03 / 05 / 2024

Aron Prime fiyatları

Aron Prime fiyatları

Onur ve Arda Işık’ın kurucusu olduğu Aron Müteahhitlik, yeni projesi Aron Prime'ı lansman ile tanıttı. 

Aron Frezya Evleri 7 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla! 2025 Haziran'da teslim! 

Aron İnşaat tarafından İzmir İlçesi Urla Uzunkuyu'da hayata geçirilen Aron Frezya Evleri'nde fiyatlar 7 milyon 500 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Prime 360 Burgaz yüzde 0.69 faiz fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje! 

Prime 360 Burgaz projesinde yüzde 0.69 ve yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Peki Prime 360 Burgaz'da konut fiyatları ne kadar? 

Amazon Prime Day: Teknoloji severler için fiyatları düşen ürünler listesi!

Amazon Prime Day kapsamında fiyatları gerçekten düşen ve çeşitli amaçlar için kullanılabilecek teknolojik ürünlerin bir listesini derledik. İşte ayrıntılar...

Amazon Prime abonelerine kötü haber! Üye fiyatlarına gelen zam kullanıcıları kızdırdı

Uzun bir zaman süresince aylık ücretini muhafaza eden Amazon Prime, fiyat yükselişiyle gündeme geldi. Yeni Amazon Prime ücreti ciddi bir yükselişe rağmen hâlâ uygun ücretiyle dikkat çekiyor.

Netflix, Disney Plus, Prime Video, BluTV ve EXXEN fiyatları ne kadar? 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ülkemizde hizmet veren en iyi dijital akış platformu hangisi? Disney, Netflix, Prime Video, BluTV ve EXXEN fiyatları ne kadar? İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bir 'Amazon Prime Day' daha olacak!  Tarih açıklandı, yüzde 80 indirimle!

Amazon, ilk kez bir yıl içinde ikinci defa ‘Prime Day’ düzenleyeceğini duyurdu. 11-12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikte yılın en iyi fiyatları sizi bekliyor. 15 ülkede gerçekleştirilecek etkinlik Türkiye’de de yapılacak.

Media Markt'ta Baymak klima fiyatlarına inanmayacaksınız! Yaz gelmeden alın! İşte 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber, sıcak günlerden kurtulmak isteyen kişilerin klima araştırmaları hızlandı. Peki Baymak Elegant Prime 18 A++ Klima fiyatları ne kadar? İşte Baymak Elegant Prime 18 A++ Klima 2 Nisan 2022 fiyat listesi...

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Aron Prime projesinde 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlar!

Onur ve Arda Işık’ın kurucusu olduğu Aron Müteahhitlik, yeni projesi Aron Prime'ı lansman ile tanıttı. 

Kağıthane Pixell Prime fiyatları 270 bin TL'den başlıyor!

Aycan&Feres İş Ortaklığı Kağıthane'de Pixell Prime projesini inşa ediliyor. Kasım ayında teslim edilecek olan Pixell Prime projesinde fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları!

Beylikdüzü Prime Palace fiyatları üzerinden peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Babacan Yapı imzası ile yükselen projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

Prime Palace Babacan Yapı satış ofisi!

Prime Palace Babacan Yapı satış ofisi ile 0212 672 18 81 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Zemin + 20 katlı tek blok şeklinde tasarlanan projede fiyatlar 120 bin dolardan başlıyor.

Aron Prime fiyatları Haberi

Aron Prime fiyatları

Onur ve Arda Işık’ın kurucusu olduğu Aron Müteahhitlik, yeni projesi Aron Prime'ı lansman ile tanıttı.  Güzelbahçe Kahramandere mevkiinde yükselen ron Prime toplamda 6 villadan meydana geliyor. Arda Işık,  “Aron Prime bizim ilk projemiz. Mimarisiyle öne çıkan proje, 6 adet villadan oluşuyor'' diye konuştu. 

2018’de anahtar teslimi
Tamamı 3+1 daireden meydana gelen Aron Prime projesinde dairelerin alanları 210 metrekare olarak tasarlandı. 

Projeler hakkında açıklamalar yapan Arda Işık, projenin çevre yoluna ve bölgede bulunan eğitim kurumlarına çok yakın mesafede olduğunu söyledi ve konutları 2018 yılı sonunda sahiplerine teslim edeceklerini sözlerine ekledi. 

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, butik yaşam mimarisi ile inşa edilen müstakil havuzu, bahçesi ve çatı terasıyla mütevazı lüks bir site yaşamı vaat eden Aron Prime, 1 milyon 350 bin TL’den başlayan lansmana özel...