04 / 05 / 2024

Aron Maden Gayrimenkul İnşaat adres 

Aron Maden Gayrimenkul İnşaat adres 

Aron Maden Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Sohrab Bahramı tarafından kuruldu.

Teba Reklamcılık Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Teba Reklamcılık Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Küçükçekmece'de Mücteba Maden tarafından kuruldu.

Manisa Soma'da 8.5 milyon TL'ye satılık 11 adet gayrimenkul!

Soma Bel İnşaat Maden Tarım Gıda Sağlık Emlak San. ve Tic. A.Ş., Manisa Soma'da yer alan 11 adet gayrimenkulü 8 milyon 551 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aron Maden Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aron Maden Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Sohrab Bahramı tarafından kuruldu.

Antalya Kumluca'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık maden ocağı!

Kumluca İcra Dairesi, Antalya ili Kumluca İlçesi Belen Köyü'nde bulunan maden ocağını satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli  8 milyon 698 bin 722 TL olarak belirlendi. 

İhlas Gayrimenkul Çukurca'daki maden sahası için ruhsat başvurusu yaptı! 

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin Hakkari ili, Çukurca'da bulunan maden sahası ile ilgili yaptığı işletme ruhsatı talebi Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nce uygun görüldü...

İhlas Gayrimenkul'den devredilen maden sahalarına ilişkin açıklama!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret, rödovans sözleşmesi ile devredilen maden sahalarına ilişkin açıklama yaptı..

Araplar Bandırma'da gayrimenkul yatırımı yapmak istiyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Kafaoğlu: "Arap iş adamları gayrimenkul ve sağlık turizmi alanında yatırım yapmak istiyorlar. Moritanyalı bir iş adamı da maden konusunda yatırım yapmak istiyor" dedi. 

İhlas Gayrimenkul'den ruhsat devri açıklaması!

İhlas Gayrimenkul'ün sahip olduğu maden ruhsatlarından, Çanakkale Merkez'de bulunan 1 adet işletme izinli maden ruhsatı ile Bayındır'da bulunan toplam 4 işletme talepli maden ruhsatının, CVK Maden İşletmeleri'ne devri için sözleşme yapıldı.

Myz Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Myz Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 6 Ekim 2017'de 1 milyon TL sermaye ile Ali Yıldız ve Hamit Maden ortaklığında kuruldu.

Mir Maden İşletmeciliği'nin adı İhlas Madencilik Enerji oldu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bağlı ortaklarından Mir Maden İşletmeciliği Enerji ve Kimya Sanayi Ticaret Ltd. Şti. 'nin adı İhlas Madencilik Enerji ve Ticaret A.Ş. olarak değiştiriliyor.

Keşan'da icradan 5.4 milyon TL'ye satılık maden ocağı!

Keşan İcra Dairesi, Edirne Keşan'daki maden ocağını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 475 bin TL olarak belirlendi.

Bolu Mengen'de 11.7 milyon TL'ye satılık maden sahası!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü, Bolu Mengen'de bulunan maden sahasını satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 745 bin 226 TL olarak belirlendi.

Eti Maden'den İzmir ve Ankara'da 6.1 milyon TL'ye satılık 5 gayrimenkul!

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü İzmir Konak ve Ankara Çankaya'da yer alan 5 adet gayrimenkulü 6 milyon 180 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aron Maden Gayrimenkul İnşaat adres  Haberi

Aron Maden Gayrimenkul İnşaat adres 

Aron Maden Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Sohrab Bahramı tarafından kuruldu.

Aron Maden Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montajişleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...