17 / 05 / 2024

apartlara kira verilecek mi

apartlara kira verilecek mi

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimiz, imzaladıkları sözleşmelerden dolayı yurt ve apart ücretlerini ödemeye, öğrenci evlerinde kalan gençlerimiz ise kira vermeye devam etmektedir. Öğrencilerimiz bizlerden müjdeli haber beklemektedir." dedi.

Kira gelir beyannamesi ne zaman verilecek? Kira gelir beyannamesi nasıl verilir?

Geçen sene konut ve iş yerinden kira geliri elde edenler için beyan dönemi merak ediliyor. Peki Kira gelir beyannamesi ne zaman verilecek? Kira gelir beyannamesi nasıl verilir?

Antalya Migros AVM 10 yıllığına kiraya verilecek! Yıllık kira bedeli dudak uçuklattı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Konyaaltı’nda yer alan Migros AVM’yi 10 seneliğine kiraya vermek için ihaleye çıktı. Söz konusu alışveriş merkezi için ilk yıl kira bedeli 270 milyon Türk Lirası artı KDV şeklinde açıklanırken kiralama ihalesi 29 Şubat tarihinde yapılacak.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? Kira desteği kimlere verilecek?

2024 yılının başında artan kira yardımı ile ilgili detaylar belli oldu. Milyonlarca kişi kira yardımı ödemelerini merak ediyor. Peki kira desteği başvurusu nasıl yapılır? Kentsel dönüşüm kira yardımı 2024 ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

İstanbullulara müjde: Kira desteği artacak, rezerv alanlarda daire verilecek!

İstanbul'da olası deprem için düğmeye basıldı. Bu kapsamda kentte kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Deprem riski taşıyan semtlerin rezerv alanlara taşınması planlanıyor. Geride kalan semtlerdeki evler ise yıkılacak. Ayrıca kira desteği de yükseltilecek.

Devlet'ten kira desteği: Hane başına 5.250 TL verilecek!

Devlet evini kentsel dönüşüme veren vatandaşlara kira desteğinde bulunuyor. Bu kapsamda hane başına 5.250 TL sağlanıyor. Peki, kira yardımlarına zam gelecek mi?

Depremzede öğrencilere kira yardımı verilecek mi? Son dakika!

Malatya’da depremzede öğrenciler kira yardımı ve daha fazla yurt açılması taleplerini dile getirdi. İşte o öğrencilerin açıklamaları...

Konutta kredi desteği kira sorununu çözer! Ev alacaklar bu detaylara hemen bakın! 

Emlak Uzmanı Dr. Mustafa Koçak, Temmuz ayı konut satış verileri ile beraber, ilk kez konut alacaklara verilecek kredi desteğini değerlendirdi. Koçak, ilk defa konut alacaklara verilecek kredi desteğinin kira sorununu da çözeceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde yeni formül: Kira desteği yerine ücretsiz 'geçici ev' verilecek!

İstanbul'da olası depreme karşı başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ederken kira desteği dışında yeni formüller gündemde. Bu kapsamda hak sahibine kira desteği yerine "geçici ev" tahsis edilebilir. İşte detaylar...

Memura kira desteğinde bu kriter baz alınacak!

İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirde yaşayan memurlara verilecek kira desteği konusunda detaylar belli oluyor. Kira desteği konusunda baz alınacak kriter de netleşti.

Memura müjdeler peş peşe geldi! 22 bin maaş ve kira desteği verilecek!

Temmuz ayında en düşük memur maaşının 22 bin TL olacağı ve memura kira desteği verileceği açıklandı. Peki hangi memurlar kira desteği alacak? Memura kira desteği hangi ay verilecek? İşte detaylar...

Memura kira desteği! Ödeme planı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan en düşük memur maşının 22 bin liraya çıkacağını açıklamıştı. Şimdi ise milyonlarca memura kira desteği verilecek. İşte tüm detaylar...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan kira yardımı! Hangi şartları taşıyana verilecek?

Bakanlıktan yeni bir duyuru geldi. İhtiyaç sahibi vatandaşlara kira desteği verilecek. Tüm detaylar belli oldu.

İstanbul'da kira yardımı resmen arttı! Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! 12 ve 18 ay süreyle tam bu kadar verilecek! 

İBB Meclisi’nde kentsel dönüşüm alanlarında kalan yapılar için verilen kira yardımı tutarının yükseltilmesi kabul edildi. İstanbul'da kira yardımı resmen arttı! Ev sahibi ve kiracılar hemen bakın! 12 ve 18 ay süreyle tam bu kadar verilecek! 

apartlara kira verilecek mi Haberi

apartlara kira verilecek mi

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz yaptığı açıklamada, sicil affı, banka kredi desteğinin özel bankaları da kapsayacak şekilde genişletilmesi, borçlarının yapılandırılması, ÖTV indirimi ve akaryakıt desteğinin,  zor durumdaki esnafa nefes aldıracağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, üniversitelerin koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitime geçmesi üzerine öğrencilerin, ailelerinin yanına döndüğünü dile getiren Kılavuz, "Öğrencilerimiz, imzaladıkları sözleşmelerden dolayı yurt ve apart ücretlerini ödemeye, öğrenci evlerinde kalan gençlerimiz ise kira vermeye devam etmektedir. Öğrencilerimiz bizlerden müjdeli haber beklemektedir. Hükümetimizin, öğrencilerimizin mağduriyetlerinin giderilmesi noktasında çalışma yapmasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

 

Koronavirüste iş yerlerine ilişkin kira sözleşmelerinin...