12 / 05 / 2024

arsa ve konut dolandırıcılığı 2022

arsa ve konut dolandırıcılığı 2022

Afyonkarahisar ve Denizli'de ev, arsa ve otomobil ilanlarıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen toplamda 5 kişi tutuklandı.

İki şehirde 64 adet arsa ve arazi ile 1 adet konut 8 taksitle satılıyor: Milli Emlak ihale ilanları!

Milli Emlak, iki ildeki 64 adet arsa ve arazi ile 1 adet konutu 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak ihale ilanları...

Sinop'ta 30 adet arsa ve arazi, Ankara'da 10 adet 1+1, 2+1 ev satılıyor! 

Sinop Boyabat ve Ankara Polatlı'da yer alan 40 adet arsa, arazi ve konut satılıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte o ilanlar...

İzmir ve Konya'da 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor! 

İzmir ve Konya'da yer alan 2 adet arsa, 1 konut ve 2 iş yeri satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Konut alamayan arsa ve tarlaya yöneldi, fiyatlar rekor kırdı!

Konut fiyatlarındaki ve faiz oranlarındaki yükselişin etkisiyle yatırımcılar bütçelerine uygun arsa ve tarlalara yönelmeye başladı.

Arsa ve arazi satışlarında ibre tersine döndü! O bölgede satışlar rekor kırdı!

Konut satışlarının azaldığı şu günlerde arsa ve arazi satışlarında ibreler tersine döndü. Özellikle Marmara bölgesinde arsa satışları rekor kırdı. 

Yabancıya arsa, arazi ve konut satılır mı? sorusuna net cevap!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, yabancıya gayrimenkul satışlarıyla ilgili yaptığı paylaşımda ''Yabancıya gayrimenkul satılır mı? sorusuna net yanıtı verdi. İşte o paylaşım...

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep Büyükşehir 222 milyon TL'ye ticaret, turizm ve konut imarlı arsa satacak! 

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan ticaret, turizm ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 222 milyon TL olarak belirtildi.

Kartepe Belediyesi Kocaeli'de ticaret ve konut imarlı 2 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Kartepe'de yer alan ticaret ve konut imarlı arsaları satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 26 Ekim tarihinde yapılacak.

Belediye ticaret ve konut imarlı 10 arsa satacak!

Adana İli Yüreğir Belediye Başkanlığı, Adana Yüreğir'de yer alan 10 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

İl Özel İdare ticaret ve konut imarlı arsa satacak!

Çankırı İl Özel İdaresi, Çankırı Merkez'de yer alan ticaret ve konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın metrekare birim fiyatı 11 bin TL olarak belirlendi.

Adapazarı Belediyesi ticaret ve konut imarlı 3 arsa satacak!

Adapazarı Belediye Başkanlığı, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı olarak belirtildi.

Konut fiyatları artınca arsa ve tarla satışları rekor kırdı!

Konut fiyatlarının artmasıyla vatandaşlar rotayı arsa ve tarlaya çevirdi. Bu kapsamda konut dışı gayrimenkul satışları ocak-temmuz döneminde 942 bin 485 adetle rekor kırdı.

arsa ve konut dolandırıcılığı 2022 Haberi

arsa ve konut dolandırıcılığı 2022

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, internet üzerinden satışa sunulan 2. el otomobil, tarım aletleri, traktör, daire, arsa gibi ilanlar için ödenen kapora üzerinden dolandırıcılık yapıldığı ile ilgili olarak düğmeye bastı ve operasyon başlattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, söz konusu incelemede, internet sitelerindeki ilanların kopyalandığı ve aktarılan detaylara göre, piyasa değerinin altında satışa sunulduğu ve alıcılardan da konuyla ilgili olarak kapora alındığı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, Denizli ve Afyonkarahisar'daki belirlenen adreslere gerçekleştirilen operasyonda şüpheliler Y.Y,  F.K. H.E, OY,ve G.S. gözaltına alındı.

Konuyla ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, Jandarmadaki işlemlerden sonra "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgüt kapsamında bilişim sistemlerinin banka veya kredi kurumlarının aracı olarak kullanılmak suretiyle nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen toplamda 5 kişi tutuklandı.