofis projesi dükkan ve ofislerden oluşuyor. Satış süreci devam eden proje 4 bloktan meydana geliyor. 


Kağıthane Polat Ofis nerede?

Polat Ofis lokasyon olarak Kâğıthane Tünel’e ve TEM bağlantısına 1,5 kilometre, E5 bağlantısına 2 kilometre, Mecidiyeköy’e 7 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 11 kilometre, Levent’e 9...