30 / 04 / 2024

ara ödemesiz konut projesi

ara ödemesiz konut projesi

Ara ödemesiz, sabit taksitlerle konut sahibi olmak isteyenler için ara ödemesiz konut projelerini araştırdık. İşte peşinatsız ya da düşük bir peşinatla ve vade farksız sabit taksitle ev sahibi yapan ara ödemesiz konut projeleri...

CHP'den konut krizi için araştırma önergesi: Ankara hem konutta hem ticari de Dubai'yi de katladı! Çözüm üretilsin!

CHP tarafından Ankara'daki konut krizi için araştırma önergesi verildi. Ankara Milletvekili Deniz Demir, konut ve ticari gayrimenkul fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Peşinatsız ve ara ödemesiz eve ilgi artıyor!

Sinpaş güvencesiyle hayata geçirilen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (YTS) 2024 yılında şube sayısını 100'ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz evlere ilgi artarken her 10 müşteriden 6'sı sisteme dahil oluyor.

Konut siteleri ve binaları elektrik çarptı! Elektrikli araç sahipleri otoparklara şarj yeri talep ediyor!

Günden güne yayılan elektrikli araçlar konut otoparklarında yeni probleme neden oldu. Elektrik araç sahipleri konut siteleri ve binasının otoparkında aracını şarj etmek için yer talep etmeye başladı.

Ev, araba alacaklara müjde! Sinpaş Yapı faizsiz finansman desteği verecek!

Türkiye'de faaliyetlerine devam eden Sinpaş, hızlı bir ivme ile büyüyen araç ve konut talebine karşılık, faizsiz finansman desteği sağlayacağını duyurdu.

Yatırım araçları içinde gayrimenkul yatırımı açık ara önde: Konut yüzde 150 prim yaptı!

İnsanların barınma ihtiyacını gideren konutlar aynı zamanda yatırım aracı olarak da tercih ediliyor. Son bir yılda konut yatırımı yüzde 150 kazanç sağlayarak diğer yatırım araçlarına karşın açık ara öne geçti. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu açıkladı: Ordu'da 351 iş yeri, 32 konut ve 35 araç yağıştan etkilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu yaptığı açıklamada "Ordu'da yağmurlar sonucunda, toplam 351 iş yeri sudan etkilendi. 32 konut ve 35 araç etkilendi." diye konuştu.

Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek: 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Kentsel dönüşüm kredisi için milyonlarca vatandaş tarafından beklenen detaylı açıklama geldi. Kentsel dönüşümde konut üreten firmalara destek! Yeni paketle 12 ay ödemesiz, 48 ay vadeli, 250 milyon TL kredi imkanı sunuluyor!

Yabancıya konut satışının sakıncaları araştırılsın önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi!

İYİ Parti’nin yabancıya konut ve toprak satışının sebep olduğu sakıncaların araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi önerisi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi.

Tüketiciler Birliği'nden deprem riski bahanesiyle kasko yapmayan sigorta şirketlerine kritik uyarı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin, depremden etkilenen 11 şehir dışında da araç ve konut için kasko yaptırmak isteyenlerin bazı sigorta şirketleri tarafından "deprem riski" bahanesiyle geri çevrildiğini dile getirdi.

Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Dolar, araç fiyatını uçuracak konut fiyatları çakılacak

Piyasa Analisti Selçuk Geçer dikkat çeken bir yorum yaptı. Gıda kıtlığına dikkat çeken Geçeri dolar kurunun 35 lira seviyelerini görebileceğini belirtii. Araç ve konut alacaklar içinde kritik uyarılar yaptı.

TOKİ Kastamonu Araç'ta kaç adet konut yapacak?

TOKİ tarafından hayata geçirilecek olan Kastamonu projelerinin detayları belli oluyor. Peki TOKİ Kastamonu Araç projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kastamonu  Araç TOKİ'ye nasıl başvuru yapılır? İşte Kastamonu  Araç TOKİ 9 soruda tüm ayrıntılarıyla...

Kapış kapış gidiyor! Ev ve araç kalmadı: Ödeyemeyen elinden çıkarıyor

Bankaların hacizli gayrimenkul ve araç stoklarının sonu geldi. Fiyatlarda yaşanan artışın ardından tüketici kredisini ödemekte güçlük çeken vatandaşlar, araçlarını veya konutlarını haczettirmek yerine satmayı tercih ediyor. Bununla birlikte icraya verilen araç ve konut sayısında azalıyor.

Evi ve arabası olanları ilgilendiriyor! Fiyatlar yükseldi, yapmayan pişman olur…

Ev ve arabası olanları ilgilendiren açıklama yapıldı. Döviz ve enflasyondaki artışdan dolayı başta araç ve konut olmak üzere tüm kıymetlerde ciddi artış yaşandı. 2021’de 600-700 bin Türk lirası olan konutların değeri, bu dönemlerde en az bir milyon Türk lirası…

ara ödemesiz konut projesi Haberi

ara ödemesiz konut projesi

Ev almaya karar verdiniz ve konut kredisi kullanacaksınız. Ama her ay düzenli olarak ne ödeyeceğinizi bilmek istiyorsunuz. Ara ödemesiz, sabit taksitlerle ev sahibi yapan bir çok konut projesi var. Ayrıca sadece ara ödemesiz değil, kiminde vade farksız taksitle, kiminde peşinatsız kiminde ise şimdi al 12 ay sonra öde avantajı sunuluyor. Eğer siz de bu avantajlı koşullarda ev sahibi olmak istiyorsanız bu haberimize muhakkak göz atmalısınız. İşte "Ara ödemesiz konut projeleri"....


 


Peşinatsız, ara ödemesiz 108 ay vade farksız taksitle 160 bin TL

Emin Otomotiv güvencesiyle Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Ahenk İstanbul projesinde peşinat yok, ara ödeme yok. 30 bin 500 metrekare alan...