04 / 05 / 2024

arsa takası

arsa takası

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Somali Dışişleri Bakanı Awad, "Türkiye ile Somali arasında diplomatik temsilcilikler için arsa takasına ilişkin protokol" imzaladı...

Gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladı!

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan gayrimenkul ticaretinde takas dönemi başladığını belirterek, paraya erişim zorluğu yaşayan ve ellerindeki gayrimenkulü satamayan vatandaşların konut, arsa, tarla, araba, hatta iş yerlerini değiş tokuş ettiğini söyledi.

Emlak sektöründe takas dönemi başladı! Kredi getirili konutlar takas ediliyor!

Banka kredisine erişemeyenler çareyi takasta buldu. Emlak sitelerinde binlerce ev, araç, arsa, tarla ve iş yeri takas kabul ederken, İstanbul’da 101 milyon TL değerinde bir köşk, Beylikdüzü’nde 70 milyon TL’ye 13 daire, İstanbul’da gayrimenkul, dükkan ve araç takas edilmeyi bekliyor.

İkinci el araba piyasası yüzde 10 geriledi! Arabasını satamayanlar arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı!

İkinci el otomobil piyasasına yönelik önemler alınmaya devam ediyor. Son önemlerden sonra ikinci el araba piyasası yüzde 10 gerilerken, galericilerin de içinde bulunduğu araba satıcıları arabalarını arsa, ev ve arazi ile takas etmeye başladı.

İBB ve Bakırköy Kaymakamlığı arasında 135.3 milyon TL'lik arsa takası!

İBB, Bakırköy Kaymakamlığı ile arsa takası yapacak ve Bakırköy Meydanı’nı büyütecek. İBB, Bakırköy Meydanı’ndaki araziye karşılık, Bakırköy Adliyesi’nin yanındaki meydanı verecek.

Türkiye ile Somali arasında arsa takasına ilişkin protokol imzalandı!

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Somali Dışişleri Bakanı Awad, "Türkiye ile Somali arasında diplomatik temsilcilikler için arsa takasına ilişkin protokol" imzaladı...

Isparta'da Iphone X ile arsa takası ilanı!

Isparta’da sosyal medya üzerinden cep telefonu ile tarla takas edileceğine ilişkin ilan veren emlakçı fenomen olmayı başardı. 

Türkiye-Senegal arasındaki arsa takası protokolü onaylandı!

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Senegal Cumhuriyeti Hükümeti arasında diplomatik temsilcilikler için arsa takasına ilişkin protokolün onaylanması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Torbalı Belediyesi TOKİ'yle arsa takası yaptı!

İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi'nin yer aldığı 21 bin 310 metrekarelik yer TOKİ tarafından Torbalı Belediyesi'ne arsa karşılığı takas edildi.

Evkur Sultanbeyli'de arsa takasında zarar etti!

Evkur avukatı Yılmaz, Dış Ticaret Kompleksi'nin de içinde yer aldığı arazinin bir bölümünün kendilerine bedelsiz verilmediğini belirterek, "Sultanbeyli'deki 1.2 milyon metrekarelik arsamıza karşılık bu arazi verildi. Zarar ettik" dedi.

Osman Nuri Dilek: Karşıyaka Devlet Hastanesi arsasını takas edebiliriz!

Kuzey Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Osman Nuri Dilek, depreme dayanıksızlığı nedeniyle yıkılması planlanan Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin arsasını, Karşıyaka Belediyesi'nin vereceği bir arsa ile takas etmek istediklerini söyledi.

Necmi Kadıoğlu Esenyurt'taki arsa trampasına hayır dedi!

Esenyurt Belediye Meclisi üyesi Hüseyin Topçu'ya ait 2760-1 parseldeki dere içerisinde kalan arsa ile belediyeye ait TEM kenarında bulunan 6 bin 162 metrekare arsanın takas edilmesi teklifine Başkan Necmi Kadıoğlu,'Hayır' dedi.

Takas ile ev verip arsa alınabilir!

Tamer Heper, Posta Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde 'Aklım karıştı kahve falı bakacağım' başlıklı yazıyı kaleme aldı. 1991 yılında amcam dedemle bir takas yapmış, kendi evini vermiş dedemin arsasını almış...

Haşim Kılıç arsa takasına ne cevap verdi?

Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, damadı Mustafa Çubuk'un Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bina verip üç kat değerli arsa almasına yönelik iddiaları eleştirdi.

arsa takası Haberi

arsa takası

Türkiye ile Somali arasında arsa takasına ilişkin protokol imzalandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Somali Dışişleri Bakanı Ahmed Isse Awad, "Türkiye ile Somali arasında diplomatik temsilcilikler için arsa takasına ilişkin protokol" imzaladı.

Çavuşoğlu, Yeni Zelanda'da İki Camiye Yönelik Terörist Saldırı ve Müslümanlara Karşı Nefret ve Tahammülsüzlükle Mücadele Konusunda İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Dışişleri Bakanları Düzeyinde Açık Katılımlı Acil İcra Komitesi Toplantısı için Türkiye'de bulunan Awad ile görüştü.

Görüşmenin ardından, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Somali Federal Cumhuriyeti Hükümeti arasında diplomatik temsilcilikler için arsa takasına ilişkin protokol imzalandı.