04 / 07 / 2024

arazi yatırımı karlı mı

arazi yatırımı karlı mı

Arazi yatırımı uzun vadeli bir yatırım mıdır? Arazi yatırımında vade ne olmalı? Arazi yatırımı karlı mıdır? Remax 7tepe arazi yatırım uzmanı Mert Başaran tüm soruları yanıtladı... 

2017 arazi yatırımcılarının yılı olacak!

Aşıklar Grup AŞ Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aşıkoğlu, son 1 yıldır konut satışında düşüş yaşandığını belirterek, 2017 yılında en karlı yatırımın arazi alımı olacağına dikkat çekti.

Uzmanından arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler için çok önemli uyarı!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda toprağa yatırım yaparken en temel dikkat edilmesi gereken noktanın korkmamak olduğunu belirtti.

Arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörü!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı için iyi bir lokasyon belirlemenin 3 önemli faktörünü açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımı yapacakların kaçınması gereken 10 büyük hata!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda arsa ve arazi yatırımı yaparken yatırımcıların kaçınması gereken 10 büyük hata...

Hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş uyarı: 5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden hisseli arazi yatırımı yapanlar için flaş bir uyarı yaparak, "5 metre eksik alın ama müstakil yatırımlar yapın" dedi.

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin: Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda altın ve doların yerinde saydığını söyleyerek, "Her vatandaşın arazi yatırımı yapmasından başka çıkar yolu yok" dedi.

Kısa vadede arsa ve arazi yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden kısa vadede (1-2 yıl) toprak yatırımı yaparken dikkat edilmesi gerekenler ve izlenmesi gereken adımları açıkladı. 

Arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi sosyal medya hesabı üzerinden arsa ve arazi yatırımında lokasyon seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! İşte Kırklareli’de toprak yatırımı için fırsat bölgeler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan resmi X hesabı üzerinden Kırklareli’de toprak yatırımı için halen fırsat olan bölgeleri paylaştı. 

Arsa ve arazi yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Toprak manipülasyonu nasıl yapılır?

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşması ve kredi faizlerinin yükselmesi ile vatandaş konut yatırımından uzaklaşarak arsa yatırımına yöneldi. Peki arsa ve arazi yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Toprak manipülasyonu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

İstanbul’da arazi yatırımı için ilçe ilçe mahalle mahalle fırsat bölgeleri.1 yıl sonra mumla ararsınız

Toprak yatırımı yapanların sayısı geçen yıl rekor seviyeye ulaşırken vatandaş nereye yatırım yapması gerektiğini araştırıyor. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, toprak yatırımı yapmak isteyenler için İstanbul’u işaret ederek ilçeleri mahalle mahalle açıkladı.

Uzmanı açıkladı: Toprak yatırımı yapacaklar kısa, orta, uzun vade stratejisi belirlemeli… İşte o formül

Arsa, arazi, tarla genellikle uzun süreli bir yatırım aracı olarak görülüyor ancak doğru yapıldığında kısa vadede de yüksek getiri sağlayabiliyor. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, arsa, tarla alacakların da yatırım sepetini kısa, orta ve uzun vadeli olarak planlaması gerektiğini söyledi.

Türkiye'de arazi yatırımında yapılan önemli yanlışlar!

Ünlü gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye'de arazi yatırımında yapılan önemli yanlışları açıkladı. İşte Gültekin'in o paylaşımı...

Uzmanı açıkladı: İşte emlak yatırımı yaparken araştırmanız gerekenler

Gayrimenkul yatırımı doğru analizlerle desteklendiğinde, her dönemde sürdürülebilir ve karlı bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Peki toprak yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? Toprak yatırımcısı Arif Güdül bilinmesi gerekenleri sıraladı.

arazi yatırımı karlı mı Haberi

arazi yatırımı karlı mı

Remax 7tepe arazi yatırım uzmanı Mert Başaran arazi yatırımı hakkında merak edilenleri anlattı. İşte Mert Başaran'ın yazısı... 

Son dönemde bana “Bu araziyi 3 ayda ne kadar karla satarız? Ya da 6 ayda ne kadar artar?” gibi sorular geliyor.

Bu sorulara cevabım şu; arazi yatırımı uzun vadeli bir yatırımdır. Kısa vadeli düşünenler borsa, mevduat, bitcoin gibi daha farklı enstrümanları deneyebilirler. Ama arazi yatırımı için beni arayanlara eğer imarlı arsa ise minimum 3 yıl, imarsız tarla statüsünde bir yer alıyorsak minimum 5 yıl bekleyecekleri para ile almalarını öneriyorum. Beklenti daha kısa vade ise dürüstçe ben bu işte yokum diyorum! Bunu şaşırarak karşılıyor bazı müşteriler ama hem kendi markam hem de bağlı olduğum marka; mahcup olacağımız sözlerin altına girmiyoruz.

Bunun altındaki matematik şu; biz arazi...