18 / 05 / 2024

Arapların Orduya yapacağı yatırımlar

Arapların Orduya yapacağı yatırımlar

TÜRKİYE'NİN en önemli turizm merkezlerinden biri haline gelen Doğu Karadeniz Bölgesi, doğal güzellikleri ve sunduğu tarihi, kültürel ve alternatif turizm aktiviteleriyle yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.

İstanbul'un bazı bölgelerinde Türklerin dükkanları kalmadı! Araplar otel de alıyor: Kiralar bu yüzden uçuyor!

İstanbul'un Aksaray, Esenyurt, Beyoğlu gibi ilçelerinde yaşayan Suriyeliler kendilerini kimsenin kabul etmediğini belirtiyor. Türk vatandaşlar ise bazı yerlerde Türk dükkan bile kalmadığını, otelleri bile Arapların aldığını belirtti. İşte ayrıntılar...

Arap turist ‘evinde’ kaldı! Günübirlik kiralamaların artması ile konaklayan sayısı azaldı...

2023 senesinin 11 ayında Türkiye’ye gelen Arap ziyaretçi sayısında değişikli olmasa da günübirlik kiralamaların yükselmesi ile konaklayan sayısı yüzde 20 azaldığı kaydedildi. Konaklamanın azalmasında “ev sahibi” Arapların etkisi büyük.

2024'te kaç gün tatil yapacağız! Resmi tatiller kaç gün olacak?

2024 senesi, birçok resmi tatili barındıran ve çalışanlar için tatil yapma fırsatı sunan bir yıl olacağı açıklandı.. Bu sene, 15 resmi tatil günü bulunuyor. Yapılacak olan bu tatillerden 8'i dini bayram olduğu , 5'ü ise milli bayramlar olarak kutlanacağı kaydedildi.  İşte haberin detayları...

Piyasanın kurdundan flaş altın açıklaması geldi! O tarihte parası olan bile alamayacak!

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği ve araştırdığı altın fiyatlarındaki hareketlilik gündemdeki yerini korurken, fiyatların zirve yapacağı tarih de açıklandı. O tarihte parası olan bile alamayacak...

Her an tetikte olun! İslam Memiş'ten yeni tahmin: Altın fiyatları 3 gün sonra bu rakamı görecek

2023 yılının ilk yarısında yukarı yönlü bir grafik sergileyen altın, yeniden yükseliş trendinde. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, “Altınla borç yapmayın” diyerek altın fiyatlarının zirve yapacağı rakamı açıkladı.

İş Bankası kartı olanlar dikkat! Market alışverişi yapmadan önce buraya bakın!

1-30 Haziran 2023 tarihleri arasında Maximum Kart'ınızla yapacağınız alışverişlerde MaxiPuan fırsatları sizleri bekliyor! İşte ayrıntılar...

Gümüşün pik yapacağı tarih belli oldu! İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Yatırımcılar hazır olun

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün pik yapacağı tarihi rekoru açıklayarak, gümüşün geleceği rakamı açıkladı.Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Gümüşün patlama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor

Seçim sonrası gümüş fiyatları düşmeye başladı. Geçen hafta 18 TL seviyesinde işlem gören gümüş bugün 17 TL seviyelerine geriledi. Peki günmüş fiyatları yükselecek mi? Gümüşün patlayama yapacağı net tarih açıklandı! Elinde gümüş olanlar o günü iple çekiyor! Rekor geliyor...

Dolarda uzman isim kimsenin söylemediğini söyledi! Gündeme bomba gibi düştü! Doların zirve yapacağı tarihi açıkladı!

Piyasalardaki hareketlilik devam ederken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş dolar için herkesi şaşırtan bir açıklama yaptı. İslam Memiş dolar fiyatlarındaki yeni haritayı açıkladı.

Hemen pozisyon alın! Uzman isim açıkladı! İşte doların patlama yapacağı tarih

Millet ve Cumhur ittifakı arasında yaşanan hummalı seçim yarışında, Millet ittifakını oluşturan 6'masa olarak bilinen organizasyondan İyi parti lideri ayrılınca seçimlerin ertelenip ertelenmeyeceği konusu ve dolar kuruna etkisi merak ediliyor.

Yatırım yapmadan önce bu habere mutlaka bakın! İşte doların zirve yapacağı tarih

Ekonominin kötüye gitmesi ve dolardaki belirsizlik yatırım yapmak isteyen vatandaşları endişeye sokuyor. Dalgalı seyreden dolar ve akıbeti merak ediliyor Dolar uzmanı Selçuk Geçer, yatırımcıları uyararak Doların zirve yapacağı tarihide söyledi.

Altında ‘umutlu bekleyiş! ABD’de borç krizi altına yarayacak! Uzmanlar, altının zirve yapacağı o tarihi açıkladı!

ABD Merkez Bankası Fed tutanakları altın fiyatlarını bir süredir baskılamaya devam etse de gelecek dönemde yeniden ibrenin tersine döneceği belirtiliyor. ABD’li ekonomistler ve önde gelen yatırım bankaları verdikleri yatırım mesajlarında hep altına yatırıma işaret ediyor.

Bu yorum akıllara durgunluk verdi! İşte altının zirve yapacağı tarih

Yaşanan şiddetli 2 depremin ardından, altın kuru dalgalı seyrine devam ediyor. Uzman ekonomist Tuna Kaya yaptığı açıklama ile  altın fiyatlarında yükseliş yaşanacağını bildirdi. zirveleri zorlayan altın ters köşe yapınca vatandaşlar altın almaya başlamıştı.

Arapların Orduya yapacağı yatırımlar Haberi

Arapların Orduya yapacağı yatırımlar

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA), Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde yaptığı Doğu Karadeniz Bölgesi'nin tanıtımından sonra Giresun ve Ordu ile ilgili yeni projeler geliştirmeyi hedefliyor. Cidde'de yapılan tanıtımda Arap turistlerin en çok merak ettiği ve gitmek istedikleri iller olarak ön plana çıkan Ordu ve Giresun ile ilgili yeni tanıtım ve destinasyon çalışmaları başlatan DOKA, yurt dışından turistlerin bölgemize çekilmesi ve ekonomik bir değer oluşturulması noktasında ciddi çalışmalara start verdi. 



Ordu ve Giresun'un Arap dünyasında daha iyi tanıtılması ve bu illerde yeni turizm destinasyonların oluşturulması, markalaşma, iş birlikleri ve ağ oluşturma konusunda önemli çalışmaları hayata geçirmek için hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını ifade eden DOKA Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım, "Cidde'de yaptığımız son tanıtımda gördük ki, Arap turistler Ordu ve Giresun'u çok...