06 / 05 / 2024

Arkas 400 milyon dolarlık yatırım

Arkas 400 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'nin 2023' teki 500 milyar dolarlık ihracat hedefi liman yatırımcılarını da hareketlendirdi. Arkas Holding, Ambarlı ve İtalya'da 400 milyon dolarlık yatırım yaparak ihracata katkı sağlayacak...

Galatasaray Florya'daki arazisini satıyor! Kulübün kasasına 400 milyon dolar girecek! 

Galatasaray, Florya'daki arazisini satışa çıkardı. Bu satışla birlikte, kulübün kasasına 400 milyon doların üzerinde bir para girecek. 

Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye yapacağı 400 milyon avroluk afet yardımına onay!

Avrupa Parlamentosu (AP), Avrupa Birliği'nin (AB) Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremler sebebiyle Türkiye'ye yapacağı 400 milyon avroluk yardıma onay verdi.

Avrupa Birliği'nin Türkiye'ye 400 milyon avroluk afet yardımına onay!

Avrupa Birliği'nin (AB) Türkiye'ye 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle toplamda 400 milyon avroluk afet yardımında bulunmasına onay verilmesine karar verildi.

Trendyol depremzedelerin elini bırakmıyor! Yardımlar 400 milyon lirayı aştı!

Trendyol deprem bölgesine yardımlarına devam ediyor. Yardımlar 400 milyon lirayı aştı. İşte detaylar!

Emlak Konut GYO 400 milyon TL kredi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 400 milyon TL kredi kullandı.

İdealist GYO 400 milyon TL'lik pay satacak!

İdealist GYO'nun 10 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin yüzde 400 artış ile 50 milyon TL'ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 40 milyon TL nominal değerli payların halka arzına ilişkin hazırlanan ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun 24 Haziran 2021 tarihli izahnamesi yayınlandı. 

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihracına noterden onay!

Nurol GYO'nun 400 milyon TL'lik borçlanma aracı ihraç belgesi onayı başvurusu yapıldı. Borçlanma aracı veya araçlarının ihracı şeklinde revize edildi ve ilgili noter onaylı karar yayınlandı. 

MicroStrategy, 400 milyon dolarlık Bitcoin satın alma kararı aldı!

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, toplamda 400 milyon dolarlık Bitcoin alımı yapacağını açıkladı.  Michael Saylor'ın açıklamasından sonra son zamanların gündemden düşmeyen kripto parası Bitcoin'de yüzde 3 yükseliş görüldü.

Nurol GYO 400 milyon TL'lik borçlanma aracı için SPK'ya başvurdu!

Nurol GYO, 400 milyon TL'sine kadar nominal değerde borçlanma aracı veya araçlarının, yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edebilmek üzere SPK'ya borçlanma aracı ihracı için başvuru yaptı. 

Nurol GYO 400 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Nurol GYO, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Borçlanma Araçları Tebliği'ne uygun olarak 400 milyon Türk Lirası'na kadar nominal değerde, borçlanma aracı ihraç edecek.

Bereket Varlık Kiralama 400 milyon TL kira sertifikası sattı!

Bereket Varlık Kiralama'nın yurt içinde 78 gün vadeli 400 milyon TL  tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. 

Bereket Varlık Kiralama 400 milyon TL kira sertifikası ödedi!

Bereket Varlık Kiralama'nın ihraç ettiği 400 milyon TL nominal tutarlı, 69 gün vadeli, TRDBRKT42178 ISIN kodlu kira sertifikalarının ana para ve getiri ödemesi tamam...

Vakıf Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'sine kadar artırılabilecek 400 milyon TL'ye kadar 119 gün vadeli kira sertifikasının halka arz yöntemiyle yurtiçinde ihracına ilişkin SPK'ya yapılan başvuru onaylandı.

Arkas 400 milyon dolarlık yatırım Haberi

Arkas 400 milyon dolarlık yatırım

Türkiye'nin 2023'teki 500 milyar dolarlık ihracat hedefi liman yatırımcılarını da hareketlendirdi. Arkas Holding, Ambarlı ve İtalya'da 400 milyon dolarlık yatırım yaparak ihracata katkı sağlayacak.


2023'te 500 milyar dolarlık ihracat hedefine kilitlenen Türkiye'de tüm sektörler harekete geçti. Bu hedefe ulaşmak için liman yatırımcıları da elini taşın altına koydu. Arkas Holding, Avrupa ihracatının güzergahı olan Ambarlı ve İtalya'da 400 milyon dolarlık liman yatırımı için düğmeye bastı. Arkas Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, "2023 hedefine ulaşabilmek için Türkiye'nin jeopolitik potansiyelini değerlendirmesi gerekiyor. Biz de İtalya'da 145, Ambarlı'da 255 milyon dolarlık iki büyük yatırım başlattık" diye konuştu. 


MARPORT YÜZDE 30 BÜYÜYECEK 

İzmirli işadamı, Ambarlı'daki yatırımla birlikte özel konteyner limanı Marport'ın kapasitesinin yüzde 30 artacağını söyledi. Lucien Arkas, "Bu yıl içinde 140 milyon dolara 4 tane gemi...