02 / 05 / 2024

Arçelik Buluş Günü

Arçelik Buluş Günü

Arçelik AŞ'nin bu yıl 17'ncisini düzenlediği Buluş Günü, Arçelik Çayırova Kampüsü Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda önemli başarılara imza atan 413 buluşçu mühendise ödül verildi.

Arçelik dev satın almada sona yaklaştı! AB'den onay çıktı

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Arçelik'in Whirlpool'un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki ev aletleri faaliyetlerini satın almasına onay verdi. İşte tüm detaylar...

Akın Garzanlı kimdir? Hangi ülkede yöneticilik yaptı? Arçelik’te toplam kaç yıl çalıştı?

Akın Garzanlı lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede tamamladı? Hangi üst düzey görevleri yürüttü? Arçelik’te ne iş yapıyor? İşte Akın Garzanlı’nın hayatı...

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.

Arçelik 6133 bulaşık makinesinde dev kampanya! Tamı tamına 2 bin 500 TL indirime girdi!

Arçelik, bulaşık makinesi almak isteyenlere özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. 6133 bulaşık makinesini 2 bin 500 TL indirimle satışa sunan Arçelik, bu kampanyanın Oliz’e özel olduğunu duyurdu.

Arçelik’ten çılgın kampanya! Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostat sadece 99 TL!

Yoğuşmalı kombi almak isteyenler için Arçelik’te dev indirim kampanyası başladı. Arçelik, Atria 24 Premix yoğuşmalı kombi alana termostatın sadece 99 TL olduğunu duyurdu.

Arçelik 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim fırsatı başladı!

Arçelik, derin dondurucu almak isteyenlere sürpriz bir indirim haber verdi. 2081 multimode el çekmeceli derin dondurucuda 1.250 TL indirim sağlayacağını açıklayan Arçelik, bu ürünün tüm detaylarını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Wi-Fi özellikli Arçelik inverter klima alana çeyiz paketinde dev indirim!

Arçelik, yaz aylarının da gelmesiyle beraber klima alımlarına yönelik dev bir kampanya başlattı. Arçelik, Wi-Fi özellikli 09560 HP Ultra Hijyen Plus Prosmart Inverter Klima alana 5’li çeyiz paketi alımına 8.700 TL indirim uygulayacağını duyurdu.

Arçelik’ten güneş paneli üretimi konusunda dev adım!

Sürdürülebilirlik faaliyetleri ile sektöründe lokomotif görevi gören Arçelik, yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir yatırımı uygulamaya koyarak güneş paneli üretimine başlıyor. İstanbul Beylikdüzü’nde kurulan tesiste, yapay zekâ desteğinde yüksek kaliteli güneş paneli üretilecek.

Arçelik TM 6006 G tost makinesi kaç TL, en uygun nereden alınır? İşte güncel fiyat listesi...

Arçelik TM 6006 G, 6 tost kapasitesi, ızgara özelliği, gri renkli tasarımı, çıkarılabilir plakaları ve dört farklı ısı ayarı ile ilgi çeken modeller arasında yer alıyor. Peki, Arçelik TM 6006 G tost makinesi fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Arçelik'ten son teknoloji televizyonlarda Babalar Günü indirimi! 1 Haziran 2023 fiyat listesi...

Arçelik Babalar Günü kampanyasını duyurdu. Son teknoloji televizyonlarda bu yıl 18 Haziran'da kutlanacak Babalar Günü'ne özel indirim fırsatı başladı. Peki Arçelik'te televizyon fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Arçelik mikrodalga ve mini fırınlarda Anneler Günü fırsatı! 9 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Anneler Günü yaklaşırken art arda kampanyalar düzenleyen Arçelik, şimdi de mikrodalga ve mini fırınlarda 300 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki Arçelik mini fırın fiyatları ne kadar? Arçelik mikrodalga fırın fiyatları kaç TL? işte detaylar...

Arçelik bulaşık makinesinde Anneler Günü'ne özel büyük indirim! 8 Mayıs 2023 fiyat listesi

Anneler Günü'nde annesinin mutlu etmek isteyenlerin karşısına farklı seçeneklerle çıkan sevilen marka Arçelik, 4 programlı 6144 bulaşık makinesi modelinde 2 bin 500 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, Arçelik 6144 bulaşık makinesi kaç TL? İşte detaylar..

Arçelik Buluş Günü Haberi

Arçelik Buluş Günü

Arçelik'in açıklamasına göre, şirket, Çayırova Kampüsü'nde düzenlediği 17. Buluş Günü’nde 413 başarılı mühendisini ödüllendirdi. Türkiye'den yurt dışına yapılan uluslararası patent başvurularının üçte birinden fazlasını gerçekleştiren Dünya Fikri Haklar Örgütü’nün, en çok uluslararası patent başvurusu yapan şirketler listesinde altı yıldır ilk 200 şirket içinde bulunan Arçelik, teknoloji üretme ve yenilikçi ürünler geliştirme konusunda çalışanlarını ödüllendirerek yeni başarılara imza atmalarına olanak sağlıyor.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu, 1991 yılında Arçelik Ar-Ge ekibinin kurulmasıyla kendi teknolojisine hakim bir şirket haline dönüştüklerini ve o tarihten itibaren Arçelik’in uluslararası rekabetçilikte ön saflarda yer aldığını vurguladı.


Ebiçlioğlu, şunları kaydetti:


"Uluslararası büyümemizde, uluslararası rekabetimizde ürün gamımızdaki ilkleri ve enleri şirketimizin hepsi birbirinden değerli mühendisleri geliştiriyor. Bu da bizleri büyük başarılara götürmeye...