07 / 05 / 2024

Arnavutköy süt ve peynir imalathanesi

Arnavutköy süt ve peynir imalathanesi

T.C. Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hacımaşlı Mahalles 603 parseldeki 23 bin 709 metrekare alan üzerinde süt ve peynir imalathanesi ve eklentilerini 9 milyon 282 bin 543 TL'ye icradan satıyor...

Arnavutköy Karaburun ve Yeniköy imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

12 Mayıs 2023 Tarihli İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Karaburun ve Yeniköy Mahalleleri Kıyı Kesimine Ait İmar Planına Yapılan İtirazlar Doğrultusunda Düzenlenen 1/5000 Ölçekli NİP ve 1/1000 Ölçekli UİP Değişikliği askıya çıkarıldı.

Et ve Süt Kurumu'ndan et fiyatlarına yüzde 25 zam!

Et ve Süt Kurumu (ESK), et fiyatlarına bugünden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında zam yaptığını duyurdu. Buna göre; Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı Et ve Süt Kurumu (ESK), et satış fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yaptığını açıkladı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap için 4.9 milyar TL'lik imza!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türk Hava Yolları tarafından hayata geçirilen Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 6. Kısım ve 3. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Misek & Yapıtaş Adi Ortaklığı-2 oldu. İşte ayrıntılar...

Yüksek faiz ve artan fiyatlar kaliteli konuta erişimi zorlaştırdı!

Yaptığı açıklamada konut yatırımcısının beklemeye geçtiğini belirten  Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tavukçuoğlu yüksek faiz ve artan fiyatların kaliteli konuta erişimi zorlaştırdığını kaydetti.

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

Kıbrıs'taki gayrimenkullere Yahudilerden büyük ilgi! Büyük arazi ve dev binaları satın alıyorlar!

Yahudiler, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuzeyinde bulunan stratejik yerlerden büyük arazi ve dev binaları satın almaya başladı. Peki Yahudiler başta olmak üzere yabancı yatırımcılar neden Kıbrıs'a yöneldi? İşte ayrıntılar...

Van Gölü'nün kıyısı binalar ve yazlık villaların işgali altında! Tuşba'da sadece 552 imara aykırı yapı var!

Van Gölü’nün kıyısı, resmi binalar ve yazlık villaların işgali altında kaldı. Sadece Tuşba ilçesinde imara aykırı toplam 552 yapının inşa edildiği belirtildi. 

100. Yıl Bayındır Süt İşleme Fabrikası günde 100 ton süt işleyecek

İzmir Büyükşehir Belediyesi firmalarından İztarım A.Ş’nin 100. Yıl Bayındır Süt İşleme fabrikası gerçekleşen bir tören ile hizmete açıldı. Buna göre, 350 milyon lira yatırım ile hayata geçirilen fabrika günde 100 ton süt yapacak "İzmirli" markası ile süt ve süt ürünlerine dönüştürülecek.

Et ve Süt Kurumu Çalıştayı sonuçları: Kırsal refah geriliyor

"Et ve Süt Kurumu tarafından yayınlanan 'Et ve Süt Sektörü Çalıştayı Sonuç Raporu,' kırsal bölgelerdeki refah seviyelerinin gerilediğini vurguladı. Rapor, kırsal kesimde yaşayan hanelerin hayvansal gıda gereksinimlerini büyük ölçüde şehirlerden karşıladığını ele aldı. İşte detaylar…

BİM Birlikten Berekete kampanyasını duyurdu! Kaşar peyniri, tereyağı, süt ve zeytinyağı fiyatları çakıldı!

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Kaşar peyniri, tereyağı, süt ve zeytinyağı fiyatları çakıldı. İşte indirimli aktüel ürünler kataloğu...

BİM süt ve süt ürünlerine zam yaptı: 150 lira olan klasik beyaz peynir 215 liraya yükseldi

BİM market süt ve süt ürünlerine zam yaptı: Klasik beyaz peynir fiyatları arttı. İşte detaylar...

Arnavutköy süt ve peynir imalathanesi Haberi

Arnavutköy süt ve peynir imalathanesi

T.C. Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi tarafından İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hacımaşlı Mahalles 603 parseldeki 23 bin 709 metrekare alan üzerinde süt ve peynir imalathanesi ve eklentileri 9 milyon 282 bin 543 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. İcra ihalesi 5 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:40'ta gerçekleştirilecek.

İlan metni:
T.C.GAZİOSMANPAŞA 6. İCRA DAİRESİ
2019/1802 TLMT.
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI
Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :
1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İstanbul İl, Arnavutköy İlçe, - Ada, 603 Parsel, HACIMAŞLI Mahalle/Köy, Satışa konu taşınmaz. İstanbul ili, Arnavutköy ilçesi, Hacımaşlı Köyü, 603 Parsel sayılı 23.709,00 m² büyüklüğündeki tarla vasıflı taşınmazdır. taşınmazın (İdari adresi) Hacımaşlı Mahallesi, Hacımaşlı-Arnavutköy Caddesi No:48/2 Arnavutköy/İstanbul adresinde bulunan taşınmazdır.Taşınmazın, geometrik derinlikli olarak dikdörtgen yakın, topografik olarak eğim...