02 / 05 / 2024

Aremas Gayrimenkul Vedat Arslan

Aremas Gayrimenkul Vedat Arslan

Aremas Gayrimenkul'ün Kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan kimdir? Vedat Arslan, inşaat sektörüne ne zamana atıldı? Vedat Arslan Aremas Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu? İşte Vedat Arslan'ın biyografisi...

Aremas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Arslan: Ticari gayrimenkulde ivme yukarı doğru!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulunarak 2024 yılında piyasada neler beklendiğini açıkladı. 

2023'te Türkiye'deki her 100 konuttan sadece 3 adeti yabancılara satıldı!

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 2023 yılı gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İşte Arslan'ın konut piyasasına dair açıklamaları...

Aremas Gayrimenkul İstanbul kentsel dönüşümü için yeni model önerisinde bulundu!

Aremas Gayrimenkul, İstanbul'un kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunun belirterek, yeni bir model önerisinde bulundu. 

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vedat Topoğlu Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 8 milyon 265 bin 500 TL sermaye bedeli ile Vedat Topoğlu tarafından kuruldu.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 71 milyon 651 215,63 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Suudi yatırımcıların Türkiye’ye ilgisi yeniden artmaya başlıyor

Aremas Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, Cityscape Global 2023 Emlak, Gayrimenkul, Yatırım Sektörü Fuarı’nın ilk gününde Suudi yatırımcıların Türkiye'ye ilgisinin yeniden canlanmaya başladığını gördüklerini açıkladı.

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe yatırım dinamikleri değişiyor!

Gayrimenkulde uzun senelerdir sahip olduğu tecrübesi ile konsept geliştirmeden satış sonrası hizmetlere A’dan Z’ye danışmanlık hizmeti sunan Aremas Gayrimenkul, doğal yaşama dönüş trendi ve küçük kentlerin yakaladığı gelişim ivmesiyle beraberortaya çıkan yeni dinamikleri masaya yatırdı.

Amca Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amca Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yardımcı tarafından kuruldu.

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Pera Site Yönetimi Ve Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Hançerli tarafından kuruldu.

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Miva Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'da İbrahim Maasfeh ve Vedat Arslan ortaklığında kuruldu!

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mega İnternational Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Avcılar’da  Vedat Ağaoğlu  tarafından kuruldu.

Aremas Gayrimenkul Vedat Arslan Haberi

Aremas Gayrimenkul Vedat Arslan

Vedat Arslan kimdir?

Vedat Arslan, Kabataş Erkek Lisesi ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Vedat Arslan bugün, Aremas Gayrimenkul'ün Kurucusu ve Genel Müdürü.


Daha önce Tulip Gayrimenkul ve Regnum Gayrimenkul’de görev alan Arslan, Emlakkulisi.com’da yazarlık da yaptı.


Profesyonel çalışma yaşamına 1994 yılında başlayan Vedat Arslan, 2001 yılına kadar Cenajans, Tribeca gibi Türkiye’nin büyük ajanslarında görev aldı, sonrasında pazarlama ve kurumsal iletişim faaliyetlerinden sorumlu olarak İzocam'a katıldı.


İzocam’da tüm reklam, organizasyon ve basınla ilişkiler faaliyetlerini yürüten Vedat Arslan,2007 yılında gayrimenkul sektörünün yeni firmalarından Regnum’a Pazarlama Müdürü olarak geçti.


Regnum’da görev aldığı dönemde gerçekleştirdiği kampanyalarla Astrum Towers (İstanbul) ve Bargylia (Bodrum) projelerinin tamamına yakınının satışı tamamlanmıştır. Ayrıca, Antalya’da bulunan Carya Golf Club’ın %100’e yakın bir dolulukla açılması için gerekli pazarlama faaliyetlerini planlamış ve yürüttü.


Regnum sonrasında Satış&Pazarlama...