05 / 05 / 2024

arap müşteriler

arap müşteriler

Arap ülkelerinde yaşam, her ülkede birbirinden farklı ve kendine özeldir. Bu nedenle her ülkenin alıcısının karakteristik özellikleri farklıdır...

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Garanti Bankası'ndan müşterilerine 1000 TL müjdesi. Müşteriler hemen baksın

Garanti Bankası'ndan müşterilerine yönelik 1000 TL müjdesi geldi. Garanti Bankası müşterilerinin hemen buna bakması gerekiyor. Özellikle paraya ihtiyacı olan vatandaşları yakından ilgilendiriyor.

Akaryakıtta bugüne kadar görülmemiş indirim! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde resmen geldi!

 Akaryakıta arka arkaya gelen zamların ardından resmen akaryakıt alamayacak duruma gelen müşteriler, çareyi bankaların akaryakıt kampanyalarını araştırmakta buldu. Bu kapsamda, yeni bir akaryakıt kampanyası da TEB’ten geldi.

O bankadan müşterilerine ilk ve son kez 2 bin 600 TL cep harçlığı! Hemen başvuruyu yapıp paranızı alın!

Her banka hem müşterilerinin yaptığı alışverişlerden kazançlı çıkması ve hem de bünyesine yeni müşteriler katmak için yeni kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, yeni kampanyasını duyuran Vakıfbank, kampanya kapsamında müşterilerine 2 bin 600 TL hediye edeceğini açıkladı.

Dünyaca ünlü banka iflas ettiğini açıkladı. Dünyadan binlerce müşterisi var. Müşteriler şaşkına döndü

Dünya genelinde bankalardan endişe verici haberler gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü bir banka daha iflas ettiğini açıkladı. Müşteriler şaşkına döndü.

Arsa alırken tapuya gitmek şart mıdır? Arsa tapu alım işlemleri nasıl olur?

Yatırım fırsatları arasında değerlendirilen arsa alımı müşteriler için bazı önemli hususlara dikkat etmeyi gerektirir. Güvenli bir arsa bulmak, zaman alıcı ve meşakkatli bir süreç olabilir. Peki bu arsa alırken tapuya gitmek şart mı ve arsa tapu alım işlemi ve sözleşmesi nasıl olur?

İş Bankası'ndan son dakika müjdesi! 1.000 USD'ye kadar Hediye Kart verilecek!

İş Bankası, YUVAM Hesabı müşterilerine Türk Hava Yolları'ndan 1.000 USD'ye kadar Hediye Kart kazanma imkanı sunuyor. Kampanya kapsamında döviz mevduatlarını YUVAM Hesabı'nda değerlendiren müşteriler, birikimlerine ek olarak Türk Hava Yolları'ndan özel hediyeler elde edebilecekler. Detaylar haberimiz

O banka bomba müjdeyi duyurdu! Müşteriler buna çok sevinecek!

Düzenlediği kampanyalarla müşterilerine gerek hediye puan kazandıran gerekse de çeşit çeşit avantajlar sunan Denizbank, yeni bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, düzenlediği kampanya kapsamında İşbir Yatak’tan yapılacak alışverişlerde ek taksit imkânı sağlayacağını paylaştı.

Türkiye Finans’tan gündeme bomba gibi düşecek haber! Müşteriler resmen sevinçten uçacak!

Türkiye Finans, gıda fiyatlarının sürekli artması nedeniyle alışveriş yapacak müşterilerine sevindirici bir haber vererek market harcamalarına yönelik bir kampanya hazırladığını paylaştı. Bu kapsamda, kampanya şartlarına uyan Happy Kart müşterilerinin tam 300 TL kazanacağı öğrenildi.

İş Bankası'ndan müşterilerine çok önemli açıklama. Hemen başvuran alacak

İş Bankası'ndan kredi kampanyasına ilişkin çok önemli bir açıklama yapıldı. Banka, düşük faiz oranları ile ihtiyaç kredisi verecek. Başvuru yapan müşteriler için hemen işlem başlatılacak. İşte detaylar...

Ziraat Bankası faizsiz kredi kampanyasıyla nakit ihtiyaçlarına çözüm sunuyor

Ziraat Bankası, müşterilerine sunduğu kredi fırsatlarıyla öne çıkmaya devam ediyor. Banka, nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere bir yıl erteleme imkanıyla faizsiz kredi vermeyi duyurdu. Bu kampanya sayesinde müşteriler, finansal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecekler.

TEB'den müşterilerine kampanya! Otomatik ödeme taleplerine 600 TL verecek!

TEB, müşterilerinin dikkatini çeken bir otomatik ödeme talimatı kampanyasıyla gündeme geldi. TEB'in müşterilerini heyecanlandıran bir otomatik ödeme talimatı kampanyasıyla, artık faturalarını TEB üzerinden ödeyen müşteriler, ödemelerinin bir kısmını geri iade olarak alabilecek.

Garanti BBWA müjdeli haberi verdi! Müşterilerinin hesabına geri ödemesiz 1.000 TL yatıracak!

Bünyesine yeni müşteriler katmak için farklı kampanyalar düzenleyen Garanti BBWA, yeni bir kampanyanın daha haberini verdi. Bu kapsamda, müşterilerine bin TL dağıtacağını duyuran Garanti BBWA, kampanyanın katılım koşullarını ve detaylarını da paylaştı.

arap müşteriler Haberi

arap müşteriler


Her ülkenin dini algılama şekli, sosyal hayat ve kültürel özellikler ile, gelenekler ve görenekleri de farklıdır.  İklim (sıcaklık) Arapların sosyal yaşamı ve iş hayatında belirleyicidir…


1932 Yılında Kurulan Suudi Arabistan’ın nüfusu 27.6 milyondur. Nüfusun 8.5 milyonunu yabancılar oluşturur. Yabancılar arasında ilk sırada Pakistanlılar vardır. Pakistanlılar alt düzey memurlardır genelde.  Pakistanlılardan sonra, Hindistanlılar, Bangladeşliler, Mısırlılar, Filistinliler ve Afganlılar gelir.  Kişi başı GSYİH:  19.890 USD (IMF World Economic Outlook Database, Eylül 2011), Dünya petrol rezervlerinin % 25’ine sahiptir.


Dini (kültürel) asayişin sağlanmasında Din polisi etkindir. Sokakta dini kurallara uymayanlara direk müdahale edebilir. Suudi Arabistan’da sayıları tam olarak bilinmese de devletten düzenli maaş alan 6 ila 10 bin arasında prens var. Prensler sosyal hayatta imtiyazlara sahiptir. Kapalı devre yapılan özel davet ve partilere, herhangi...