06 / 05 / 2024

arsa fiyatları hangi illerde arttı

arsa fiyatları hangi illerde arttı

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Arsa kredisi hangi bankalarda var? Arsa kredisi hesaplama 2024! Bankalar tek tek duyurdu!

Arsa yatırımı yapmak isteyenler, finansman sağlaması amacıyla arsa kredisini araştırıyor. Peki arsa kredisi hangi bankalarda var? İşte arsa kredisi hesaplama 2024!

Uzmanı açıkladı: Ev, araba ve arsa fiyatları altın bazında çakıldı! 

Altın fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Gram altın 2 bin 500 lira seviyelerini geçti. Altın fiyatlarındai yükseliş devam ederken gözler konut, arsa ve araba fiyatlarına çevrildi. Konut ve arsa fiyatlarının ne olacağı erak edilirken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Arsa yatırımcıları dikkat! Arsa fiyatları neden yükseldi? Arsa alırken neye dikkat edilmeli?

Konut fiyatlarındaki yüksek fiyat artışları vatandaşların arsaya yönelmesini sağladı. Arsaya talebin artmasıyla arsa fiyatları da yükselmeye başladı. Peki  arsa alırken neye dikkat edilmeli?

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Bu ilde ev ve arsa fiyatları resmen 10 katına çıktı! Emlakçılar talep artışına yanıtsız kalıyor!

Türkiye'de plaj ve doğal güzellikleriyle ünlü olan Ege ve Akdeniz bölgelerinde ev ve arsa fiyatları hayrete düşürüyor. Yılda binlerce yabancı turist ağırlayan bu bölgelerde nüfus artışının ev ve arsa fiyatlarını artırdığı biliniyor.

Benzin, motorin, LPG'de son dakika depremi! Akaryakıt fiyatları hangi ilde kaç TL? Sürücüler dikkat!

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarındaki son durumu merakla araştırıyor. Peki son dakika benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL oldu? İşte BP, Opet, PO, Total, Shell 31 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Akaryakıt fiyatları hangi ilde ne kadar? Benzin, motorin, LPG litre fiyatı kaç lira oldu? Sürücüler dikkat!

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin litre fiyatlarını sık sık araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları hangi ilde ne kadar? İşte Opet, PO, Total, BP, Shell 16 Mayıs 2023 fiyat listesi

Benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL? Sürücüler hemen bu rakamlara bakın! 

Milyonlarca sürücü son dakika akaryakıt fiyatlarını merakla araştırıyor. Peki benzin, motorin, LPG fiyatları hangi ilde kaç TL? İşte BP, Opet, PO, Total 16 Nisan 2023 fiyat listesi...

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

2023 TOKİ arsa kuraları hangi tarihte başlayacak? TOKİ arsa kura çekilişi ne zaman çekilecek?

Milyonlarca vatandaş "2023 TOKİ arsa kuraları hangi tarihte başlayacak? TOKİ arsa kura çekilişi ne zaman çekilecek?" sorusuna yanıt arıyor. Peki arsa kura çelişi başladı mı? İşte detaylar...

TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman? TOKİ arsa ödemeleri nasıl yapılacak? TOKİ arsa fiyatları ne kadar? 

TOKİ arsa kuraları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. 2022 TOKİ sosyal konut başvurularının tamamlanmasından sonra kuralar çekilmeye başlandı. TOKİ Arsa kura çekimi ne zaman, ödemeleri nasıl yapılacak, arsa fiyatları ne kadar?  

TMO 495 bin ton buğday ithal edecek! Buğday fiyatları hangi borsada ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) iki yeni ihalesini duyurdu. İhaleler ekmeklik buğday ithalatı için gerçekleştirilecek. 495 bin tonluk iki ihale için detaylar belli oldu. Peki buğday fiyatları hangi borsada ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

arsa fiyatları hangi illerde arttı Haberi

arsa fiyatları hangi illerde arttı

Pandemi süreciyle birlikte müstakil evler büyük  talep görürken, arazi ve arsa fiyatları da artmaya devam ediyor. Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme Ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un verilerine göre 5 büyük şehirde arsa fiyatları son 1 senede yüzde 14 ile yüzde 47 arasında, arazi fiyatları ise yüzde 20 ile yüzde 30 arasında arttı.

Endeksa verilerine göre konut imarlı arsa fiyatlarında 5 büyük şehir içerisinde en fazla artış görülen şehirler sırasıyla İstanbul, Antalya ve Ankara olurken, Arsa fiyatları son 1 senede İstanbul’da yüzde 47, Antalya’da yüzde 38, Ankara’da ise yüzde 28 arttı. Kasım sonu itibarı ile İstanbul’da arsaların metrekare fiyatı 996 TL, Antalya’da 627 TL, Ankara’da ise 360 TL'ye ulaştı.

5 büyük kent içerisinde son 1 senede ise arazi fiyatlarında en fazla artış görülen iller...