04 / 05 / 2024

Arçelik pişirme üniteleri

Arçelik pişirme üniteleri

Arçelik, Ramazan ayı ve Ramazan Bayram sofralarında sağlıklı yiyecekler için birbirinden üstün özelliklere sahip pişirme seçenekleri sunuyor. Arçelik Ramazan ve Bayram için sağlıklı pişirme ünitelerini tanıttı...

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Arçelik AFC 340 S Fibona Serisi Ankastre Multifonksiyon Fırın ne kadara satılıyor, Teknik özellikleri neler? 

Arçelik Buhar Destekli Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim, 3D Pişirme Teknolojisi ve  Hot Aero Pro Teknolojisi sayesinde pişirme işlemini gerçekleştirir. Peki cihaz ne kadara satılıyor?

Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın 4 bin 339 TL! Teknik özellikleri neler? 

Arçelik MF 30 QBA mini fırın buharlı pişirme özelliği ve 10 adet otomatik pişirme fonksiyonuyla çeşitli yemeklerin pişmesini sağlar. 

Arçelik Gurme Şef alanlara çay makinesi hediye! Bu fırsat kaçmaz! 4 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'ten nisan ayına özel kampanya! Arçelik, Gurme Şef çok amaçlı pişirici alanlara inox çay makinesi hediye ediyor. Peki, Gurme Şef çok amaçlı pişirici ne kadar? Arçelik Gurme Şef fiyatı kaç TL? Arçelik K 3283 IN çay makinesi ne kadar?

Arçelik'ten efsane kampanya! Arçelik çok amaçlı pişirici alana çay makinesi hediye! İşte 22 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecek çiftler dikkat! Arçelik MC 6056 I Gurme Şef  Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici alana 1.599 TL değerinde Arçelik K 3283 IN Çay Makinesi hediye! Son gün 31 Mart 2023 aldın aldın! 

Kahve severler müjde! Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi indirime girdi! 20 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik Telve K 3300 670 W Türk Kahve Makinesi 3 kişilik kahve pişirme kapasitesiyle işlev görüyor. Peki Arçelik Türk kahve makinesi indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? İşte detaylar.

Arçelik MF 30 QBG 30 lt Mini Fırın en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Arçelik MF 30 QBG 30 lt Mini Fırın, sahip olduğu geniş iç hacim,10 farklı pişirme fonksiyonu ve Quartz Izgara ile her çeşit yemeği kısa sürede tüketilecek duruma getiriyor.

Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın ne kadar, en ucuz fiyatla nereden alınır? 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Börek yapma ve buz çözme fonksiyonlarına sahip Arçelik F 8541 EBB Ocaklı Fırın, katalitik özelliği ile kolay temizlenir. Biri çift alevli wok olmak üzere dört gözü gazlıdır. Peki, Arçelik F 8541 EBB ocaklı fırında 3 boyutlu pişirme teknolojisi var mı? 

Arçelik Siyah Mini Fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Arçelik MF 30 QBA 30 lt Siyah Mini Fırın, geniş iç hacim sayesinde buhar destekli pişirme özelliği ve 10 farklı pişirme fonksiyonu ile ilgi odağı haline geliyor. Peki Homojen pişirme nasıl oluyor? Mini fırının diğer özellikleri neler?

Arçelik Cam Demlikli Semaver kaç TL? Özellikleri neler? 15 Şubat 2023 fiyat listesi

Evlerin ve mutfakların en vazgeçilmez yardımcılarından olan Arçelik çay makinesi geniş kapasiteye sahiptir. Otomatik kapanma ve emniyetli kullanım özelliği ile güvenli çay pişirme işlevini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Arçelik'ten büyük kampanya! Seçili ürünlerde 1.599 TL indirim fırsatını kaçırmayın

MC 6056 I Gurme Şef Multi Cooker Çok Amaçlı Pişirici fiyatı merak ediliyor. Web sitesinden girip Arçelik'ten Seçili Beyaz Eşya ile birlikte Küçük Ev Aleti veya TV alımında  1.599 TL İndirim avantajını değerlendirmek için haberimizi okuyun.

Arçelik'ten günün kampanyası! Seçili ürünü alana 1.599 TL değerinde Inox Çay Makinesi Hediye! 19 Ocak 2023 fiyat listesi

Arçelik Pazarlama A.Ş. tarafından kampanyalı GurmeŞef Çok Amaçlı Pişirici Alana 1.599 TL Değerinde Inox Çay Makinesi Hediye edecek.İşte haberin detayları

Arçelik pişirme üniteleri Haberi

Arçelik pişirme üniteleri

Arçelik, Ramazan ayı ve Ramazan Bayram sofralarında sağlıklı yiyecekler için birbirinden üstün özelliklere sahip pişirme seçenekleri sunuyor. Az yağla mükemmel sonuçlar veren kızartma aparatlı Arçelik Fritto ankastre fırın ve sağlıklı ızgaralar pişirmeye olanak sağlayan Arçelik ocak ve fırınları Ramazan ayında ve bayramda sevdiklerinize harika lezzetler hazırlarken hayatınızı kolaylaştıracak.  


Arçelik Fritto Ankastre Fırın, içerisinde bulunan kızartma aparatı sayesinde taze patates kızartmada konvansiyonel fritözlere göre 13 kata varan düşük yağ oranı ile pişirme yapıyor. Yaklaşık 4 litre hacimde 4 kişilik patates kızartma, mısır patlatma, kestane kızartma, 6 adet tavuk baget pişirilebilme kapasitesine sahip fırının kızartma aparatı bulaşık makinesinde yıkanabiliniyor. Özel hareketli motoru sayesinde pişirme yapılacak olan yiyeceğin her tarafı da eşit pişmiş oluyor.


Önceden sadece 1 kaşık yağ ile yağlanmış patatesler, fırın...