05 / 05 / 2024

Ardıl Barajı kaç hektarı sulayacak

Ardıl Barajı kaç hektarı sulayacak

47 yıldır yapılamayan ve yapılan girişimlerle 2013 yılında temneli atılan Ardıl Barajı'nda çalışmalar devam ediyor. Barajaın tamamlanmamsıyla beraber 47 yıllık hasret son bulacak. Baraj hayata geçerse 2 bin 573 hektar alanın suya kavuşacak.

150 milyon dolara mal olan Meydan Ardıçlı konut projesinde teslimler başlıyor!

Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde inşa edilen 'Meydan Ardıçlı' projesinde geri sayım başladı. Proje kapsamında bin 681 konut ve 125 ticari ünite inşa edilecek. 

Migros'ta 6'lı kağıt havlu ve 24'lü tuvalet kağıtlarında yüzde 50 indirim! Yetişen hemen alacak!

Migros yüzde 50 indirimli ürünlerinin listesini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta 6'lı kağıt havlu ve 24'lü tuvalet kağıtlarında yüzde 50 indirim! Yetişen hemen alacak.

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

BİM'de Fakir toz torbasız süpürge 3 bin 299 TL'ye, 6'lı porselen kaşık seti 27 TL'ye satılacak!

BİM 29 Eylül Cuma aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda Fakir toz torbasız süpürge 3 bin 299 TL'ye, 6'lı porselen kaşık seti 27 TL'ye satılacak. İşte detaylar...

EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı!

Emeklilikte yaşa takılanlar yasasından prim nedeniyle faydalanamayanlar için başka seçenekler de var. EYT'yi kıl payı kaçırana yeni emeklilik kapısı açıldı! 3600 - 4500 prim günü ile erken emeklilik fırsatı. İşte detaylar...

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

EYT'yi kıl payı kaçıranlara erken emeklilik kapısı yeniden açıldı! O şartları taşımak yeterli!

EYT yasası ile emekliliği kıl payı kaçıranlar için 1999-2000 arası ve 2008 sonrası için kademeli emeklilik imkanı gündeme geldi. İşte detaylar...

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi! 78,8 milyon TL'lik tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor! Kaçırmayın!

Çiftçilere resmen son dakika müjdesi... 78,8 milyon TL'lik tarımsal destek ödemeleri hesaplara yatırılıyor... Kaçırmayın...

Migros'tan 24'lü tuvalet kağıdında harika kampanya! Bu fırsatı kaçırmayın

Tuvalet kağıdında bomba indirim Migros'tan geldi. 24'lü tuvalet kağıdının satış fiyatı 99 TL'ye geriledi. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

CarrefourSA'nın bu kampanyası herkesi memnun edecek! 16'lı tuvalet kağıdı 68 TL'ye düştü

Enflasyon'dan en çok etkilenen ürünlerden birisi olan tuvalet kağıdında kampanyalar arka arkaya geliyor. Marketler vesilesi ile yapılan özel avantajlar ile yeni bir indirim daha paylaşıldı. CarrefourSA'da 16'lı tuvalet kağıdı 68 TL'ye kadar düştü.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ardıl Barajı kaç hektarı sulayacak Haberi

Ardıl Barajı kaç hektarı sulayacak

Özellikle Gaziantep'in tarım sulaması için en büyük kaynaklarından birisi olacak olan Ardıl Barajı hayata geçerse 2 bin 573 hektar alanın suya kavuşacak.

Orman ve Su İşleri Bakanı Sn. Veysel Eroğlu'da dün twitter hesabında Ardıl Barajı'ndan bahsederek,Ardıl Barajı'nda çalışmaların son hız devam ettiğini ve Gaziantep'te susuz tarım kalmayacağını takipçilerine duyurdu.


Denge...