17 / 05 / 2024

arsa vergisi 1. taksiti

arsa vergisi 1. taksiti

Arsa vergisi, arsa sahipleri tarafından ödeniyor. 2014'te arsa vergisi nasıl hesaplanır? Peki vergi ödemesi ne zaman yapılır, arsa vergisinin ödeneceği aylar hangi aylardır? İşte yanıtı...

Aksaray ve Osmaniye'deki 9 arsa ve 1 mağaza satışa çıktı! Yatırımcılar dikkat!

Aksaray ve Osmaniye'de yer alan 9 adet arsa ve 1 adet mağaza satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 8 Mayıs ve 15 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İki şehirde 5 zeytinlik, 3 arsa ve 1 arazi satılacak! Tarihler tek tek açıklandı!

Aydın ve Kayseri'de yer alan 5 zeytinlik, 3 arsa ve 1 arazi için satış ihalesi düzenleniyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler 25 Nisan ve 30 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri ne zaman sona eriyor?

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeleri ay sonunda sona eriyor. İşte pek çok kişiyi yakından ilgilendiren emlak vergisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Niğde ve Hatay'da 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor! Bu tarihlere dikkat! 

Niğde Altunhisar ve Hatay Arsuz'da yer alan toplam 65 adet arsa ile 1 adet konut satılıyor. Peki arsaların fiyatları, büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri ne zaman bitiyor? Emlak vergisi ödeme ekranı Nisan 2024!

Pek çok tapu sahibi emlak vergisi 1. taksit ödemeleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona eriyor?

Emlak vergisi 1. taksit ödeme ekranı Mart 2024! Emlak vergisi ödemesi nereden, nasıl yapılır? 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeler 1 Mart 2024 tarihi itibarıyla başladı. Peki emlak vergisi ödemesi nereden, nasıl yapılır? 

Tapu sahipleri aman dikkat! İşte GİB Emlak vergisi 1. ve 2. taksit ödeme tarihleri 2024! 

Tapu sahiplerini yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri resmen başladı. Peki Emlak vergisi 1. ve 2. taksit ödeme tarihleri ne zaman? İşte milyonlarca tapu sahibini ilgilendiren o tarihler...

Ev sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor! 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeleri yarın başlıyor. Peki emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ne zaman, emlak vergisi ödemelerinden kimler muaf? 

Gayrimenkul sahipleri dikkat! Emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart'ta başlıyor!

Milyonlarca gayrimenkul sahibini akından ilgilendiren emlak vergisi 1. taksit ödemeleri 1 Mart tarihinde başlıyor. Peki emlak vergisi nasıl ödenir? Emlak vergisini kimler ödemez? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Belediyeden iki şehirde satılık 2 arsa ve 1 arazi! Yatırımcılar dikkat!

Belediye iki ilde yer alan 2 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. İşte yatırımcıların radarına giren o ihale ilanları...

ASKİ'den başkentte satılık 3 arsa ve 1 arazi!

Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı, Ankara'da yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satışa çıkardı. 

Milli Emlak, İstanbul'da 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirimle satıyor!

Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

SGK, Ankara'daki 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor!

SGK, Ankara'nın farklı ilçelerinde yer alan 11 adet imarlı arsa ile 1 adet binayı satıyor. Peki başkentte satışı yapılacak gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

arsa vergisi 1. taksiti Haberi

arsa vergisi 1. taksiti

Arsa vergisi hangi ayda ödenir?

Arsa vergisi, arsa sahipleri tarafından ödeniyor. Peki vergi ödemesi ne zaman yapılır, Arsa vergisinin ödeneceği aylar hangi aylardır diye soruyorsanız hemen yanıtlayalım.


Arsa vergisi, emlak vergisi adı altında iki eşit taksit halinde ödeniyor. İlk taksit yılın ilk yarısında ödenirken, ikinci taksit ise yılın sonunda ödeniyor. Peki arsa vergisi hangi ayda ödenir?


Arsa vergisi ödenecek aylar..

Arsa vergisi 1. taksiti - Mart, Nisan ve Mayıs ayları

Arsa vergisi 2. taksiti - Kasım ayı.


İsteyen vergi mükellefleri vergi borcunu birinci taksit dönemi içerisinde tek seferde ödeyebiliyor. Ancak bütün vergi borcunun ikinci taksit döneminde tek seferde ödenmesi gibi bir durum söz konusu değil.


Emlak vergisi nereye ödenir?

Vergi ödemeleri, söz konusu gayrimenkulün bağlı olduğu belediyeye yapılıyor. 


Ancak gayrimenkul şehir dışında ise tüm belediyelerden PTT Havalesi veya...