04 / 05 / 2024

Arnavutköy Çilingir Yolu Mehmet Akif Cadde Arası Yol Kavşak Projesi

Arnavutköy Çilingir Yolu Mehmet Akif Cadde Arası Yol Kavşak Projesi

Arnavutköy'deki Çilingir Yolu Mehmet Akif Cadde Arası Yol Kavşak Projesi'nin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. İşte yol kavşak projesinin imar planı....

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Arnavutköy 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Arnavutköy ilçesi, Çilingir Yolu, Terkos Yolu Arası ( İmar Yolları ) Yol, Kavşak Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Arnavutköy 1/5000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Arnavutköy İlçesi, Çilingir Yolu Mehmet Akif Caddesi Arası Yol, Kavşak Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

İBB, Kanal İstanbul güzergahında yol yaptıracak!

İBB, Arnavutköy, Çilingir Yolu - Terkos Yolu arasında yol ihalesine çıkıyor. Aynı bölgede Kanal İstanbul projesinin yapılması planlanıyor.

Arnavutköy Çevre Yolu yaza tamam!

Arnavutköy Merkez’de oluşan trafikten dolayı ana caddenin yetersiz kalmasının önüne geçmek ve ilçe merkezine girmeden transit geçiş için başlatılan viyadüklü çevre yolunda, sona geliniyor.

Arnavutköy'ün değeri mega projelerle yükseliyor!

Atlaslar Gayrimenkul'ün sahibi İlkay Kaymak, Arnavutköy'ün 3. Havalimanı, 3. köprünün uzantısı Kuzey Marmara Çevre Yolu, Kanal İstanbul ve yat limanı gibi projelerle değerlendiğini dile getirdi.

Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi!

E-5 ve Silivri güzergahında yapılaşmaya uygun alan kalmaması sebebiyle Kayabaşı, Arnavutköy ve Hadımköy'ün değeri yükseldi. Üçüncü havalimanı ve 3. Köprü Yolu’na yakın olması da bu değer artışını tetikleyen bir unsur olarak gelişti.

Emsan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Emsan Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy Şubesi, Mehmet Baltacı Şube Müdürlüğü'nde 300 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Arnavutköy, Haraççı Mahallesi, Hadımköy Yolu Caddesi'nde açıldı.

Arnavutköy Kocasinan imar planı tadilatı askıda!

İBB tarafından hazırlanan Arnavutköy İlçesi, Kocasinan Mahallesi, Fatih Caddesi, Habibler Yolu Arası Yol Rehabilitasyon ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı dün askıya çıktı...

1988 yılında Arnavutköy'de kazıklı sahil yolu hizmete açılmış!

1988 yılında Kuruçeşme ile Arnavutköy arasında yapılan 720 çelik üstüne oturtulan kazıklı yol, Bedrettin Dalan tarafından hizmete açılmış. Bin 200 metre uzunluğunda inşa edilen yol 4 milyar liraya mal olmuş.

1987 yılında Arnavutköy sahil yolu inşaatında usulsuzluk olduğu iddia edilmiş!

1987 yılında Arnavutköy'de sahil yolu trafiğini rahatlatmak için yapılan 2 gidiş ve 2 geliş olmak üzere 4 şeritli, 1.2 kilometre uzunluğundaki kazıklı yol ihalesinin yasaya aykırı olduğu iddia edilmiş.

Eski Edirne Asfaltı Çilingir Yolu arası viyadükleri için imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Arnavutköy İlçesi, Eski Edirne Asfaltı Çilingir Yolu Arası Viyadükleri ile Bağlantı Yolları Revize Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Üçüncü Köprü yolu için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller!

3. Köprü yolu Kuzey Marmara Otoyolu için Arnavutköy ilçesinde hangi alanlar kamulaştırılacak? Kuzey Marmara Otoyolu projesi için Arnavutköy'de kamulaştırılacak parseller hangi mahallede? Arnavutköy'de nerede kamulaştırma yapılacak?

Arnavutköy Çilingir Yolu Mehmet Akif Cadde Arası Yol Kavşak Projesi Haberi

Arnavutköy Çilingir Yolu Mehmet Akif Cadde Arası Yol Kavşak Projesi


Arnavutköy İlçesi, Çilingir Yolu Mehmet Akif Cadde Arası Yol Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı 25 Mart 2014 Salı tarihinde askıya çıkarıldı. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 27747 dosya numaralı imar plan tadilatını 17 Ocak 2014'te onayladı.


Yol kavşak projesi imar plan tadilatı, 25 Nisan 2014 Cuma tarihine kadar askıda kalacak.



Plan notları şöyle; 


1- 1/1000 ölçekli uygulama imar planı onanmadan uygulama yapılamaz.


2- İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nca onanacak olan uygulama imar projesi aşamasında yol güzergahlarına ilişkin kamu kurum ve kuruluşların görüşleri alınacaktır.


3- Yol güzergahları ve kavşaklar şematik olup 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarında kesinlik kazanacak ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nca onanacak uygulama projesine uygulama yapılacaktır.


4- Açıklanmayan hususlarda yürürlükteki 1/5000 ölçekli nazım imar plan notları geçerlidir.


Arnavutköy Çilingir Yolu Mehmet Akif...